Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

The Body Shop Event: Look Good, Feel Good, Do Good!

Χτες το απόγευμα, το ΤΒS είχε προσκαλέσει κάποιες bloggers στο νέο του κατάστημα στο Κολωνάκι, για να παρουσιάσει το νέο του χώρο αλλά και τα νέα του προϊόντα! Μεταξύ αυτών των τυχερών ήμουν και εγώ!

Όταν φτάσαμε, μας υποδέχτηκε πολύ θερμά η κ. Δήμητρα Καλδή, και μας έκαναν μια μικρή παρουσίαση του χώρου και του νέου σχεδιασμού του καταστήματος. Πλέον στο κέντρο του, υπάρχει ένας μακρύς πάγκος γεμάτος προϊόντα, που προσκαλεί τις πελάτισσες  να τα δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με αυτά! Ένα άλλο γεγονός που μου έκανε πολύ εντύπωση είναι το ότι τα νέα καταστήματα καταναλώνουν 25% λιγότερη ενέργεια από τα παλιά, ενώ το ξύλο που χρησιμοποιούν είναι οικολογικό! Thumbs up για την οικολογική συνείδηση του ΤΒS!




































Kαι πάμε στο ψαχνό (aka στα προϊόντα)!

Οι παλιές σειρές Body Butter ανανεώνονται με νέες συσκευασίες, πιο μινιμαλιστικές, οι οποιές είναι και 100% ανακυκλώσιμες!


Επίσης έχει βγει μια νέα σειρά μακιγιάζ, που είναι 100% cruelty free και κατάλληλη και για vegeterians! Περιλαμβάνει προϊόντα για δύο look, ένα σε τόνους ροζ και ένα σε κοραλλί αποχρώσεις!




















Από αυτή τη σειρά ΛΑΤΡΕΨΑ το lip & cheek dome in pinch me pink! Όπως φανερώνει και το όνομά του είναι ένα προϊόν, για τα χείλη και τα μάγουλα σε ένα απίστευτο ροζ-φούξια, που στα μάγουλα (που το δοκίμασα εγώ) αφήνει το χρώμα της υγείας! Πλέον όλες οι εταιρίες έχουν αυτό το χρώμα, αφού αποτελεί την νέα τάση στα ρουζ! Μου άρεσε επίσης πολύ το ότι αν και σε κρεμώδη υφή, απλώνεται πολύ εύκολα και δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεμα!



Και φτάνω στο προϊόν το οποίο, εγώ τουλάχιστον, ήθελα να δοκιμάσω πιο πολύ απ' όλα... Και μιλάω βέβαια για τα πολυσυζητημένα Beautyfying Oils. Πρόκειται για ξηρά λάδια, κατάλληλα για πρόσωπο, σώμα, αλλά και μαλλιά!! Τα δοκίμασα στα χέρια μου, και απορροφήθηκαν πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήσουν λιπαρότητα, αλλά και στα μαλλιά μου, που άφησαν τις άκρες μεταξένιες.
Το φοβερό τους πλεονέκτημα έναντι των άλλων λαδιών της αγοράς? Οι απίστευτες μυρωδιές τους, που αντιστοιχούν σε αυτές των Body Butters! H επόμενη αγορά μου θα ναι οπωσδήποτε αυτό με το άρωμα καρύδας, που άφησε τα μαλλιά μου να μυρίζουν καλοκαίρι!!



Φεύγοντας, μας έδωσαν και μια τσαντούλα με υπέροχα δωράκια! Η τσάντα είναι πάνινη και σίγουρα θα τη χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου!Μπράβο για ακόμα μαι φορά στο TBS για την οικολογική του συνείδηση!



 Μέσα περιείχε :

Ένα shower gel Moringa.
Όσες δεν το έχετε μυρίσει σπεύστε στο κοντινότερο κατάστημα να το μυρίσετε! Οι υπόλοιπες καταλαβαίνετε πολύ καλά το ότι μιλάμε για ΘΕΙΚΗ μυρωδιά!



Ένα Body Butter φράουλα.
Αυτή τη μυρωδιά τη λατρεύω! Κάθε λίγο και λιγάκι το ανοίγω και το μυρίζω!χιχιχι!( Όπως βλέπετε δεν άντεξα και έβαλα το δαχτυλάκι μου, να πασαλειφτώ λιγάκι!)



Ένα Beautyfying Oil (yeahhhh!). Εδώ έχω να κάνω μια μικρή εξομολόγηση... Μου είχε τύχει κάποιο του οποίου η μυρωδιά δεν με ξετρέλανε, και η γλυκήτατη υπεύθυνη, η Δήμητρα, μου το άλλαξε και μου έδωσε το moringa!!!! Lalalallalalalalala! Το ξαναλέω, ΤΕΛΕΙΑ μυρωδιά!



Τέλος, ένα Vitamin E Face Mist. Το συγκεκριμένο προϊόν το έχω αγοράσει, το έχω κάνει review, το χρησιμοποιώ, τι άλλο να πω?? Μια fellow blogger (ή η Ντέπυ ή η Σταυρούλα) πρότεινε να το κάνω Giveaway! Aν συμφωνείτε, just leave me a comment!



Tέλος να σας πω ότι γνώρισα από κοντά υπέροχες bloggers, που είναι γλυκήτατες κοπέλες και περάσαμε υπέροχα! Κάποιες άλλες δεν πρόλαβα να τις δω, όσο θα ΄θελα... Ελπίζω σύντομα να μου δωθεί η σχετική ευκαιρία!



Συγγνώμη για το τεράστιο post, αλλά ήθελα να σας τα πω όλα!!

Σ' ευχαριστούμε Body Shop για την υπέροχη εκδήλωση!!!

19 σχόλια:

  1. Tέλεια!
    Πόσο ζηλεύω ! Κρίμα που είμαι μακρυά και δεν μπόρεσα να έρθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να μπορουσα να γνωρισω οσο το δυνατον περισσοτερες απο κοντα!ελπιζω σε καποιο αλλα event!

      Διαγραφή
  2. Και εγώ ήμουν εκεί!!
    Αλλά κάθισα για λίγο οπότε δεν πρόλαβα να γνωρίσω και εγώ όσες ήθελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια! Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να ειχες ερθει να σε γνωρισουμε και απο κοντα!

      Διαγραφή
  4. Πέρασα ένα φανταστικό απόγευμα!!! Όλα τα προϊόντα μύριζαν θεϊκά!!!
    Χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω χαιρομαι πολυ πολυ!ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε περισσοτερο!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  5. Αχου κορίτσι μέκαψες..σήμερα κατεβαίνω κέντρο και μαλλον θα την κανω την βόλτα στο ΤΒS. Παω για το λάδι που είπες!! Θέλω και γω άρωμα καρύθδας στα μαλλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Χαίρομαι τόσο που περάσατε τέλεια!!!! ΜΠράβο κορίτσακια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!κερασια μου γλυκια δοκιμασε το οπωσδηποτε!ελπιζω καποια στιγμη αν κατεβεις και εσυ αθηνα να σε δουμε!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  6. Κούκλα μου δε σε αναγνώρισα στο event, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελεια προϊοντα! Ειδικα το λαδακι πρεπει να ναι καλο!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πολυ ωραιο!θα το δοκιμασω πιο αναλυτικα και θα κανω και review!xxx

      Διαγραφή
  8. ααα δεν χανω την ευκαιρια! τσουπ να με κ γω!

    πραγματικά περάσαμε υπέροχα!
    χαρηκο πολυ που σε ξαναείδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena