Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φρου φρου και αρωματα ενάντια στην κρίση: BU Free Spirit, C-THRU Blooming, Elode So lovely, Antonio Banderas Ηer Secret !

Kαλημέρα όμορφες!

Έχω να κάνω μια εξομολόγηση και παρακαλώ για την επιείκιά σας... Είμαι perfume-addict! Το χα ξαναγράψει παλιότερα, το επαναλαμβάνω! Το ράφι με τα αρώματά μου κάνει κάποια συνοικιακά μαγαζάκια με καλλυντικά να μοιάζουν ψιλικατζίδικα απέναντι σε super market! Θέλω να αλλάζω συνεχώς άρωμα, πάντα αγοράζω τις μικρότερες συνατόν συσκευασίες και έτσι μου τελειώνουν πολύ σπάνια. Φανταστείτε  ότι έχω ένα άρωμα  εδώ και 8(!!!) χρόνια και το φοράω κάθε Πρωτοχρονιά (Jean Paul Gautier Fragile- απλά μαγευτικό)!

Έτσι λοιπόν κατάφερα να δημιουργήσω μια καθόλου ευκαταφρόνητη συλλογή που μου φτάνει να αρωματίζομαι για 2 ζωές! Για το λόγο αυτό ακριβώς, το πρώτο στο οποίο έκανα περικοπές, είναι τα αρώματα. Είπα ΤΕΛΟΣ. Θα αυτοπεριοριστώ και δεν θα πάρω, δεν θα πάρω δεν θα πάρω -ωμμμμμμμμ!

Και ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μου έλεγε "Και που είναι το πρόβλημα κοπελιά;".

Το πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι εύκολα! Αισθάνομαι ότι τα έχω χιλιομυρίσει όλα και θέλω κάτι καινούριο!

Και εδώ μπαίνει σαν τη νεράιδα του παραμυθιού η εταιρία Σαραντής, που μου έστειλε να δοκιμάσω κάποια αρώματα. Και η παρέμβαση ήταν μαγική, όχι τόσο γιατί απέκτησα νέα αρώματα, αλλά γιατί άλλαξε η νοοτροπία μου.

Και εξηγούμαι: Θυμήθηκα, κορίτσια, ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πλούσιες σε ποικιλία, με αρώματα για όλα τα γούστα που δεν τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!

Ποια από εμάς, δεν είχε στο γυμνάσιο τα BU και C-THRU;;; Με τόσες πολλές επιλογές που καλύπτουν όλες τις... μύτες και τιμές που ξεκινούν από 7 €.


Και αν πάλι θεωρείτε αυτά τα αρώματα πολύ...παιδικά και νεανικά (εμένα μου βγάζουν μια απίστευτη νεανικότητα), υπάρχουν και τα αρώματα των Elode, Αntonio Banderas κλπ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ούτε σε packaging, ούτε σε ποιότητα από τα high end αρώματα. Η δε τιμή τους; 5 € τα 100 ml για τα Elode και γύρω στα 19 € για το Ηer Secret από τον Antonio Banderas!!!

Με πολύ καλή διάρκεια, ξεχώρισα το So lovely,και το BU Free Spirit που πέρασαν και το τεστ των φίλων μου. Το τελευταίο δε, το αγόρασα και σαν δωράκι για μια φίλη που της άρεσε πολύ! Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είμαι σίγουρη ότι θα αγοράσω αρκετά από αυτά ως δωράκια για φίλους και γνωστούς!

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να περιγράψω μυρωδιές, για τον απλούστατο λόγο, ότι σε κάθε δέρμα τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά! Πάνω μου, ας πούμε, το θρυλικό Chanel No 5 ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ!

Κάποιες θα πουν ότι δεν θα βρούμε σε αυτές τις συλλογές αρώματα με μοναδική αρωματική υπογραφή με διάρκεια 24 ωρών, αλλά κορίτσια ειλικρινά, ποια θα διαφωνήσει μαζί μου ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό πληρώνουμε κατά βάσιν το brand και όχι την ποιότητα;
 
Σας προκαλώ να τα μυρίσετε, να δείτε αν σας ταιριάζουν, να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τα 70 € που θα σας περισσέψουν και να μου πείτε τις σκέψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα!

9 σχόλια:

  1. φυσικα κ το καθε αρωμα σε καθε δερμα ειναι τοσο διαφορετικο!!
    πριν καποιες μερες εβαζα συνεχεια το BU αλλα τωρα κολλησα με το so lovely μυριζει τοσο γλυκα! ενα ενα θα τα δοκιμασω ολα κολλαω πολυ με τα αρωματα θα μπορουσα να τα εχω ολαααα ομως κ στολισμενα στο δωματιο μου
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε!ασε!εγω περναω και τα μυρίζω 2-2 κάθε λίγο και λιγάκι!!φιλακιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο σε νιώθω! Είμαι κ εγώ parfume addict!! (Πολύ ακριβή μανία βρε παιδί μου, όμως! ) Και συμφωνώ, για καθημερινή χρήση είναι μια χαρά και πιο οικονομικές εταιρίες. Αγαπώ πολύ και τα αρώματα των body shop για κάθε μέρα και είναι κ αυτά αρκετά οικονομικά.
    Φιλιά!
    Ειρήνη by Dream_Of_Beauty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις βραβειο...ριξε μια ματια!!!
    http://joybeautylove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις,ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραιες μυρωδιες ξεσηκωνουν αισθησεις!!!Πάρε και ενα βραβειακι http://omorfakamomata.blogspot.gr/2012/10/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι BU ήταν απο τις αγαπημένες μου!!
    εχεις και βραβειάκι πέρνα απο εδώ για να το παραλάβεις:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kοριτσάκια σας ευχαριστώ πολ΄λυ για τα σχόλια σας και ιδιαίτερα ευχαριστω για τα βραβειααααα! Φιλακιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καπησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το άρωμα της Elode έχει διάρκεια. Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena