Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

New Year's Resolution!

Καλώς ήρθατε στο Sissisplace του 2015!

Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει υγεία, χαμόγελα, αγάπη, έρωτα, τύχη, ευτυχία και κυρίως, την ικανότητα να βλέπουμε την ομορφιά παντού και να την ανακαλύπτουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη!



Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να βλέπω την αλλαγή του χρόνου ως ένα σύμβολο γενικότερης αλλαγής και να θέτω νέους στόχους για τις επόμενες 365 μέρες... Και μπορεί να μην πετυχαίνω πάντα τους στόχους, να τους ξεχνάω στην πορεία, ή και να συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει να τους κυνηγήσω, αλλά εκείνη η μαγική στιγμή που είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο και να πραγματοποιήσεις όλους σου τους στόχους, είναι αυτό για το οποίο αξίζει περισσότερο να κάνουμε New Year's Resolutions.



Φέτος, ήθελα εκτός από τους προσωπικούς μου στόχους, να θέσω και κάποιους για το Sissisplace...

Το να προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσω το blog, να γράφω όσο το δυνατόν περισσότερα ποστς, να μοιράζομαι μαζί σας καθημερινά εμπειρίες και απόψεις στα social media, είναι για μένα αρκετά δύσκολο. Το να έχεις μια "κανονική" δουλειά, άσχετη με την ομορφιά και πολύ απαιτητική- τόσο σε ενέργεια, όσο και σε χρόνο- δεν σου επιτρέπει να μεταφέρεις το hobby σου σε επαγγελματικό- ή σχεδόν επαγγελματικό- επίπεδο.

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα ήθελα ή και αν θα μπορούσα να το κάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ- τουλάχιστον στην Ελλάδα...

Φέτος λοιπόν, αποφάσισα ότι τόσο στην ζωή μου όσο και στο blog, το moto μου θα είναι baby steps.

Μικρά βήματα, που μπορούν όμως να κάνουν την διαφορά.


Δεν υπόσχομαι ότι θα γράφω ένα ποστ την ημέρα, γιατί κάτι τέτοιο είναι απίθανο να το τηρήσω. Δεν υπόσχομαι ότι θα ποστάρω συνέχεια σε Facebook, Twitter και Instagram, γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να προλάβω. Δεν υπόσχομαι ότι θα κάνω διαγωνισμούς κάθε εβδομάδα, γιατί όσο και αν θα το ήθελα, δεν πρόκειται να το  καταφέρω.

Φέτος το μοναδικό New Year's Resolution μου για το blog, θα είναι ότι θα προσπαθήσω να πάει ένα βήμα παραπέρα: να γίνει μια ιδέα πιο πρωτότυπο, να εμπλουτιστεί με λίγο διαφορετικό περιεχόμενο, να γίνει ένα μέρος όπου θα μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα πράγματα, να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα. Και όλα αυτά, χωρίς να χάσει τον παρεΐστικο και χαλαρό χαρακτήρα του και κυρίως, χωρίς να χάσει κάτι από την ειλικρίνεια και την αξιοπρέπεια που- τουλάχιστον προσπαθώ όσο μπορώ- να το διατρέχει....

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω.


Και εύχομαι ολόψυχα η blogoχρονιά αυτή να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, ειλικρίνεια και ομορφιά- παντού.

Καλή χρονιά!

2 σχόλια:

  1. Είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα το προσπαθήσεις, κοριτσάκι μου, και σου εύχομαι να το καταφέρεις και αυτό και πολλά-πολλά ακόμα!
    Ευτυχισμένο το νέο έτος!
    Όλα τα καλά του κόσμου!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά κ' γιορτινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Γλυκιά μου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει όση γλύκα μοιράζεις απλόχερα γύρω σου! Πολλά φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena