Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Tα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου!

Καλημέρα κούκλες! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αποφάσεων, των νέων ξεκινημάτων κλπ κλπ... Έτσι και εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω να κάνω "Τα αγαπημένα του μήνα"!! Οπότεεε, sit back and enjoy!!!

Aρχίζουμε με skincare products, που το δέρμα μου, έχει λατρέψει!


Ο ορός της Lierac Lumenescence πραγματικά έχει κάνει θαύματα στην επιδερμίδα μου! Έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο κοκκίνισμα που είχα, ο  τόνος της επιδερμίδας μου έχει γίνει πιο ομοιόμορφος, το δέρμα μου το αισθάνομαι πιο λαμπερό και λείο!  Θα σας κάνω και ένα αναλυτικό review για να σας πω πόσο λατρεύω αυτό τον ορό!

Στη συνέχεια χρησιμοποίησα πολύ το scrub της Shiseido (αναλυτικό review εδώ ) και τη μάσκα Caladerm ( για περισσότερα, δείτε εδώ ). Eπίσης έχω επιστρατεύσει το Tea Tree Pore Minimizer από τα TBS, κυρίως ως primer, αλλά και ως skincare product μακροπρόθεσμα (review: εδώ ).

Πάμε τώρα στο μακιγιάζ!



Για το μακιγιάζ μου χρησιμοποίησα την BB Cream της Garnier για ματ αποτέλεσμα, αναμεμειγμένη με την All-In-One BB Cream από τo The Body Shop. Έτσι πετυχαίνω πολύ καλή κάλυψη, με φυσικό όμως αποτέλεσμα και όψη υγείας.
Σαν ρούζ χρησιμοποίησα το Sparkling Powder for face and body από την Erre Due, που αφήνει ένα καταπληκτικό απαλό ροζ-μωβ χρωματάκι, πολύ φυσικό!
Στα μάτια χρησιμοποίησα πολύ 3 σκιές της Erre Due, που τα χρώματά τους  είναι άκρως φθινοπωρινά και μου θυμίζουν τα πεσμένα φύλα των δέντρων!
Τέλος τα κραγιόν που δεν αποχωρίστηκα καθόλου το Σεπτέμβρio είναι ένα τέλειο κοραλλί του Κορρέ (Νο 45) , που ταιριάζει τέλεια με τις σκιές της Erre Due, και από τη σειρά Caresse της L' Oreal Paris, το Νο 06 Aphrodite Scarlet που πάει τέλεια με το ρουζάκι!


Και αφού καλά καλά βάφτηκα και στοκαρίστηκα, τα μαντηλάκια της Bioten με έσωσαν και αφαιρούσαν τα πάντα, αφήνοντας το πρόσωπό μου καθαρό, ενυδατωμένο, και απαλό, χωρίς να πλήξουν το πορτοφόλι μου!


Τέλος, λάτρεψα ένα Body Butter και ένα Body Lotion. To πρώτο είναι το Vineyard Peach Body Butter από τα Body Shop, που πραγματικά μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΑ!Σαν να περνάτε μέσα από ροδακινιές και να μοσχοβολάει ο τόπος! Το δεύτερο είναι το Cherry Blossom από την L' Occitane, για το οποίο θα σας κάνω και ένα αναλυτικό review!


Aυτά από μένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!

Εσείς τι λατρέψατε τον Σεπτέμβρη;

14 σχόλια:

  1. Tέλεια τα αγαπημένα σου!! Τα κραγιόν κυριώς απίθανα χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα! Ειδικά τα κραγιόν φαίνεται να έχουν καταπληκτικό χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poly oraia ola, mou aresan poly ta kragion, to rouz tis erre due kai to Cherry Blosssom tis L'occitane. Thelo na to dokimaso oposdipote.Filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή με τη καινούρια σου στήλη!!! Το cherry Blossom απλά εκπληκτικό!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτή η body shop τι μας έχει κανει;; Πολυ ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το body butter που δοκιμασαμε στα body shop μυριζει απιθανα!! σαν iced tea :DDD χιχι
    πολυ ωραια ολα τα αγαπημενα σου!!κ γω βασω σαν primer το pore minimizer αλλα θελει λιγο προσοχη θελει ελαχιστο εβαλα τις προαλλες παραπανω κ γεμισα με μικρους 'κοκκους΄' να το πω? σα να ξεφλουδισα ηταν αλλα ηταν η κρεμα..

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τα σχολια σας!δυστυχως δεν εχει πια το κουμπι που λεει απαντηση σε καθε comment ξεχωριστα,και δεν μπορω να απαντησω μεμεονωμενα....Δεν ξερω που στα κομματια εξαφανιστηκε!Anyway!Αν ξερει καμια, ας βοηθησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελειαα!Αγαπωω το body butter!ριξε και μια ματια στο δικο μου blog αν θες! http://beautywithmad.blogspot.gr/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε, ναι... Το άρωμα του ροδάκινου με έχει ξετρελάνει από την στιγμή που μπήκα στο blog σου!!!
    ;-)
    Νομίζω πως αυτό το Body Butter θα κλέψει καρδιές!!! (Τη δική μου , σίγουρα!!!)
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχα!ασε!αμα το μυρισεις και live μετα θα θες να το φας!καταστροφηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά τα μαντιλάκια είναι από τα καλύτερα!! Τα χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eνα απο τα αγαπημένα μου ήταν και για μένα η bb cream της garnier! <3
    αν θέλεις γίνε μέλος στο blog μου:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena