Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Review: YSL VΕRNIS A LEVRES!

Τα Vernis a Levres είναι η νέα πρόταση του YSL. Γενικά να αναφέρω ότι δνε είμαι πολύ fun των lip gloss γιατι α)δεν μου πολυαρεσει η υφή τους και β)δεν εχουν μεγάλη διάρκεια και έντονο χρώμα.
Το βασικό μου όμως θέμα ελιναι η υφή. Αυτό το πράγμα που κολλάει στα χείλη και με κάνει να τα αισθάνομαι γλιτσιασμένα δεν το μπορώ.Γι αυτό συνήθως φοράω κραγιόν και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω να δώσω (έντονο ή πιο απαλό) επιλέγω διαφορετικές εταιρίες και υφές.

Πριν λίγο καιρό όμως έλαβα μέρος σε ένα διαγωνισμό και με κάθε συμμετοχή λάμβανε η εκάστοτε κοπέλα ένα κουπόνι και προσκομίζοντάς το σε ένα stand YSL της έδιναν 3 δειγματάκια (είχα κάνει και σχετική ανάρτηση, ελπίζω να τα δοκιμάσατε).
Είπα λοιπόν, δωρεάν είναι, δεν έχω τίποτα να χάσω και εξάλλου πάντα λατρεύω να δοκιμάζω νέα προϊόντα οποοοοοότε γιατί να μην τα δοκιμάσω???







Και τότε ήρθε η αποκάλυψη...Έπαθα σοκ κατ αρχας από την υφή τους. Όταν το βάζετε στα χείλη σας είναι σαν να σας ακουμπάει νερό. Αν και μου άρεσε πολύ η υφή αυτή φοβήθηκα ότι μια που το βαλα και μια που θα εξαφανιστεί και τζάμπα ο κόπος! Αλλά όοοοοχι!Το Vernis a Levres έμεινε στα χείλη μου 5 ωρίτσες. Επίσης αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το εξής: Πείτε με παράξενη αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να μαι έξω για φαϊ και να πίνω  κάτι και στο ποτήρι μου να μένει η στάμπα από το κραγιόν. Ε λοιπόν με το συγκεκριμένο δεν μου συνέβη!!!Ακόμα ένα θετικό είναι ότι μπορείτε να καθορίσετε την ένταση του εσείς ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε το αποτέλεσμα. Έτσι το περνάτε μια η δυο η ακόμα και τρεις φορές απ τα χείλη σας με διαφορετικό κάθε φορά αποτέλεσμα!!!

Η τιμή του είναι γύρω στα 28 € νομίζω.

Γενικά πιστεύω ότι πρόκειται για μια από τις πιο καλές προτάσεις σε επίπεδο τα-θέλω-όλα.
Από την άλλη θα σας συμβούλευα να πάτε σε ένα stand YSL και να δοκιμάσετε όποιο χρώμα σας αρέσει ώστε να αποφασίσετε αν σας αρέσει η υφή και το αποτέλεσμά του.


10 σχόλια:

  1. oute eg ime fan to lip gloss alla ta xrwmata fainode poli omorfa!

    -followed via GFC and Bloglovin'-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thanx a lot!οντως εχει πολλες αποχρωσεις που ικανοποιουν ολα τα γουστα!

      Διαγραφή
  2. γεια σου καλη μου!!
    τα χρωματα ειναι παρα πολυ ωραια απλα εχω ασχημη εμπειρια απο τα USL πριν κανα χρονο νομιζω πηγα κ αγορασα το rouge volupte σε μπεζ χρωμα κ το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο υπερβολικα κρεμωδες λιπαρο χωρις διαρκεια κ παρα πολυ ακριβο..γι αυτο θα το σκεφτω πολυ πριν ξαναπαρω ..


    α!για τις φωτογραφίες κ γω γι αυτό το βάζω γιατί είναι άσχημο δεν με νοιάζει για αδιάφορες φωτογραφίες αλλά τώρα σε επιδείξεις μόδας που δεν πάω κ κάθε μέρα θέλω να μην καταχραστεί κανένας τη δουλειά μου ήμουν εκεί όρθια για πολλές ώρες κ το βρίσκω άδικο να μου 'κλέψουν' υλικό ...
    λοιπόν ...
    χρησιμοποιώ ένα απλο πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών το picnik
    ( http://www.picnik.com/ ) κ εκεί μπορείς να προσθέσεις κείμενο πάνω στις φωτογραφίες να τους αλλάξεις χρώματα κλπ κλπ.. σε ένα μήνα περίπου δυστυχώς θα κλείσει το site μου είπαν για ένα άλλο πρόγραμμα αλλα δεν το έχω δουλέψει ακόμα μόλις το ψάξω θα σου πω αν ενδιαφέρεσαι !


    φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ειναι απαραδεκτο!μόλις ειδα τις φωτογραφιες επαθα σοκ!και οχι μονο δεν με ρωτησαν αλλα ουτε καν ανεφεραν την πηγη!οτι και καλα δεν θα το δω???αφου γυρω γυρω γυρναμε ολες!ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά έχουν ωραία χρώματα!! :)
    Όσο για τις φωτογραφίες και μέσω photoshop μπορείς να το κάνεις!! Και εγώ χρησιμοποιώ αυτό που σου προτείνει η caramellitsa αλλά βρήκα και αυτόν τον τρόπο.. Το μόνο αρνητικό είναι το ότι αν δεν έχεις κάποιο στο laptop σου θα χρειαστεί να κατεβάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ για τος πληροφοριες!!!κατατοπιστικοτατη! :D

      Διαγραφή
  5. Τα λατρεύω! Δοκίμασα τα δείγματα και αγόρασα αμέσως το πρώτο μου Vernis a Levres! Και τονίζω το πρώτο ;-)
    Απλά υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρομαι γιατι εισαι απο τις ελαχιστες Ελληνιδες μπλογκερς που πραγματικα τα post σου ειναι ειλικρινη,χαρουμενα και τελος παντων ενω στην αρχη ελεγα -αντε να διαβαζω και Ελληνιδες τωρα πλεον εισαι μονο εσυ και κανα 2 αλλα κοριτσια,απο τα πολλα που ξεφυτρωνουν,δυστηχως τα περισσοτερα blogs μπερδευτηκαν στην πορεια και φαινονται σα διαφημιστικες σελλιδες συγκεκριμενων εταιρειων.Πολλα φιλια και συνεχισε οσο το δυνατο Ανεξαρτητη και χαρουμενη!
    Μα παλι εκθεση εγραψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις ποση χαρα μου δινεις!!χιλια ευχαριστω που με παρακολουθεις και ελπιζω οσο μπορω να βοηθαω!!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena