Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

The Bloggers' Event at The Body Shop: Look Good, Feel Good, Do Good!

Καλημέρα κορίτσια! Χτες είχα τη χαρά να είμαι καλεσμένη σε ένα bloggers event στα Body Shop! Ήμουν σούπερ ενθουσιασμένη που θα βλέπαμε και θα δοκιμάζαμε όλα τα νέα προϊόντα της εταιρίας!

Έτσι λοιπόν, στις 6 νταν, bloggers και youtubers ήμασταν έξω από το κατάστημα και ανυπομονούσαμε να ορμήξουμε μέσα! Μας υποδέχτηκε η γλυκήτατη και πάντα χαμογελαστή Δήμητρα και ξεκίνησε το ταξίδι γνωριμίας με τα νέα προϊόντα!

Πρώτος σταθμός, η περιποίηση προσώπου! Είδαμε ένα spray, σαν το πασίγνωστο Vitamin E, που περιέχει όμως βιταμίνη C και μυρίζει υπέροχα ! (Μόλις μου τελειώσει το Vitamin E, θα πάρω το καινούριο να το δοκιμάσω!) Δεύτερο προϊόν που εμ ενθουσίασε, το pore minimizer! Yπόσχεται ματ όψη και λιγότερο ανοιχτούς και εμφανείς πόρους! Το συγκεκριμένο είναι ήδη δικό μου ( my precious!), οπότε θα το δοκιμάσω και σύντομα θα σας ετοιμάσω ένα review!



Στη συνέχεια γνωρίσαμε το προϊόν που ανυπομονούσαμε όλες να δούμε: την BB Cream του The Body Shop! Είναι μέρος της σειράς all in one, που υπόσχεται όχι μόνο μακιγιάζ, αλλά και οφέλη για την επιδερμίδα, π.χ: το κονσίλερ της σειράς έχει μέσα ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνατι την επιδερμίδα, ενώ καλύπτει μαύρους κύκλους και ατέλειες!



Η bb cream κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις και το μαγικό μ' αυτήν είναι το εξής: όταν βγαίνει από το σωληνάριο είναι λευκή, αλλά σε επαφή με το δέρμα, αποκτά το χρώμα που πρέπει! Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω, σε σημείο που μόλις γύρισα χτες το βράδυ, ήθελα να ξεβαφτώ και να ξαναβαφτώ, αλλά συγκρατήθηκα... Σήμερα όμως δεν βλέπω να μου γλιτώνει!

Και πάμε στο πλεόν αγαπημένο μου κομμάτι, τα αρώματα! Πολλά από τα παλιά αρώματα της εταιρίας ανανεώθηκαν, και πλέον μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο! Με το γιασεμί μεταφερόμαστε στην Ινδία, με τα άνθη κερασιάς στην Ιαπωνία, με τη βανίλια στην Μαγαδασκάρη...


  Πραγματικά καταπληκτικά αρώματα, ενώ το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς φορώντας 2 ταυτόχρονα και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό άρωμα! Δοκίμασα τη βανίλια με το indian night jasmine: Aπό τα πιο τέλεια αρώματα που έχω μυρίσει! Η κάθε σειρά περιλαμβάνει eau de toilette, αφρόλουτρο, body lotion, body mist και τέλος αρωματικό λαδάκι! Δεν αφήνει λιπαρότητα, μια σταγόνα αρκεί και το άρωμα διαρκεί για ώρες! Το δε κόστος του λαδακίου (μην πετάτε ντομάτες, δεν μου πήγαινε να πω του λαδιού) είναι μόλις 10 €!


Τέλος θα ήθελα να σταθούμε λίγο σε ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει να αγοράσουμε όλες. Όχι γιατί είναι κάποιο holy grail προϊόν και must-have κλπ κλπ. Αλλά επειδή το 75% των εσόδων του θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό! Πρόκειται για το dragon fruit lip butter, ένα ενυδατικό lip butter Που μυρίζει υπέροχα! Συγχαρητήρια στην Body Shop που δεν ξεχνά ποτέ την κοινωνική της ευθύνη και συνείδηση και μας δίνει την ευκαιρία, αποκτώντας ένα προϊόν που μας κάνει αν αισθανόμαστε ωραία και να δείχνουμε όμορφες, να βοηθήσουμε με ένα ελάχιστο ποσό ένα φιλανθρωπικό οργανισμο!
 
 Φεύγοντας μας έδωσαν μια τσαντούλα με κάποια από τα νέα προϊόντα ώστε να τα δοκιμάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας! Stay tuned for the reviews!!



Look good, feel good, do good για ακόμα μια φορά από το The Body Shop! Eυχαριστούμε πολύ!!!

14 σχόλια:

  1. ηταν πολυυυ ομορφα χαρηκα κ που σε ειδα να τα χαρεις κ συ τα δωρακια και περιμενω κ review
    καλη επιτυχια στα μαθηματα σου πολλα φιλιαα
    καλημερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελλη μου χαρηκα και εγω πολυ που σε ειδα!περιπενω και τα δικα σου ποστ!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραιο ποστ!!! Μεταφερεις το κλιμα και τη διαθεση που υπηρχε στο event:-)
    Ελπιζω το επομενο να μην πεσει μεσα στην εξεταστικη και να μπορω να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα!!
    Φιλια πολλα

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω πολυ!Ελπίζω να σε δούμε σε κάποιο επομενο event!xxx

      Διαγραφή
  3. Aχ.... τι χάνουμε εμείς, οι εκτός-Αθηνών!!! Θα ζητήσω στο επόμενο bloggers event να έχει8 κ συνδεση μέσω skype!! :p
    Kαλοφόρετα και περιμένω πιο αναλυτικές εντυπώσεις από την bbcream!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!Συμφωνω απολυτα!!Πολυ συντομα θα διαβασετε τα reviews των προϊόντων!!!Φιλακιααα!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο post! :)
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και ελπίζω και κάποιο άλλο event να μιλήσουμε πιο πολύ!
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σισσακι χαρηκα που σε ξανα ειδα!!! :)) Και καλη επιτυχια με την εξεταστική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω πολυ Μαιρη μου! Ελπιζω την επομενη φορα να προλαβω να ερθω και για καφε~! Φιλακιαα!

      Διαγραφή
  6. τι κριμα που δεν ημουν κ γω εκει να σας δω... μου λειψατε ολες... Δεν πειράζει...next time!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμας μας ελειψεςςςς!ελπιζω η next time να ναι πολυ συντομα!!! :))

      Διαγραφή
  7. Ήταν πολύ ωραία, χάρηκα που τα είπαμε από κοντά!! Πολλά πολλά φιλάκια!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena