Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Products I Tried Last Week: Chanel Inimitable mascara, Estee Lauder BB Cream, YSL Teint Parfait!

Kαλημέρα κούκλες! Πώς είστε;

Μια νέα ανάρτηση στην ενότητα που εγκαινίασα την προηγούμενη εβδομάδα στο blog μου, με περισσότερα high- end προϊόντα, τα οποία μου δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσω χάρι σε δείγματα που μου έδωσαν οι πωλήτριες!

Αρχίζω με τη μάσκαρα Inimitable της Chanel... Κατ' αρχάς  να πω ότι δείγμα μάσκαρα σε τέτοιο σχήμα δεν έχω ξαναματαδεί! Anyway! Το βουρτσάκι της είναι λαστιχένιο, κάτι που με χαροποίησε πολύ, καθώς το προτιμώ από τα τρίχινα. Ως προς την απόδοσή της δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ούτε ότι με απογοήτευσε! Δίνει ένα καλό αποτέλεσμα ως προς τον όγκο κυρίως, και όχι το μήκος των βλεφαρίδων, ενώ δεν εντυπωσιάστηκα ούτε από το διαχωρισμό τους. Γενικά είναι μια καλή μάσκαρα, ΑΛΛΑ όχι για Chanel! Γιατί να δώσω ένα σκασμό λεφτά, αν μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με μια μάσκαρα στη μισή τιμή? Εδώ και οι φωτογραφίες ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!





Συνεχίζω με την BB της Estee Lauder. Eδώ βρήκα ένα προϊόν το οποίο μου αρέσει πολύ. Κατ' αρχάς έχει ένα τέλειο άρωμα αγγουριού, πολύ δροσερό! Η υφή της είναι αρκετά ελαφριά, και ενώ έχω λιπαρό δέρμα, παραμένει ματ το πρόσωπό μου χωρίς πούδρα 4-5 ώρες μετά (στη συνέχεια τα φτύνει, και η λιπαρότητα επανέρχεται, αλλά είναι απολύτως λογικό). Είναι άρκετά ενυδατική και γι αυτό στρώνει πολύ καλά ακόμη και σε ελαφρώς αφυδατωμένα δέρματα σαν το δικό μου (ναι, έχω λιπαρό ΚΑΙ αφυδατωμένο δέρμα... Η φρίκη!) Προσφέρει μια ελαφριά κάλυψη, που για πρωί είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά και για ελαφρύ βραδινό μακιγιάζ αν δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα με σπυράκια, σημάδια , κοκκινίλες... Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτή την κρέμα, ενώ σύντομα θα κάνω και μια σύγκρισή της  με την BB της Dior που είχα αναφέρει στο PITLW της προηγούμενης εβδομάδας!













Τέλος δοκίμασα το περίφημο Teint Parfait του YSL. Το πρόσωπό μου πάσχει από κοκκινίλα στα μάγουλα, πράγμα το οποίο με ενοχλεί ιδιαίτερα, γιατί δύσκολα καλύπτεται, χωρίς ένα στρώμα make-up, ενώ το ρουζ δε φαίνεται και τόσο καλά πάνω στο κοκκινισμένο δέρμα! Έτσι λοιπόν η αισθητικός της YSL μου συνέστησε το Teint Parfait: μια μωβ κρέμα, την οποία τοποθετούμε σε ελαφρύ στρώμα όπου υπάρχει κοκκινίλα, και υποτίθεται ότι αυτά τα δύο χρώματα μεταξύ τους αλληλοεξουδετερώνονται, και έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η άποψη μου? Είναι αρκετά καλο. Εξηγούμαι... Το χω δοκιμάσει και μόνο του ( χωρίς make-up) και ως βάση. Και στις δύο περιπτώσεις έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Όντως φαίνεται το δέρμα λιγότερο κόκκινο! Μη φανταστείτε ότι γίνεται αλαβάστρινο, αλλά βελτιώνει αρκετά την κατάσταση!



Αυτά δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα! Πώς σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο απ' αυτα?

15 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά την μάσκαρα θα ήθελα πάρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε!και εγω ειχα εθουσιαστει που θα δοκιμαζα μασκαρα chanel, αλλα απογοητευτηκα γιατι ειχα υψηλες προσδοκιες!

      Διαγραφή
  2. Τέλεια!! Πηρα και γω δειγμα της bb προχθές και ανυπομονώ να την δοκιμάσω!!!! Με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι υπέροχα μάτια που έχεις! Είναι πανέμορφα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο όμορφα μάτια έχεις!!!Συμφωνώ για το μήκος...πάντως κι εμένα την High Impact της Clinique σε τέτοιο δείγμα μου την είχαν δώσει!(δεν είναι πολύ χαριτωμένο?)Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αναζητώ καλές μάσκαρα από πιο οικονομικές εταιρίες!Ααα θέλω κι εγώ δείγματάκι από τη bb της Estee!xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ειναι η καινουρια μοδα??πολυ μικρες μου φαινονται! οταν ξανπας hc να ζητησεις οπωσδηποτε δειγμα της bb!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  5. matia matia matia !! tha se matiaksoume :) einai panemorfa !! tin bb krema tis estee lauder tha ithela poli na tin dokimaso apo periergia kai an tin sigrino me tis garnier !!

    www.glitterme-up.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxa!σ ευχαριστω πολυυυυυ!και εγω ηθελα πολυ να τη συγκρινω με της garnier, αλλα απ' ο,τι φαινεται η κοπελα που διοργανωσε το giveaway δεν τις εστειλε ποτε σε εμενα και τις αλλες νικητριες.... :((((

      Διαγραφή
  6. Καλα για τα ματια τι να πω... Τρομερα! Οσο για τη κοκκινιλα υπαρχει και αντιστοιχο προιον της mufe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ χριστινα μου!!θα το κοιταξω οπωσδηποτε!

      Διαγραφή
  7. τι ωραία πραγματάκια!!! περιμένω σύγκριση με τη bb της dior!!! =)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η bb της estee έχει ενδιαφέρον, θα φροντίσω να τη δοκιμάσω....εννοείται δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι τα μάτια σου ανεξαρτήτως μάσκαρα είναι υπέροχα!!! σχετικά με την κοκκινίλα που λες να ξέρεις ότι δεν εξουδετερώνεται από το μωβ χρώμα αλλά από κάποιο προϊόν με πράσινη απόχρωση. Το μωβ χρησιμοποιείται για να δώσει ζωντάνια σε ένα κίτρινο άτονο δέρμα...οπότε καλύτερα δοκίμασε κάποιο primer με πράσινη απόχρωση. kisses!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena