Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ένα νέο υπέροχο προϊόν από την Αvene και εντυπώσεις από το open event!

Ηello dolls! Το προηγούμενο Σάββατο, το Beauty Diaries σε συνεργασία με την Αvene διοργάνωσε ένα open event στο κέντρο, με σκοπό να μάθουμε περισσότερα για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος!


Την Αvene την αγαπώ.

 Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ προϊόντα της πριν 6 χρόνια μετά από συμβουλή του δερματολόγου μου και από τότε, στο νεσεσέρ μου υπάρχει τουλάχιστον ένα προίόν της. Αρχικά χρησιμοποιούσα το Cleanance Gel, ένα gel καθαρισμού της επιδερμίδας, το οποίο "δούλεψε" για το δέρμα μου για 3 χρόνια! Μετά όμως άρχισε να μου το ξηραίνει με αποτέλεσμα να το αλλάξω.
 Χρησιμοποιούσα τη Diacneal, την Triacneal και διάφορες άλλες κρέμες για να αντιμετωπίσω την ακμή.
Όταν πια δεν είχα πολλά σπυράκια, πήρα την Hydrance Legere ως ενυδατική! Πολύ ελαφριά υφή και καλή ενυδάτωση και τη χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα!

Όπως βλέπετε έιμαι βετεράνος στο θέμα, και γενικά η Avene είναι μια εταιρία που εμπιστεύομαι και χαίρομαι πάντα να βλέπω τα νέα προϊόντα που βγάζει! Έτσι λοιπόν όταν δοκίμασα σε δειγματάκι  το νέο της καθαριστικό-ντεμακιγιάζ Cleanance Eau Nettoyante, ενθουσιάστηκα!



Πρόκειται για ένα νεράκι που καθαρίζει το δέρμα από ρύπους, σκόνες, μακιγιαζ και λιπαρότητα και ΔΕ χρειάζεται ξέβγαλμα! Είναι ειδικό για λιπαρά δέρματα με ατέλειες και είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών!!

Ένα θα σας πω: Το λάτρεψα! Είναι τόσο απαλό με το δέρμα! Δεν αισθάνεσαι κανένα ερεθισμό, κανένα τσούξιμο, κανενα τράβηγμα! Όσες έχετε δοκιμάσει το "νεράκι" της Bioderma, φανταστείτε ότι η αίσθηση είναι παρόμοια! Μια φορά δε, ξέχασα ότι φορούσα φακούς και έκανα ντεμακιγιάζ με αυτό φορώντας τους φακούς και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα! Αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ εύκολα και όντως δε χρειάζεται ξέπλυμα, αφού δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας ή τραβήγματος!

Μόλις μου τελειώσει της Bioderma θα είναι οπωσδήποτε η επόμενη αγορά μου!

Στο event που λέτε περάσαμε τέλεια! Με ωραία παρέα, ωραία cupcakes και ωραία, χαλαρή κουβεντούλα! Στο τέλος πήραμε και το δωράκι μας, γιατί η Avene δεν αφήνει καμιά φίλη της παραπονεμένη! Αλλά ούτε και η Έφη που έδωσε σε κάθε μια μας, από ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης: μια κουκλίτσα του Beauty Diaries, διαφορετική για την κάθε κοπέλα! Εγώ τη δική μου τη λάτρεψα!


Εσείς χρησιμοποιείτε κάτι από Avene?

8 σχόλια:

  1. To Cleanance gel κi ένα σέρουμ για ενυδάτωση είναι τα αγαπημένα προϊόντα από Avene! Κι εγώ είδα στο site την καινούρια τους micellar lotion, άντε να τελειώσω επιτέλους κάτι γαλακτώματα που χρησιμοποιώ για ντεμακιγιάζ για να τη δοκιμάσω!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σου αρεσει πολυ, ειδικα αν εχεις λιπαρο δερμα!Το serum θα το κοταξω μολις τελειωσω αυτο που χρησιμοποιω τωρα!φιλακιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να περάσατε τέλεια! Ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία..εμένα μου τα έστειλαν και αγάπησα το νερό Cleanance Eau Nettoyante!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nομίζω ότι όλες θα το αγαπήσουμε!!!Είναι τελειο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να ήταν πολύ όμορφο event!! Εγώ χρησιμοποιώ προϊόντα της εδώ και 5 χρόνια και αν κατά διαστήματα δοκιμάζω και κάποια άλλα πάντα γυρίζω σε αυτά γιατί είναι τα αγαπημένα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα τι ωραία που περάσαμε!!! κάτι τέτοια μας κάνει η Έφη και πάντα ανυπομονούμε για το επόμενο! Όσο για την Avene δεν θα πω τιποτα γιατί απλά τα προιόντα της είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια πάνω που εκανα ερευνα αγοράς για να αγοράσω "νεράκι", αο τιμουλα τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena