Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μy skincare routine!

Kαλησπέρα κορίτσια!

Πολλές από εσάς μου έχετε ζητήσει να κάνω ένα ποστ για το πώς περιποιούμαι το πρόσωπό μου σε καθημερινή βάση... Προσωπικά, λατρεύω αυτού του είδους τα ποστς! Με βοηθούν να ανακαλύπτω νέα προϊόντα που άλλες κοπέλες έχουν πολυχρησιμοποιήσει και επομένως μπορούν να έχουν μια εμπεριστατωμένη γνώμη γι' αυτά!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι χρησιμοποιώ για να περιποιούμαι το πρόσωπό μου!



Kατ' αρχάς να πω ότι το πρόσωπό μου είναι μεικτό προς λιπαρό με τάση ακμής, ανοιχτούς πρόρους και (το χειρότερο) αρκετές κοκκινίλες!

Έτσι, αλλάζω αρκετά συχνά προϊόντα, ψάχνοντας να βρω την ιδανική φροντίδα που θα κάνει το δερματάκι μου πάλλευκο, χωρίς σημάδια, πόρους και κοκκινίλες, θα το κρατήσει ενυδατωμένο και δροσερό και γενικά θα  με κάνει να βγαίνω έξω χωρίς make-up (bb cream πλέον, σχεδόν αποκλειστικα) και να αισθάνομαι τέλεια και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Κάθε πρωί και βράδυ πλένω το πρόσωπό μου με το λατρεμένο μου καθαριστικό Effaclar Gel, της La Roche Posay. Είναι το πιο ωραίο καθαριστικό που έχω δοκιμάσει και το χρησιμοποιώ ανελλιπώς τα τελευταία 2 χρόνια! Καθαρίζει τέλεια από ρύπους, σκόνες, υπολείμματα μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και... καθαρό! Στα συν η συσκευασία με αντλία που βοελύει απίστευτα!


 Στη συνέχεια ψεκάζω το ιαματικό νερό της Avene, το οποίο με έχει βοηθήσει αρκετά σε θέματα κοκκινίλων και ερεθισμών! Το αφήνω 2 λεπτά- όσο πλένω τα δόντια μου- και μετά το ταμπονάρω. Θαύματα δεν κάνει, αλλά έχω δει μια μικρη βελτίωση και αφήνει και καταπληκτική αίσθηση δροσιάς στο δέρμα μου! Το υπεραγαπώ και πλέον δεν μπορώ να διανοηθώ να παραλείψω αυτό το βήμα!

Συνεχίζω με τους ορούς:

Το πρωί βάζω τον ορό της La Roche Posay, Hydraphase Intense Serum. Το είχα αγοράσει βλέποντας πολλά θετικά reviews, και αν και στην αρχή δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου, όταν του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, το ΛΑΤΡΕΨΑ! Θα σας κάνω και ένα αναλυτικό ποστ, γιατί η ενυδάτωση που χαρίζει και η αίσθηση απαλότητας, δεν παίζονται!


Το βράδυ χρησιμοποιώ τον ορό για λάμψη της Apivita. Tον χρησιμοποιώ εδώ και 10 μέρες, οπότε δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά, αλλά προς το παρόν μου αρέσει αρκετά! Έχει δροσερό άρωμα και ευχάριστη υφή! Θα ακολουθήσει αναλυτικό review σύντομα!

Τελειώνω την περιποίηση με τις κρεμούλες μου:

Το πρωί βάζω την Hydraphase XL Legere της La Roche Posay (πλέον έχει μετονομαστεί σε Hydraphase UV Intense Legere). H πιο αγαπημένη μου κρέμα ever. Έχει καταπληκτικό, δροσερό άρωμα και προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση και άνεση στο δέρμα που την αισθάνoμαι καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Το μόνο της κακό είναι ότι δεν αφήνει ματ αποτέλεσμα, αλλά όταν φοράω από πάνω την bb cream μου, το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και λαμπερό.



Το βράδυ βάζω μια κρέμα που περιορίζει τις ατέλειες, την Uriage Hyseac A.I. Την χρησιμοποιώ πολύ λίγο καιρό, οπότε δεν μπορώ να σας πω σίγουρα αν αξίζει.

Τέλος, αυτή  την περίοδο σαν κρέμα ματιών χρησιμοποιώ την All About Eyes της Clinique. Είναι κατάλληλη για αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων. Τη χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα, δεν μπορώ να πω ότι είδα κανένα φοβερό αποτέλεσμα, αλλά προσπαθώ να την τελειώσω.


Τέλος 2 φορές την εβδομάδα, κάνω το... "beaute" μου. Βάζω μια μάσκα για καθαρισμό του σμήγματος από τους πόρους (λατρεύω την μάσκα με ροζ άργιλο και τη μάσκα με πρόπολη, και οι δύο από την Apivita) και έπειτα μια μάσκα για ενυδάτωση (πάλι της Apivita προτιμώ με μέλι ή με aloe).


Αυτά τα ( όχι και τόσο) ολίγα από εμένα!

Πείτε μου ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα skincare και κυρίως αν έχετε να μου προτείνετε κάποια κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και πρηξίματα!



16 σχόλια:

  1. Αυτη τη ενυδατική της posay καποια στιγμη θα την δοκιμασω, προς το παρον εχω κολλησει στην lumminessence της Lierac για καθημερινη και εχω λατρεψει μια νυστας απο την Caudalie που δοκιμαζω σε δειγμα!! Πολύ ωραιο ποστ!!
    Φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μαιρη: Πριν κανένα δόμηνο τελείωσα τον ορό Luminescence της Lierac και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη! Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την κρέμα! Caudalie δεν εχω δοκιμασει ποτέ, οπότε μπαίνει και αυτή στα υπόψιν! Σ΄ευχαριστώ πολύυυυ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ'αρέσουν πολύ κι εμένα αυτά τα posts,κάποια στιγμή θα κάνω! :D Η μάσκα με πρόπολη είναι εξαιρετική,τη χρησιμοποιώ κι εγώ..Το νεράκι από Avene επίσης,απλώς ψεκάζομαι όταν νιώθω το πρόσωπό μου αφυδατωμένο!Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα προϊόντα από LRP,κι είμαι και σε αναζήτηση serum οπότε με έβαλες σε σκέψεις!Πολύ ωραίο post,φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @j: Eυχαριστώ πολύ πολύ! Τ προϊόντα της LRP τα ξεκίνησα γιατί μου τα σύστησε ο δερματολόγος... Το serum ειναι τέλειο, το ίδιο και το effaclaqr gel! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα τέλεια !!Δυστυχώς σήμερα που πήγα να 3αναπάρω τη μάσκα αλόη είχε τελειώσει και πήρα πρώτη φορά αυτή με το αγγούρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Sissi, σου συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις την κρέμα ματιών της CAUDALIE, είναι φανταστική,σβήνει τους μαύρους κύκλους! Σημερα ανέβασα ένα σχετικό post γι'αυτη την κρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απογοητευση η all about eyes! Και εγω ενα μηνα κ κατι την εχω κ δεν εχω δει καμια διαφορα. απλα κ μονο ενυδατωση.
    το serum - lrp τον εχω βαλει στο ματι, και γενικα τα παω καλα με τους ορους. ο,τι εχω δοκιμασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ioatsag: Θα σου αρέσει εξίσου- είναι υπέροχη! Την επόμενη φορά μπορείς να πάρεις την μάσκα της αλόης σε σωληνάριο! Συμφέρει περισσότερο οικονομικά και δεν τρέχεις να την αγοράσεις κάθε τρεις και λίγο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Polymnia: Εφόσον σβήνει τους μαύρους κύκλους, πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @evi: Άσε! Πεταμένα λεφτά! Και από ενυδάτωση δεν τρελάθηκα... Την Kiehl's που χρησιμοποιούσα πριν, ήταν πολύ πιο ενυδατική! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Moy aresoyn poly tetoioy eidoys post kai xairomai trela poy to ekanes, gia tis maskes apo to apivita exw akoysei poly kala sxolia kai psinomai na tis dokimasw alla einai kapws akrives gia toso mikro deigmataki den nomizeis. to effaclar fainetai teleio k polla koritsia lene oti einai theiko alla anarwtiemai einai mono gia dermata me arketa provlhmata h gia ola ta dermata? pes moy ligo na xerw (egw exw kanonikh me ligh liparothta kai xwris spirakia h kokkiniles)
    h all about eyes na symplhrwsw k egw oti trelh apogohteysh den ekane tipota :( klaps
    asxeto alla se anefera sto blog m, hope you don't mind mias k esy hsoyn empneush

    http://organickindofbeauty.blogspot.gr/2013/02/harnn.html
    se eyxaristw poly an den htan to blog s den tha hxera oyte thn etairia oyte ta proionta, twra omws ta ematha :) an se peirazei poy se anefera to diagrafw ok? pes m sto post m na xerw (mpas k den to dw edw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρησιμοποιώ την chanel hydramax+active gel cream και είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς σιγά σιγά θα την αντικαταστήσουν με την νέα σειρά. Πιστεύω να μου ταιριάξει κι εκείνη το ίδιο. Υπάρχει μία διπλή κρέμα ματιών της Avon που είναι για κυκλους, πρηξίματα και σακούλες. όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε πολύ καλά σχόλια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @marianna: H ποσότητα που έχουν οι μάσκες της Apivita είναι αρκετά μεγάλη, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να ζρησιμοποιήσεις το φακελάκι 2 φορές! Έχουν βγάλει πλέον και κάποιες μάσκες και scrub σε σωληνάριο που συμφέρουν οικονομικά! Το effaclar gel, δεν ξέρω αν θα σου ταιριάξει δεδομένου ότι δεν έχεις προβληματικό δέρμα!Ασφαλώς και δεν με επιράζει που με ενέφερες,ίσα ίσα κιόλας! Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ioanna: Aχχχχχχ, chanel! Mε βάζεις σε πολύ μεγάλο πειρασμόοοο! Thanx girl!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Thnx for the tips !οντως υπέροχη !η apivita δεν μας απογοητέυει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Thnx for the tips !οντως υπέροχη !η apivita δεν μας απογοητέυει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena