Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

All Eyes On You! { Lentiamo.gr }

Το να ψωνίζεις μέσω Internet είναι μια από τις μεγαλύτερες ευκολίες της σύγχρονης ζωής. Ρούχα, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, αξεσουάρ, έπιπλα, βιβλία, τρόφιμα- μπορείς να τα βρεις όλα από την άνεση του σπιτιού σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σε τεράστια ποικιλία!

Και μπορεί μερικές φορές να λαχταράω να πάω στα μαγαζιά για να δοκιμάσω, να μυρίσω, να αγγίξω, να δω από κοντά αυτά που θέλω να αγοράσω, υπάρχουν όμως μερικές αγορές που είναι απίστευτα βαρετές και τις κάνω λίγο "αγγαρία"... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αγορά των φακών επαφής μου!


Όσες φοράτε γυαλιά και φακούς επαφής ξέρετε ότι το να επισκεπτόμαστε το κατάστημα οπτικών για φακούς επαφής και υγρό φακών είναι μια διόλου ενδιαφέρουσα διαδδικασία: Μπαίνεις μέσα, ζητάς τους φακούς που φοράς και το υγρό που σου έχει συστήσει ο οφθαλμίατρός σου, πληρώνεις, παίρνεις το σακουλάκι σου και φεύγεις. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, τη διαδικασία αυτή να την κάνει απλά, γρήγορα και φυσικά με κέρδος μέσω υπολογιστή;

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα από όπου μπορείς να προμηθευτείς φακούς επαφής δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα, αλλά εγώ θα σου προτείνω ένα πάρα πολύ εύχρηστο, αξιόπιστο, γρήγορο, οικονομικό και με μεγάλη ποικιλία e-shop, το lentiamo.gr.
 
Στο lentiamo.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε φακούς επαφής από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο, θήκες για τους φακούς, υγρά φακών και διάφορα άλλα μικροπραγματάκια που περιστρέφονται γύρω από τη χρήση φακών επαφής! Και φυσικά μην ξεχνάμε και τους έγχρωμους φακούς επαφής, τους οποίους μπορούν να φορέσουν και όσοι δεν έχουν μυωπία, απλά για μια εντυπωσιακή αλλαγή!

Γιατί να προτιμήσετε το lentiamo.gr αντί να πάτε στον οπτικό της γειτονιάς σας;


 Πέραν των προσφορών που θα βρείτε σε διάφορες εταιρίες, έχετε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία και  συμμετέχετε και στο πρόγραμμα ανταμοιβής από την πρώτη κιόλας παραγγελία: Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε, κερδίζετε τρεις πόντους, ενώ με την εγγραφή σας στο Newsletter κερδίζετε 50 πόντους. Οι πόντοι εξαργυρώνονται σε bonus προϊόντα, όπως η μάσκα ματιών με αγγούρι που βλέπετε, την οποία και ανυπομονώ να δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Ανάλογα με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, μπορείτε να πάρετε δωρεάν θήκες φακών, υγρά φακών ή οφθαλμικές σταγόνες, εξοικονομώντας έτσι χρήματα!

To site είναι πολύ εύκολο στην χρήση, και μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή αντικαταβολή, ενώ δέχονται και PayPal.

Γιατί, λοιπόν, να μην κάνετε τις αγορές σας από τη ησυχία του σπιτιού σας,οικονομικά,  με άνεση και ευκολία, κερδίζοντας δωρεάν προϊόντα; Ρίξτε μια ματιά σο lentiamo.gr, και μην παραλείψετε να κάνετε like στη σελίδα τους στο Fcebook, για να ενημερώνεστε για όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές!

2 σχόλια:

  1. Πολύ χρησιμό post για όλους εμάς τους γκάβακες που χωρίς φακούς δεν ζούμε!
    than's sissi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Eleonor: Χαχαχα! Μα πραγματαικά όσο σκέφτομαι πόσα επιπλέον χρήματα ξοδεύουμε σε σχέση με όσους δεν φοράνε γυαλιά, σκάω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena