Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

1st Fashion. Food. Dinner!

Καλημέρα κορίτσια!

Πριν αρκετό καιρό, η γλυκήτατη Αννούσα Μελά και το stylish blog της http://www.mystyleforecast.com/, διοργάνωσαν ένα event με θέμα τη μόδα και το φαγητό για 12 τυχερές...

Μια από αυτές ήμουν και εγώ και πραγματικά είμαι ευγνώμων διότι ήταν μια καταπληκτική εμπειρία!


Κατ' αρχάς βρήκα την ιδέα τόσο πρωτότυπη και δημιουργική: τέσσερα πιάτα, το καθένα εμπνευσμένο από μια τάση της φετινής μόδας! Δύο πράγματα τόσο απαραίτητα για τη ζωή μας (η τροφή και η ένδυση) διαπλέκονται και αλληλοσυμπληρώνονται, γίνονται το ένα πηγή έμπνευσης του άλλου!

Η εκτέλεση των πιάτων από τον άκρως ταλαντούχο σεφ του Hip cafe restaurant, η επεξήγηση των τάσεων της μόδας από την Αννούσα και η καλή διάθεση από όλη την κοριτσοπαρέα, έκαναν τη βραδιά μοναδική!


Πάμε όμως να δούμε τι φάγαμε και τι μάθαμε:

Πρώτο πιάτο παντζαρόσουπα (πεντανόστιμη-πάθαμε πλάκα) εμπνευσμένη από το oxblood red! To κόκκινο που ακροβατεί μεταξύ σκοτεινού και λαμπερού, που μοιάζει με μπορντώ αλλά δεν είναι, έγινε μεγάλη τάση στις πασαρέλες του χειμώνα!

 

Στη συνέχεια πράσινη σαλάτα με μεξικάνικη πίτα να θυμίζει φούστα (η πίτα έκανε θραύση) με αφορμή το hunter green, το πράσινο του κυνηγού! Συγγενεύει με το χακί, αλλά δεν ταυτίζεται! Είναι πιο φωτεινό και πιο ιδιαίτερο!
 

Τέλος, το επιδόρπιο: millefeuille με μους σοκολάτας και φράουλες! Ένα θεσπέσιο γλυκό (μόνο που το θυμάμαι μου τρέχουν τα σάλια), εμπνέεται από την τάση iron lady black. Mια τάση που δεν είχα ξανακούσει, και πολύ χαίρομαι που ενημερώθηκα σχετικώς από την ειδική! Η θυληκότητα και η γυναικεία ευαισθησία, διανθίζονται με δυναμισμό και λίγο πιο "σκληρό" και ανδροπρεπές στυλ!



Στο τέλος μας περίμενε και μια έκπληξη: Από ένα υπέροχο γούρι-κολιέ από το Zerteo για να πάει καλά, τυχερά και λαμπερά η χρονιά μας (εμένα ήδη μου έφερε τύχη)!


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο mystyleforecast και την Αννούσα που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε την τέλεια αυτή δράση και που μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε μέρος σ' αυτήν!

Εσείς ποια τάση της μόδας προτιμάτε;

11 σχόλια:

  1. Τι όμορφο και πρωτότυπο event! Από τις τάσεις θα διάλεγα την πρώτη με το βαθύ κόκκινο (και για μακιγιάζ!) αλλά αν μου ζητούσες να διαλέξω πιάτο θα έλεγα σίγουρα το επιδόρπιο, φαίνεται τόσο λαχταριστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @natalie: Πραγματικά πολύ πρωτότυπο event! Οx-blood red ΚΑΙ στα χείλη φανατικά! Το επιδόρπιο ήταν απλά κολασμένο!Φιλάκια όμορφηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι μας κάνεις..Ήρθα πεινασμένη σπίτι και τώρα με αποτελείωσες!Το event πολύ πρωτότυπο,πραγματικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσον αφορά τις τάσεις, επιλέγω κόκκινο δαγκωτό...
    Αλλά για τα πιάτα... μιλφέιγ, παρακαλώ!!!
    Αααα, όλα κι όλα!!!
    ;-)
    Φιλάκια!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΣΑΣ!!! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΔΑ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @j: Άσε! Και εγώ όταν το έγραφα, τσίμπαγα το κατιτίς μου γιατί με είχε πιάσει μια λιγουρίτσα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2js: Eίσαι και εσύ γλυκατζού,ε; ;Hταν υπερτέλειο! Καλό μήνα και σε σένα όμορφη! Πολλά φιλακια στο όμορφο νησί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Aθηνά: Η Αννούσα πάντα σκέφεται σούπερ πρωτότυπα πραγματα! Ήταν απίστευτα ενδιαφέρον!Φιλάκια doll!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. parepiptontws kai xwris na thelw na eimai h xeiroterh spammer ston aiwna ton apanta anarwtiemai mhpws tha mporousate na rixete mia matia sto blog moy? molis to eftiaxa kai exei na kanei me fusika, organika kai viologika proionta omorfias kai elpizw san idea na aresei, ena sxolio, ena follow otidhpote tha me ekane super happy
    http://organickindofbeauty.blogspot.gr/
    to prwto mou post einai gia to amugdalelaio to opoio kai agorasa meta apo ena post sto opoio egrafes gia ayto kai phga k to agorasa (thanks koritsaki mou, den xereis pws me eswses)
    oso gia to deipno? otan eida tis photo sto fb zhlepsa trela nai nai tha to paradextw poso teleio event makari na hmoun ekei, anarwtiomoun an mporouses na kaneis ena post me proionta pou agorases kai se apogohtepsan mias kai esy panta les thn eilikrinh sou apopsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μarianna: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια! Το ποστ με τις απογοητεύσεις έρχεται σύντομααα! Δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ αν ακολουθήσω νέα blogs, διότι μου βγάζει error 404.... :( Mόλις λυθεί το πρόβλημα, να σαι σίγουρη πως θα σε ακολουθήσω! Καλή αρχήηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena