Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Review: TBS All-in-One BB Cream (και ένα κολπάκι για να τη λατρέψετε ακομα και όσες τη μισείτε!)

Hello girls! Συγγνώμη που έχω ψιλοχαθεί και δεν ανεβάζω τόσο συχνά ποστς, αλλά με έχει φάει η άτιμη η εξεταστική! Από βδομάδα υπόσχομαι να σας δείξω πολλά νέα πραγματάκια που έχω αγοράσει, και σας έχω και μια μικρή εκπληξούλα...

Anyway, το σημερινό ποστ αφορά σε ένα πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο προϊόν από τα λατρεμένα The Body Shop: την ΒΒ Cream τους!



Στο τελευταίο bloggers event τους, είχαν την καλοσύνη να μας τη δώσουν για να τη δοκιμάσουμε. Et voila οι εντυπώσεις μου!



H συγκεκριμένη bb cream υπόσχεται ότι αν και κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις,προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας σας... Βέβαια μη φανταστείτε ότι αν είστε πάλλευκη και βάλετε την πιο σκούρα απόχρωση, θα γίνει ένα με το δέρμα σας, ΑΛΛΑ αν έχετε μια μικρή απόσταση από κάποια απόχρωση, θα προσαρμοστεί! Εμένα φανταστείτε ότι μου έδωσαν το Νο 2 (τη μεσαία σηλαδή), αλλά η επιδερμίδα μου είναι πιο ανοιχτή, δηλαδή στο Νο 1. Παρ' όλα αυτά, μπορώ να τη φορέσω, χωρίς να φαίνεται τεράστια διαφορά, προσώπου- λαιμού!Όταν βγαίνει από το σωληνάριο είναι άσπρη, και όσο ενώνεται με το δέρμα, αποκτά χρώμα!











Είναι αρκετά ενυδατική και ελαφριά σε υφή και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι δε φαίνεται ότι φοράς make-up. Συγχωρεί το ελαφρώς αφυδατωμένο δέρμα, δεν κάθεται σε λεπτές γραμμές, ούτε σε ανοιχτούς πόρους. Αφήνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και μια όψη υγείας, που δεν εχω ξανασυναντήσει σε bb cream!

Από την άλλη πλευρά, δεν αφήνει εντελώς ματ αποτέλεσμα, αλλά ούτε και τόσο "λαδωμένο" όσο η πρώτη bb cream της garnier. Προσφέρει μέτρια κάλυψη, οπότε αν θέλετε κάτι αρκετά καλυπτικό, δεν θα σας... καλύψει! Το μείον την είναι ότι κοστίζει 14 € και  είναι μόλις 25 ml!

Όμως εγώ βρήκα ένα κολπάκι και την έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!!!

Λοιπόν, όπως σας έχω ξαναπεί έχω λιπαρό δέρμα, αλλά και λίγο αφυδατωμένο. Αποτέλεσμα; Χρησιμοποιώ την bb της Garnier για ματ αποτέλεσμα, αλλά αν και έχει πολύ καλή κάλυψη, δεν αφήνει τόσο φυσικό αποτέλεσμα. Οπότε έκανα το εξής: Όταν βάφομαι, αναμειγνύω λίγη από την bb cream του Βody Shop με αυτή της Garnier και το αποτέλεσμα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Όσες έχετε και τις δύο, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα και όψη υγείας! Σαν να μην φοράτε τίποτα!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Πώς σας φάνηκε;

14 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το post σου!! Αρκετά ενημερωτικό.!! :P
    my blog:http://beautyinthemist.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ιδέα αλλά 14 ευρώ ρε παιδί μου; Πολλά πολλά για τόσο λίγο προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι!ισχυει!το πα και εγω!ειναι πολλα αλλα οπως τη χρησιμοποιω θα μου κρατησει πολυ καιρο!!!φιλακια!

      Διαγραφή
  3. axxx! exoume to idio mualo! kai egw ayto kanw!! etsi dn klais kai ta 14 eyrw.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται πολύ καλή... Άλλα όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω 14ε είναι πολλά και το προϊόν είναι λίγο....

    Πέρνα από το blog Μου...Σου έχω question tag http://efibeauty.blogspot.gr/2012/09/questions-tag.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. αν εχεις και ξηρη επιδερμιδα θα το λατρεψεις απο μόνο του! Πηγαινε να το δοκιμασεις οπωσδηποτε! Φιλακιααα!

      Διαγραφή
  6. Δεν τη συμπαθούσα γιατί ήταν λίιγο παραπάνω λιπαρή από όσο ήθελα αλλά δεν ήταν και καθόλου καλυπτική! Με το κολπάκι όμως που μας έγραψες είναι τέλειο! Το δοκίμασα χθες και μου άρεσε πάρα πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι!Πιστευω οτι αυτο ειναι το πραγματικο νοημα του blogging! φιλακιααα!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena