Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

L' Occitane Fleur de Cerisier Shimmering Body lotion and Hand Cream: Love at first sight!

Όπως σας είχα υποσχεθεί στα αγαπημένα του Σεπτέμβρη, θα σας κάνω ένα mini review για το Cherry Blossom shimmering body lotion από την L' Occitane.

Kατ' αρχας να σας πω ότι τη L' Occitane τη ΛΑΤΡΕΥΩ! Θεωρώ ότι έχει καταπληκτικά προϊόντα και ό,τι έχω δοκιμάσει, με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Μ' αρέσει, δε, πάρα πολύ και το γεγονός ότι οι συσκευασίες της είναι πολύ προσεγμένες και σου δίνουν την αίσθηση ότι σε κακομαθαίνεις με χλιδάτα προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες. Όσο και αν θα ήθελα να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της, δυστυχώς δε γίνεται γιατί θα χρεωκοπήσω... Ονειρεύμαι ότι θα μπορέσω κάποτε, να έχω πολλά πολλά λεφτά και ένα μπάνιο γεμάτο προϊόντα L' Occitane...

H σειρά που μυρίζει άνθη κερασιάς, είναι από τις αγαπημένες μου. Τόσο ιδιαίτερη μυρωδιά που με ταξιδεύει. Η κρέμα χεριών δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου, και αυτό είναι μια απόλαυση που επιτρέπω που και πού στον εαυτό μου. Γιατί ναι μεν κοστίζει 9 € τα 30 ml και δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά μια στο τόσο, όταν χρειάζομαι μια ένεση θετικής αύρας τη βάζω και αισθάνομαι αμέσως καλύτερα.. Η δε συσκευασία είναι τόσο chic που δεν την καταχωνιάζω στο συρτάρι όπως τις άλλες κρέμες, αλλά στολίζει το κομοδίνο μου. (Και ναι, μόλις έβαλα λίγη, γιατί δε γίνεται να γράφω γι' αυτήν και να μην την μυρίζω!!)

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Body lotion. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και διακριτικά αρωματισμένο για ώρες. Το αρνητικό του είναι το shimmer, αλλά ευτυχώς δεν κάνει καραμπάμ! Το άλλο αρνητικό είναι η τιμή του: 22,5 τα 250 ml. Είναι μια μικρή απόλαυση που επιτρέπω στον εαυτό μου μια στο τόσο, μιας και που και που μου αρέσει να με κακομαθαίνω!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας και το αγαπημένο σας προϊόν από την L' Occitane;

8 σχόλια:

  1. είναι υπέροχη σειρά, αυτή την κρέμα κουβαλάω στη τσάντα μου αυτή την περίοδο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sumfo o apoluta me tin gnomi sou, oti exo dokimasei ki ego apo tin L'Occitane itan teleio! Exo ki ego tin sugkekrimeni body lotion alla den tin exo anoi3ei akoma (prospa8o na teleioso mia Lavender tis idias etairias prota)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια κρέμα και το μπουκαλάκι πραγματικό στολίδι!!!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας ευχαριστω κοριτσια για τα σχολια σαςςςς!Οντως υπεροχα προϊοντα και υπεροχες συσκευασιες...Λιγο καλυτερες τιμες να ειχαν θα τα αγοραζα ολαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπω την L'occitane! χρησιμοποιώ κυρίως προιόντα προσωπου και εχω να πω τα καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το ποστ σου. Η κρέμα χεριών είναι τέεεελεια!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως μου εχουν ξεφυγει αυτα τα προιοντα.........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena