Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Korres Lip Butters: Is it worth the buzz?

Hello dolls!

Είναι γνωστή η αγάπη μου για τα φυτικά καλλυντικά και ειδικά για την Apivita και τον Korre! Eδώ και καιρό λοιπόν, διάβαζα αρκετά θετικά reviews για τα Lip Butters του Korre. Μια μέρα λοιπόν που δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά, αποφάσισα ότι ΕΠΡΕΠΕ να αποκτήσω ένα από αυτά. ΌΜΩΣ δεν πρέπει ποτέ να ψωνίζουμε με άσχημη διάθεση, διότι παθαίνουμε αυτό που έπαθα και εγώ: Για ένα ξεκίνησα, με τρια κατέληξα (θα έπαιρνα και τέταρτο η ασύδωτη, αλλά είχε τελειώσει το κυδώνι)!


Αnyway! Eγώ απέκτησα το guava, το mango και το άγριο τριαντάφυλλο ( το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα σκούρο μπορντώ, αλλά στην φωτογραφία φαίνεται πιο σκούρο από ό,τι είναι)!


Να σας πω ότι για αυτά τα lip butters δεν έχω καταλήξει πλήρως! Πάμε να δούμε τί μου αρέσει και τι όχι και αν αξίζουν τον ντόρο...

Μου αρέσουν γιατί:

 1) Έχουν καταπληκτικές γεύσεις (ειδικά το guava και το mango, TA ΛΑΤΡΕΥΩ!!!)
                            
2) Όσα έχουν χρώμα, αφήνουν ένα αρκετά έντονο για lip butter χρώμα, το οποίο γράφει εξίσου έντονα και στα χείλη! Το mango θα το λιώσω το καλοκαίρι (είμαι σίγουρη ότι θα κυκλοφορώ στην παραλία μόνο με αυτό και τα oversized γυαλιά και καπέλα μου!). Τo δε άγριο τριαντάφυλλο, για αυτή την περίοδο, είναι ό,τι πρέπει για ωραίο διακριτικό χρώμα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

 
                            
 3) Έχουν μια απίστευτη υφή, πολύ βελούδινη!

Τι δεν μου άρεσε και τόσο;

Το κλασικό πρόβλημα, ότι πρέπει να βάλεις μέσα το δαχτυλάκι για να βγάλεις το προϊόν, το οποίο το καθιστά λίγο δύσκολο στη χρήση, ειδικά όταν είμαστε εκτός σπιτιού! Επίσης το guava, αφήνει μια ελαφριά ασπρίλα στα χείλη, οπότε το βάζω μόνο κάθε βράδυ ή όταν είμαι μόνη στο σπίτι (guilty pleasure- έχει απίστευτη γεύση!)...Κοστίζουν περίπου 6 € και περιέχουν 6 γραμμάρια προϊόντος.

Όμως, τα παραπάνω θα μπορούσα να τα παραβλέψω, αν προσέφεραν εξαιρετική ενυδάτωση... Το οποίο δεν συμβαίνει. Ενυδατώνουν στιγμιαία τα χέιλη, αλλά μόλις περάσει η ώρα και αρχίσουν να φεύγουν από τα χείλη, μου αφήνουν  την αίσθηση του τραβήγματος και της ξηρότητας...

Γενικά θα τα σύστηνα, ως μια πολύ ωραία εναλλακτική του κραγιόν, για πρωί ή και βράδυ, αν έχουμε σκασμένα χείλη και δεν μπορούμε να βάλουμε κραγιόν. Όμως, μέχρι εκεί! Δεν προσφέρουν φοβερή ενυδάτωση, όπως πχ τα λατρεμένα μου lip care της Apivita, και δεν θα κάνουν θαύματα για τα χείλη σας.

Eίμαι διχασμένη ως το εαν μου αρέσουν ή όχι... Πάντως δεν νομίζω να αγοράσω κάποιο άλλο..

Εσείς έχετε κάποιο από αυτά; Περιμένω τις εντυπώσεις σας!
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο lip butter;


21 σχόλια:

  1. Αυτο που πραγματικά δεν μ αρεσει ειναι που πρεπει να χωσεις το , συχνά βρωμικο, δάχτυλο σου μεσα. Πολλα βακτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω αγοράσει κάποιο lip butter του Κορρέ και μάλλον δεν πρόκειται...Το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για την ενυδάτωση,αλλά άμα δεν κάνουν ούτε αυτό τότε δεν έχει νόημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ τόσες φορές που έχω ακούσει για αυτά τα lip butters νόμιζα ότι ήταν φοβερά προϊόντα.. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο μέχρι στιγμής.. Συνήθως επιλέγω τα κλασικά liposan. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω μαζί σου....δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα...έχω μόνο ένα το guava (δε μου αρέσει καθόλου η γεύση)....και δεν πρόκειται να πάρω άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @the beauty nerd: Γι' αυτό δεν το παίρνω ποτέ στην τσάντα, αλλά το βάζω μόνο στο σπίτι αφού πλύνω τα χέρια μου... Αλλά και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @marianne: Εντάξει, δεν ξηραίνουν και τα χείλη, αλλά βρίσκω ότι προσφέρουν την ίδια ενυδάτωση με τα ταπεινά liposan των 2 €...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Alexandra: Δοκίμασε της Apivita, τα lip care με πρόπολη! Θα με θυμηθείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Λυγερή: Εμένα μόνο η γεύση μου άρεσε από αυτό μιας και δεν έχει χρώμα! Πάλι καλά να λέω λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eχω το κυδώνι. Είχα το ρόδι αλλα μου προκαλει αλλεργία .
    Εχω τα ίδια ακριβώς προβλήματα με σένα. Δεν ενυδατώνει, και είναι .. κάπως να βάζει το δάχτυλο, είδικά οταν είσαι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Princesa: Toυλάχιστον αφήνουν τα χείλη πολύ ωραία χρωματισμένα! Εγώ πήρα και τρία, τρομάρα μου, άντε να τα τελειώσω τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω το άγριο τριαντάφυλλο! Υπέροχο στην υφή του, άσχημο ότι έπρεπε να το απλώνω με το δάχτυλο γι'αυτό αγόρασα ένα βουρτσάκι μόνο γι'αυτό! Μειονέκτημα ότι έτσι δεν μπορείς να το φορέσεις έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά μου άρεσε το review σου...
    Καλή εβδομάδα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Marina: To άγριο τριαντάφυλλο αφήνει υπέροχο χρώμα, αλλά έχουν όλα τις δυσκολίες τους! Κρίμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Μόλις γλίτωσες 6 (ή και παραπάνω) ευρώ! Καλη εβδομάδα και σε σένα! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. exw to rodi!to xrisimopoiw ws night treatment!kalo einai mwre, alla kai mena to thema tou daxtulou den mou aresei! oso gia ta lip balms kai ti gnwmi mou gia auta des:
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2012/12/my-lip-balm-collection_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Gen Emman: Τέλεια! Πολλές ιδέες για νέες αγορές!Χιχιχι!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δε τα συμπαθώ ιδιαίτερα λόγο του....δαχτύλου!!!!προτιμώ κάτι σε λιποζαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχω αυτό με τη βανίλια! Για την ακρίβεια η μαμα το έχει και όλο της το "καβατζώνω"!!! χιχιχιχι μ'αρεσει τόσο πολυ που δεν κολλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena