Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Cumaea: First impressions!

Hello dolls!!

To σημερινό ποστ αφορά σε κάποια προϊόντα από την Cumaea! Tα συγκεκριμένα τα δοκίμασα όταν η εταιρία μου έστειλε κάποια δείγματα για δοκιμή...


Η “Cumaea” είναι μια Ελληνική εταιρεία που βρίσκεται σε ένα χωριό κοντά στην Κύμη Ευβοίας. Κατασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά καλλυντικά από καθαρό ελαιόλαδο και εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή.

Πάμε να δούμε τι δοκίμασα εγώ και τις εντυπώσεις μου!

Κρέμα σώματος γιασεμί-πορτοκάλι: 


Μια κρέμα σώματος με πολύ ωραίο άρωμα, το οποίο ερωτεύτηκα! Μυρίζει ακριβώς αυτό που λέει, σε έναν πολύ πετυχημένο συνδυασμό! Ενυδατική, περιέχει μόνο φυτικά συτατικά (και αλόη!), ενώ είναι ιδανική για τον χειμώνα και τις ξηρές επιδερμίδες!

Βody Scrub:


Περιέχει άκρως ενυδατικά συστατικά (σταφυλέλαιο, λάδι καρύδας και εκχύλισμα αλόης)... Πολύ ενυδατικό, με λεπτούς κόκκους (μαύρη ζάχαρη και αλάτι) που δεν γδέρνουν το δέρμα, είναι κάτι το οποίο θα αγόραζα άνετα! Το θεωρώ από τα καλύτερα scrub που έχω δοκιμάσει, κυρίως γιατί, ποιοτικά, είναι σαν να το έχεις φτιάξει σπίτι σου, μόνο που είναι ακόμα καλύτερο!

Κρέμα χειλιών φράουλα:


Ένα lip balm με άρωμα φράουλα... Δυστυχώς έχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να βάζεις μέσα το δαχτυλάκι, κάτι που δεν μου αρέσει... Αισθάνομαι ότι περισσότερο προστατεύει, παρά ενυδατώνει... Προσωπικά, το άρωμα δεν με ξετρέλανε, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το ροδάκινο (γιάμι, γιάμι)!Στα συν, τα φυτικής προέλευσης συστατικά του, που το καθιστούν αθώο και ιδανικό για τα χείλη, καθώς δεν χρειάζεται να "τρώμε" χημικά!

Τα προϊόντα αυτά καθώς και τα υπόλοιπα της εταιρίας, μπορείτε να τα βρείτε στο site τους, http://www.cumaea.gr/, το οποίο λειτουργεί και σαν e-shop! Εκεί θα δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων καθώς και τις τιμές τους!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρία;

8 σχόλια:

  1. exo dokimasei k ego ta analoga alla me allo lip balm kai alla aroma sth krema somatos! auto p me trelane pragmatika omos einai to body scrub! tha shmfoniso mazi s oti einai apo ta kalutera p exo dokimasei! an k exei xalia murodia! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα έχω δοκιμάσει,αλλά πετάω τη σκούφια μου για τέτοια προϊόντα,οπότε θα τα δοκιμάσω σίγουρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @maggie: Η μυρωδιά του scrub δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση, αλλά εντάξει δεν μπορώ να πω ότι ηταν χάλια! Aλλά το αποτέλεσμα, super!Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @J: Έχει πάρα πολλά προϊόντα! Ρίξε μια ματιά στο site και enjoy!! Ό,τι δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα!
    Έχω αγοράσει πολλές φορές προ'ι'όντα cumaea και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @myStickland: Τέλεια! Κάθε πρόταση, δεκτή! Μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω νέα προϊόντα και εταιρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, πες έτσι κοριτσάκι μου, εσύ εδώ μας δείχνεις και μας προτείνεις οτι σου στέλνουν τζαμπε-ολε... Και εμας μας βάζεις να πάμε να τα αγοράσουμε.... Ωραία είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Tulle et Tulle: Κατ' αρχάς προτείνω ό,τι μου αρέσει- ό,τι δεν μου αρέσει το λέω και δεν το προτείνω-το δείχνω... Ίσα-ίσα βρίσκω πολύ χρήσιμο να δείχνουμε και προϊόντα που δεν μας αρέσαν, για να γλιτώνουμε από κακές αγορές...
    Επίσης, δεν βάζω κανέναν να κάνει τίποτα. Όποιος εκτιμάει την γνώμη μου, μπορεί (και πρέπει) να την διαστραυρώσει και με εντυπώσεις από άλλες κοπέλες, και να αποφασίσει, κρίνοντας κατά περίσταση, αν θα αγοράσει κάτι ή όχι...
    Και φυσικά όποιος θεωρεί ότι προτείνω ό,τι μου στέλνουν τζαμπέ-ολέ, απλώς δεν χρειάζεται χάνει το χρόνο του διαβάζοντάς με! Υπάρχουν τόσα πολλά blogs, που μπορείς να διαλέξεις αυτό που πιστεύεις ότι σου εμπνέει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να μην χάνεις την ώρα σου διαβάζοντας τα υπόλοιπα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena