Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Moλυβια ματιων-Swatches!!!

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα αποφάσισα ότι μετά το mini haul μου, είχα βασική έλλειψη σε μολύβια ματιών!Έτσι έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά και θέλω να σας παρουσιάσω τα νέα μου αποκτήματα. Κατ' αρχάς να πω ότι αγόρασα ανοιξιάτικα χρώματα, παστελ, γιατί μπορεί ο καιρός να μην λέει να αποφασισει να ανοίξει μια και καλή, αλλά όταν αρχίσει η ηλιοφάνεια θέλω να μαι προετοιμασμένη!

Πήρα 4 μολύβια.Τρια Korres και ένα Rainbow.Aρχίζω από το Rainbow το οποίο είναι το πρώτο απ τα δεξιά, όπως βλέπετε την εικόνα. Είναι το Νο 5070Β και είναι ένα ελαφρώς ιριδίζον τιρκουάζ. Του Κορρέ είναι και τα τρια ματ.Αυτό που βρίσκεται αμέσως μετά το Rainbow είναι ένα ιδιαίτερα ανοιχτό θαλασσί (Νο 3), δίπλα είναι ένα παστέλ μωβ ανοιχτό (Νο 11) και τέλος είναι ένα mint (Νο 12).


Μου άρεσαν όλα πάρα πολύ και ειδικά αυτά του κορρέ είναι ό,τι πρεπει για άνοιξη που κυριαρχούν οι παστέλ αποχρώσεις.Το θετικό τους είναι ότι είναι πολύ μαλακά και τα βάζω και στο εσωτερικό του ματιού χωρίς να με ενοχλούνε.Από την άλλη πλευρά δεν έχουν και την απίστευτη διάρκεια...Είναι πολυ φωτεινά χρώματα και ανυπομονω να τα φορεσω!!!

Εσεις πήρατε κάτι σε ανοιξιάτικα χρώματα??

7 σχόλια:

  1. πολυ ωραια χρωματα!και εγω τετοια χρησιμοποιω την ανοιξη και το καλοκαιρι.μεγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυυυυ!χαιρομαι που σου αρεσαν!καλη αρχη και στο blog σου!

      Διαγραφή
  2. O Korres exei teleia molivia, ta agapw.
    Wraia xrwmata, o,ti prepei gia anoiksi kai kalokairi.

    Fili.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμενα μου αρεσουν πολυ!σ ευχαριστω για το σχολιο σουυυ!!

      Διαγραφή
  3. Το Νο 12 το λάτρεψα!!!Είναι εκπληκτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολύβια σε χρώματα ε? Εγώ είμαι φαν του κλασσικού μαύρου!!! Οποτε δεν εχω τέτοια μολύβια καθόλου. Ακόμα και αν αγοραζα κάτι τετοιο θα τα χρησιμοποιούσα στο waterline αλλά τα περισσότερα δεν εχουν διάρκεια. Αλλά μαρέσουν πάρα πολύ!!! Μεγεια σου! Τα χρώματα που διάλεξες εινια φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena