Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Smokey eyes by Maybelline!

Hello dolls!

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί- και αν δεν το έχετε κάνει, γι' αυτό είμαι εγώ εδώ- η τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ είναι αναμφισβήτητα το smokey eyes! Μουτζουρωμένα μάτια λοιπόν, αλλά λίιιιγο διαφορετικά: όχι μόνο μαύρα, αλλά και καφέ μπλε, μωβ κλπ κλπ!

Η Maybelline λοιπόν δεν θα μπορούσε να μη λανσάρει κάποια "εργαλεία" για να πετύχουμε το απόλυτο smokey eyes! Πρόκειται για μια μάσκαρα σε 3 αποχρώσεις: μαύρη, καφέ και μπλε και ένα μολύβι ματιών σε 4 αποχρώσεις: μαύρο, καφέ, μπλε και μωβ!

Μας είχαν δώσει τη μάσκαρα και 2 μολύβια στο event που είχαν διοργανώσει, τα δοκίμασα εκτενώς και voila οι εντυπώσεις μου!



Η μάσκαρα ονομάζεται Colossal Volum' express Smoky eyes! Η εταιρία είναι πολύ γνωστη για τα μάσκαρά της, και πραγματικά νομίζω ότι σ' αυτόν τον τομέα διαπρέπει! Έχω δοκιμάσει μάσκαρα της Maybelline που κοστίζει 12 € και κάνει κλάσεις ανώτερη δουλειά από κάποια άλλη high end μάσκαρα των 30 €! Ε λοιπόν και αυτή δε με άφησε παραπονεμένη! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, χωρίς να δίνει φοβερό όγκο, αλλά εστιάζοντας σε μήκος και κυρίως διαχωρισμό! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ξεχωρίζει μια μια τις βλεφαρίδες μου, δεν τις κολλάει δεν τις βαραίνει. Δεν αφήνει glossy effet, αλλά κάπως ματ, και αυτό είναι το μόνο που δε μου αρέσει και τόσο! Ορίστε και οι φωτογραφίες για να μη νομίζετε ότι σας λέω αρλούμπες!



Πάμε τώρα στο μολύβι Master Smoky shadow pencil! Είναι προϊόν 2 σε 1, πράγμα που μου αρέσει πολύ γιατί είναι και οικονομικό και πρακτικό! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μολύβι και σαν σκιά ως εξής: κάνουμε μια γραμμή και με το σφουγγαράκι που έχει στην πίσω πλευρά το μουτζουρώνουμε! Το θετικό είναι ότι το αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά έντονο και ως μολύβι μου αρέσει αρκετά. Ως σκιά όμως μου φάνηκε κάπως δύσκολο να μουτζουρωθεί ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετό τρίψιμο. Επίσης, αν έχετε λιπαρά βλέφαρα, δεν θα σας το συνέστηνα, γιατί μαζεύεται  σε συγκεκριμένα σημεία.


Συνολικά από τη σειρά αυτή θα σας πρότεινα τη μάσκαρα, που με το -5 € βγαίνει στα 10 € και έχει ένα ωραιότατο αποτέλεσμα κατά την άποψή μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή τη σειρά;

8 σχόλια:

  1. Πολύ καλή μασκαρα, την εχω.
    Σκεφτόμουν να πάρω και το μολύβι και το ξανασκεφτομαι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασικα θα σου προτεινα να πας σε ενα καταστημα, να ζητησεις να στην εφαρμοσουν και να δεις αν σου ταιριαζει!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εχω και εγω ειναι εξαιρετικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο post :) Η μάσκαρα φαίνεται ενδιαφέρουσα. Τα μολύβια έλεγα να το δοκιμάσω, αλλά δεν ακούω καλές κριτικές, οπότε δε θα το τολμήσω.
    Ειρήνη by http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μασκαρα φαίνεται πολύ καλή! Κάνει βλεφαρίδες μεγάλες και πυκνές η όχι?
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ,εγω τη βρηκα μετρια τη μασκαρα, οχι κακη αλλα τιποτα το συγκλονιστικο.Το κακο ομως δεν ηταν τοσο το εφε που δινει, η δε δινει στις δικες μου βλεφαριδες, αλλα η μυρωδια της, την οποια βρισκω ακρως χημικη και με ενοχλει πολυ. :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @sissy νομιζω οτι δεν τις κάνει τόσο πυκνές, απλώς τις διαχωρίζει πολύ καλά και τις μακραίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το μολυβάκι με το σφουγγαράκι ότι πρέπει για smokey :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena