Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Yoins Fashion Haul!

Γενικώς στα e-shops από τις χώρες της Ασίας δεν έχω καμία τεράστια αγάπη... Από την άλλη, έχω ψωνίσει κάποιες φορές και μάλιστα, με αρκετά μεγάλη επιτυχία. Γιατί όσο και να μην μας αρέσουν και να γκρινιάζουμε για τις "κινεζιές", βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Οπότε, why not?

Πριν κάμποσο καιρό επικοινώνησε μαζί μου το site Yoins.com και με ρωτήσανε αν θα με ενδιέφερε να διαλέξω κάποια πραγματάκια από το site τους και να μου τα στείλουνε για  review... Λίγο τα capital controls που δεν με αφήνουν να εκφράσω την καταναλωτική μου- εεεε, χμ, χμ- αγάπη, λίγο η περιέργεια, δέχτηκα και δεκαπέντε μέρες μετά έφτασε στα χέρια μου το δέμα από το Yoins.com.


Ήταν προσεγμένο, και εντύπωση μου έκανε ότι κάθετι ήταν ξεχωριστά συσκευασμένο σε zip lock bags!

Το πρώτο που επέλεξα ήταν ένα μακρύ γκρι φόρεμα, ιδανικό για την εποχή, σε κολακευτική γραμμή για όλες τις σιλουέτες. Το σχέδιό του είναι πάρα πολύ ωραίο και είναι ολόιδιο με την φωτογραφία, αλλά έχει ένα μικρό μειονέκτημα: είναι διαφανές! Και όταν λέμε διαφανές, εννοούμε ότι από μόνο του, μόνο σε παραλία μπορεί να φορεθεί... Επειδή όμως το σχέδιό του μου αρέσει πολύ, λέω να το φορέσω με ένα εντελώς απλό, κοντό, φορεματάκι με τιράντες σε μπεζ χρώμα... Θα δούμε!


Η τσάντα που επέλεξα ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία αγορά. Μου αρέσουν τα πάντα: το σχέδιό της, τα χρώματά της, το ότι η αλυσίδα βγαίνει και κρατιέται ως φάκελος, το ότι είναι ευρύχωρη και, φυσικά, το ότι κόστισε γύρω στα 15 €...


Το κολιέ στην φωτογραφία μου φαινόταν πιο μικρό, αλλά απεδείχθη αρκετά μαγάλο και με πέτρες που φωνάζουν από μακριά ότι είναι ψεύτικες, οπότε γενικώς δεν θα το πρότεινα...


Τέλος, οι καλτσούλες που επέλεξα μου αρέσουν απίστευτα, αφού είναι χουχουλιάρικες και πολύ χαριτωμένες! Σίγουρα θα τις κατευχαριστηθώ τον χειμώνα!



Εσάς ποιά είναι οι γνώμη σας για τέτοιου είδους καταστήματα και αγορές;

2 σχόλια:

  1. Καλά οι κάλτσες ήταν φοβερές!Και το φόρεμα μου άρεσε πολύ σαν γραμμή, νομίζω ότι με ένα απλό φόρεμα από μέσα σώζεται γιατί είναι κρίμα!Και η τσάντα μου άρεσε πολύ, φαίνεται για πολύ πάνω από την τιμή της , ενώ το κολιέ φυσικά θα συμφωνήσω δείχνει ψεύτικο και φθηνιάρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Despina: Η τσάντα με έχει καταβολέψει και πολύ συχνά με ρωτάνε από που την πήρα!, Το κολιέ με απογοήτευσε πολύ δυστυχώς... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena