Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Hemp lip balm: Η νέα μου αγάπη!

Ηello beauties!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα lip balm το οποίο έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!

Ο λόγος για το hemp lip balm, το οποίο περιέχει χμ.. χμ... κάνναβη! Ναι, ναι! Πολύ καλά διαβάσατε, κάνναβη, ή για να μαστε πιο σωστοί, κανναβέλαιο!

Εκτός από αυτό το άκρως περίεργο συστατικό περιέχει έλαιο jojoba,, έλαιο καρύδας, Βιταμίνη Ε, shea butter και έλαιο avocado! Και μόνο που διάβασα αυτά τα συστατικά ενθουσιάστηκα, καθώς πρόκειται για άκρως ενυδατικά συστατικά και κυρίως, φυτικά!

 Είναι 100% vegan και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Είναι σε κανονική ποσότητα (4,2 gr) αν και η συσκευασία του είναι μαζεμένη και μικρούλα, ιδανική για τσαντάκια.

Eπίσης είναι κατάλληλο για  ταλαιπωρημένα σημεία του σώματος και του προσώπου, όπως το εξωτερικό των χεριών και η μύτη!

Yπάρχει σε 4 γεύσεις: δυόσμος, βατόμουρο, βανίλια-ζαχαρωτό και μανταρίνι-δαμάσκηνο!


Εγώ δοκίμασα αυτή με μανταρίνι και δαμάσκηνο...Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τόσο δροσερό, αλλά και ελαφρώς γλυκό-πραγματικά είχα καιρό να βρω γεύση σε lip balm που να μου αρέσει τόσο πολύ! Είναι άχρωμο, πολύ ενυδατικό και αφήνει τα χείλη απαλά και άκρως ενυδατωμένα! Το δε lip balm βανίλια-ζαχαρωτό το λιγουρεύομαιιιιι!




Αυτό το lip balm, ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από την εταιρία Marrakesh. Φοβήθηκα, λοιπόν, ότι ενώ το λατρεύω, θα ναι πολύ ακριβό και δεν θα μου ναι εύκολο να το ξαναποκτήσω, όπως συμβαίνει με πολλά προϊόντα που μας στέλνουν... Ευτυχώς όμως διαψεύσθηκα! Κοστίζει 3,50 €, τιμή που θεωρώ άκρως λογική για την ποιότητά του! Επίσης, αν το αγοράσετε και στις 4 γεύσεις κοστίζουν όλα μαζί 9,80€, δηλαδή 2,50 € το ένα! Επίσης μπορείτε να τα πάρετε μαζί με τις φίλες σας και να σας έρθει έτσι πιο φτηνά!

Mπορείτε να το βρείτε στην σελίδα του Marrakesh!http://marrakesh.gr/lipbalm.php

Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ εις το έπακρο, διότι είναι χαλασμένος ο μηχανισμός που ανεβάζει το lip balm και με δυσκολευει στη χρήση, αλλά είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό!

Πείτε μου ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο lip balm- lip care προϊόν, για να πάρω ιδέες για τις επόμενες αγορές μου!


12 σχόλια:

  1. Δυστυχως δεν ειναι μεμονωμενο το περιστατικο :/ Και εγω μονο 3-4 φορες μπορεσα να το χρησιμοποιησω κ ειναι κριμα γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμ,ψήνομαι πολύ αν το δοκιμάσω και ελπίζω να μη βγει και σε μένα ελαττωματικό!Βανίλια & Ζαχαρωτό,πρέπει να μυρίζει απίστευτα! :D


    http://ohmymirrormirror.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ είναι πράγματι ωραίο και εγώ δυσκολεύομαι στη χρήση του, είναι και το δικό μου χαλασμένο,αν το ανεβασω πολυ δεν κατεβαίνει :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @artemi @eleni: αχ κριμα ρε σεις!!!Και εγω νομιζα οτι απλως ειμαι ολιγον γκαντεμω! Κριμα γιατι ειναι πραγματικα πολυ ωραιο! Εγω τωρα το βγαζω με μια σπατουλιτσα! Μπελαλίδικο, αλλα τουλαχιστον δεν θα παει χαμενο!

    @j: Aν το αγορασεις και βγει ελλατωματικο, μπορεις παντα να ζητησεις να σου το αντικαταστησουν! Και εγω το βανιλια-ζαχαρωτο λιγουρευομαι!χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Gen Emman: Μα πόσο χαζή είμαι που ξέχασα να το γράψω...Το διόρθωσα! Στο site της Marrakesh! Έβαλα και το link στο ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ego ena exo na po einai apla THEIKO to agapoooo! to latreooo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @maggie: μα δεν ειναι, το χρυσο μου; Αν δεν υπηρχε και το θεματακι με τη συσκευασια, θα ταν αψογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά κ' οι 4 εκδοχές του με έχουν ιντριγκάρει!!!
    ;-)
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @syros2js: εμενα ο δυοσμος δεν μου κανει τοσο κλικ(τι; και καλα σαν τσιχλα;;;) αλλα τα υπολοιπα τα λιγουρευομαι εντονως-κυριως δε το ζαχαρωτο!φιλακιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το βανιλια ζαχαρωτο πρεπει ν ειναι τελειο. εγω αυτη την στιγμη χρησιμοποιω απο την liposan το μουρο και φραμπουαζ. ειναι τελειο! τσεκαρε κ το μπλογκ μου αν θες http://posybeauty.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου! Συγχαριτήρια για το blog σου! Το παρακολουθώ εδώ και καιρό! Σε έκανα tag στις απαντησεις μου.Θα χαρώ πολύ να δω τις δικιές σου!


    beautymylife2.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena