Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν Σεμινάρια ομορφιάς από την Seventeen!

Καλημέρα κούκλες! Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Σεμινάρια Ομορφιάς που διοργανώνει η Seventeen!



Η Seventeen 2 ή 3 φορές το χρόνο, βγάζει έναν οδηγό ομορφιάς, όπου μας παρουσιάζει τις προτάσεις της για μακιγιάζ, αποτυπωμένες στο υπέροχο πρόσωπο της Mαριέττας Χρουσαλά. Αυτό το γνωρίζουμε οι περισσότερες, αν όχι όλες, αφού  τα συγκεκριμένα φυλλάδια, τα παίρνουμε δωρεάν από οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών.

Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρουν οι περισσότερες (μεταξύ αυτών και εγώ μέχρι προσφάτως), είναι ότι η Seventeen διοργανώνει Σεμινάρια Ομορφιάς! Σε αυτά μπορεί να πάρει μέρος οποιαδήποτε κοπέλα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, κλέινοντας μόνο ένα ραντεβού! Διαρκούν 3 ώρες και περιλαμβάνουν 3 ενότητες: αισθητική, πρωινό και βραδινό μακιγιάζ!



Έτσι λοιπόν ένα πρωινό Τετάρτης στις 10, πήγα στη Μεγάλη Βρετάνια, για να παρακολουθήσω το Σεμινάριο! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω πολλές φωτογραφίες, γιατί με εγκατέλειψε η μπαταρία!

Η κάθε κοπέλα έχει μπροστά της κάποια προϊόντα μακιγιάζ, ανάλογα με τοlook που θα επιλέξει από τον Oδηγό Ομορφιάς και δικά της πινέλα και καθρέφτη. Η αισθητικός που παρουσιάζει το Σεμινάριο, εφαρμόζει ό,τι θέλει να δείξει σε μια κοπέλα που τη χρησιμοποιεί ως "μοντέλο" και οι υπόλοιπες κάνουμε ό,τι βλέπουμε μόνες μας! Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε πώς να κάνουμε το συγκεκριμένο μακιγιάζ μόνες στο σπίτι!


Η εμπειρία είναι πολύ ωραία και το συστήνω σε όλες!

Τι ξεχώρισα: Το νέο λάδι της Lorven για μαλλιά ΚΑΙ σώμα, που μυρίζει υπέροχα, και έχει πολύ ωραία υφή! Νομίζω ότι κοστίζει γύρω στα 11 €, οπότε μου αρέσει που είναι και οικονομικό!


Και κάτι που περίμενα πώς και πώς να δοκιμάσω ήταν τα νέα κραγιόν της Seventeen με ματ αποτέλεσμα... Είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Δεν είναι ενυδατικά, αλλά δεν ξεραίνουν και τρομερά τα χείλη, Αλλά κρατάνε για ώρες!!! Εμένα φανταστείτε κράτησε από τις 12 μέχρι τις 8!!! Πολύ ωραία χρώματα και διάρκεια που με κέρδισε! (Εδώ είναι στις 8 και αφού λεχω βάλει 3 φορές άχρωμο liposan από πάνω!)


Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε τηλέφωνο στο 800-112-7700 και κλείστε το ραντεβού σας!!

13 σχόλια:

  1. Δεν είχα ιδέα, φυσικά και θα πάρω. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγαίνω καθε φορά που γίνονται! Είναι πολύ ωραία εμπειρια και χαλαρωτική! 3 ώρες αφιερωμενες στη ομορφιά και στην γυναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα παρακολουθήσει παλαιότερα ένα σεμινάριο και ήταν πράγματι πολύ ωραία εμπειρία!!!!! Μαθαίνεις αρκετά πράγματα!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι fan της Seventeen χρόνια τώρα αλλά δεν γνώριζα για τα σεμινάρια ομορφιάς! Σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω παει και εγώ στη Θεσσαλονίκη και είναι πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία!!!
    http://toniabeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον! Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για το πότε και που γίνονται τα σεμινάρια κ.λπ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω παει και εγω σε σεμιναριο ομορφιας ηταν πολυ ωραια εμπειρια οντως κ περνα πολυ ωραια!εκανα και δυο καλες φιλες που εχω μα τις δω καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!

    @Ειρήνη Ν. Μπορείς να πατήσεις πάνω στη λέξη Σεμινάρια Ομορφίας και θα σε βγάλει στην σχετική σελίδα! Επίσης στο τηλ που έχω βάλει κάτω-κάτω!
    Ελπίζω να βοήθησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eixa paei k ego paliotera!!! htan polu oraia aksizei na pate ! :)
    http://maggiedeppetf.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλειο!!! ευχαριστούμε για την πληροφορία αυτή θα το κάνω σίγουρα. γνωρίζεις κάποια πληροφορία για το κάθε πότε διοργανώνονται?:)



    http://bebeautyfullgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Beautyful: Νομίζω κάθε φορά που βγαίνει νέος κατάλογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχω παρακολουθήσει και εγώ σεμηνάρια 2 ή 3 φορές και σίγουρα θα το ξανακάνω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραία τα σεμινάρια!Κι εγώ πήγα!ήταν μία αισθητικός "Έλενα".Πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena