Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Προϊόντα που δεν αξίζουν τον ντόρο!

Καλημερούδιαααα!

Σήμερα θα γίνω λίιιιγο κακιά, καθώς θα σας δείξω κάποια προϊόντα που κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζουν τον ντόρο και τις διθυραμβικές κριτικές που συνήθως λαμβάνουν.


Πρόκειται για την προσωπική μου άποψη, και μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να τα λατρεύει, αλλά για μένα δεν αξίζουν ούτε τους επαίνους, αλλά και συνήθως ούτε τα λεφτά τους!

- ΑUSSIE 3 minute miracle





Mια μάσκα για την οποία όλοι λένε τα καλύτερα. Η άποψή μου; Μυρίζει όντως κολασμένα: Τσιχλόφουσκα! Σου 'ρχεται να το φας ομολογουμένως. ΑΛΛΑ. Κοστίζει 9 €! Και έχω μάσκες που κοστίζουν τα μισά λεφτά και κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά, μην σας πω και καλύτρη! Ούτε κάνει τα μαλλιά μετάξι, ούτε καν μένει η μυρωδιά του! Δηλαδή να πληρώνω 9 € για μια μυρωδιά που κρατάει μόνο 2 λεπτά στο μπάνιο;;; No no no! (Παρεμπιμπόντως, να πω ότι έχω δοκιμάσει και ένα conditioner από την Aussie, εξίσου απογοητευτικό!)






- Μythic Oil Shampoo by L' Oreal Professionell



H πλήρης απογοήτευση! Ρε παιδιά, πείτε μου αν είμαι υπερβολική, αλλά όταν παίρνω ένα σαμπουάν που κάνει 14,50 € (!), περιμένω σούπερ ντούπερ αποτελέσματα! Ε, λοιπόν, ούτε το σούπερ, ούτε το ντούπερ είδα! Ένα απλό σαμπουάν, δεν χαρίζει καμία καταπληκτική ενυδάτωση ή λάμψη. Στα μείον, δεν κάνει και πολύ αφρό, με αποτέλεσμα να θέλει οπωσδήποτε δύο χέρια λούσιμο ακόμα και αν λούζεστε κάθε μέρα... Fail!




-Korres lip butters





Σας τα χα γράψει αναλυτικά εδώ... Συνοπτικά, δεν χαρίζουν καμιά ιδιαίτερη ενυδάτωση, πρέπει να βάζεις μέσα το δαχτυλάκι και με τα ίδια λεφτά μπορείτε να αγοράσετε κάτι πολύ καλύτερο!








-Εffaclar Duo by La Roche Posay:




Την αγόρασα μετά από ενδελεχή έρευνα σε blogs, όπου την εκθείαζαν απίστευτα! Τι μείωση των ατελειών, τι εξαφάνιση των πόρων, τα πάντα όλα υποτίθεται ότι κάνει... Ε, λοιπόν (στο δικό μου τουλάχιστον δέρμα), δεν έκανε απολύτως τίποτα! Από τα λίγα προϊόντα της La Roche Posay που με έχουν απογοητεύσει τόσο...






-Garnier bb cream (η πρώτη):



Εξηγούμαι: Την bb cream της Garnier για ματ αποτέλεσμα ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ! Είναι το προϊόν που με έχει σώσει και που έχει αντικαταστήσει το make-up πρωί-βράδυ! Όμως, δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την πρώτη bb cream! Όταν είχε πρωτοβγεί, όλες την υποδέχτηκαν ως το έβδομο θαύμα της κοσμετολογίας... Σε κάθε blog διάβαζα για το πόσο υπέροχη είναι και πόσο την λατρέψανε! Και ξαφνικά, όταν βγήκε η δεύτερη, σχεδόν όλες συμφώνησαν ότι η πρώτη δεν τους ταίριαξε καθόλου και η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη για το δέρμα τους... Δεν λέω ότι δεν είναι καλή... Για κοπέλες με ξηρή ή κανονική επιδερμίδα, είναι τέλεια! Την βάζω όμως σε αυτό το ποστ, διότι είχε γίνει τεράστιος ντόρος, χωρίς να τον αξίζει κατά την άποψή μου!



Πείτε μου και τα προϊόντα που εσείς θεωρείτε ότι δεν αξίζουν τον ντόρο, για να προφυλαχτούμε από αγορές που θα μας κάνουν να κλαίμε τα λεφτάκια μας!!

51 σχόλια:

  1. Για το δεύτερο και το πέμπτο συμφωνώ , τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει. H bb ειδικά εμένα μου ήταν έντελώς χάλια και μάλλον είχα και αλλεργία σε κάποιο συστατικό...έβγαζα σπυράκια μετά από κάθε εφαρμογή (ε μετά από δυο -τρεις φορές τη χάρισα στην αδερφή μου...ούτε εκείνη την πολυφοράει, αν και σπυράκια δεν της έχει παρουσιάσει)
    Αυτά! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προιόντα Syoss κάπως έτσι !!Η λάκ μυρίζει απαίσια και σου κάνει το μαλλί πιο κολλημένο από ποτέ το σαμπουάν λαδώνει το μαλλί όσο δε πάει άλλο μπορεί στην αρχή η τιμή να φαίνεται wow αλλά είναι σα να τα πετάς στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι είχα πάρει ένα σαμπουάν της syoss και τα μαλλιά μου ήταν πέτρα λες και έριξα λακ, μέχρι να καταλάβω ότι φταίει το σαμπουάν πλενομουν 2 μέρες ασταμάτητα 😅

      Διαγραφή
  3. @Δεσποινα: Μαλλον σου έκανε κάποια αλλεργία... Και εμένα δεν ταίριαξε στο δέρμα μου- ευτυχώς βγάλαν τη δεύτερη που την έχω ερωτευτεί! Άσε, με το σαμπουαν mythic oil, έχω κατασυγχιστεί! Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @iotsag: Καλά που μου το πες! Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάτι από Syoss, μιας και τρέχουν συνέχεια προσφορές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!
    Γενικά αντιπαθώ τα lip butter σε βαζάκι γιατί σχεδόν πάντα μένει προϊόν κάτω από το νύχι μου & το θεωρώ πολύ δύσχρηστο!!!! Λένε ότι είναι καλύτερο για παιδάκι & έφηβες κοπέλες που έχουν την τάση να μοιράζονται πράγματα, οπότε & δεν μεταφέρονται μικρόβια. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι έχουν και καθαρά χέρια!!!!
    Βγάλε άκρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Κelly: Ειδικά τα παιδάκια και οι έφηβες κοπέλες, δεν δίνουν τόση σημασία στα καθαρά χέρια! Τι να πω; Fail! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα δύο τελευταία συμφωνώ απόλυτα!
    Ενώ τα προϊόντα της σειράς Effaclar είναι γενικά πολύ καλά και αξιόπιστα, το Εffaclar Duo δεν έκανε (για μένα) τίποτε απολύτως...
    Όσο για την bb cream της garnier, πήγα να την αγοράσω πριν λίγο καιρό και ευτυχώς είχε δείγματα! Πάρα πολύ λιπαρή για την επιδερμίδα μου...
    Τα lip butter σε βαζάκι πάντως γενικά τα αποφεύγω! Τα θεωρώ εστία μικροβίων άσε που δεν μπορώ με τίποτε να νιώθω τα χέρια μου "λερωμένα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polles fores ginetai hamos se blogs k youtube giati vgainoun oles mazi kai sou parousiazoun to kainourio "monadiko kai katapliktiko" proion kai pame kai to agorazoume. ti na pw? thelei mallon na min epireazomaste toso!
    ta leme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @christine: Και εμένα το effaclar duo, με απογοήτευσε τόσο, γιατί από την σειρά effaclar ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημέννη- ειδικά το gel δεν το αλλάζω με τίποτα! Για τα άλλα δύο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @gen Emman: Ισχύει αυτό που λες... Από την άλλη πλευρά, εγώ με αυτόν τον τρόπο, έχω γνωρίσει πραγματικά καταπληκτικά προϊόντα, που ατ εκθειάζανε όλες και είχαν απόλυτο δικαιο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα. η δεύτερη bb της garnier, που όσες την έχουν δοκιμάσει, την έχουν λατρέψει και όχι άδικα... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποτυχία και για μένα το ΑUSSIE, δεν καταλαβα γτ τοσος ντορος, ουτε καν την απιτουμενη ενυδατωση δεν μου προσφερε!

    φιλια
    Μαιρη


    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνω με τα περισσότερα! Επίσης το σαμπουαν frizz miracle απο την Aussie δεν αξίζει...με απογοητευσε...ειναι ενα εντελως απλο σαμπουαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για την bb cream θα συμφωνήσω, αν εξαιρεσουμε οτι μονη της λαμποκοπαει και ειναι απαραιτητο το σεταρισμα με πουδρα, καλη ειναι αλλα ως εκει. Τωρα για τα aussie, εγω προσωπικα τα λατρευω. Χρησιμοποιω ολη την σειρα και αφηνουν πολυ απαλα τα μαλλια μου και η μυρωδια μενει κανα δυο μερες (ισως παιζει ρολο που χρησιμοποιω ολη την σειρα βεβαια) αλλα ναι, ειναι πολυ ακριβα χωρις λογο. Ομολογω πως αν δε τα ειχα βρει με 45% εκπτωση δυσκολα θα εδινα αυτα τα χρηματα και σιγουρα υπαρχουν καλυτερα (η μασκα απο macadamia πχ). Για το αρωμα και μονο ομως να πω την αμαρτια μου θα τα ξαναπαιρνα.. Τα υπόλοιπα δεν τα εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω. Πολυ ωραια αναρτηση παντως και σιγουρα δεν πρεπει να επηρεαζεται η κριση μας γιατι πολλες φορες μας παραπλανουν οι κριτικες και αγοραζουμε προϊόντα που δεν χρειαζομαστε, δεν κανουν σε μας ή πολύ απλά είναι κάτω του μετρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατά τη δική μου άποψη τα Syoss είναι πολύ καλά. Αναφέρομαι μόνο στα σαμπουάν, δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Με έχουν βολέψει πολύ. Το ίδιο και τον άντρα μου που παίρνει μόνο αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ το "Repair and fullness". Ο άντρας μου τώρα τελευταία κάνει το εξής: παίρνει ένα Syoss για πυτιρίδα και ένα για συχνό λούσιμο και τα βάζει στο ίδιο μπουκάλι. Έτσι εποφελείται και από ταο δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To Mythic Oil Shampoo το είχα στα υπ' όψιν αλλά ειλικρινά, δεν είχα διαβάσει κανένα review... Ούτε θετικό, ούτε αρνητικό...
    Χμμμ...
    Φιλάκια, κορίτσι μου!!!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για την κρεμα ποσο δικιο εχεις, αφου δεν εχω καν την ορεξη να κανω αρνητικο review. Τιποτα, σαν να μην βαζω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ χρήσιμα τέτοιου είδους posts, γιατί μας γλιτώνουν από περιττά έξοδα! Διαφωνώ πάντως για την effaclar duo, που είναι από τις αγαπημένες μου ενυδατικές, αλλά είπαμε, μερικά πράγματα κάθονται αλλιώς στο δέρμα του καθενός:)
    Φιλιά πολλά

    dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @fairy Mary: Μα ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου! Πιφ! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Μητσάκι: Εγώ Aussie δεν ξαναπαίρνω με τίποτα, εκτός αν τα βρω 3 € έκαστο, διότι τόσο πιστεύω ότι αξίζουν! Στο δε εξωτερικό είναι πάμφθηνα, και εδώ μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @toothfairy: Μπορεί όντως να παίζει ρόλο που τα χρησιμοποιείς όλα μαζί, αλλά πιστεύω ότι με τα μισά και λιγότερα λεφτά βρίσκουμε καταπληκτικά προϊόντα... Η μυρωδιά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @korina: Πολύ ωραίο το κόλπο του άντρα σου! Γενικά είναι και τι θα σου ταιριάξει... Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @syros2js: Eιλικρινά το σαμπουάν για μένα είναι πεταμένα λεφτά και χωρίς λόγο... Υπάρχουν πολύ πιο φτηνά και πιο καλά (δοκίμασε της garnier το θρέψη και επανόρθωση 3)! Φιλάκια όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @the-beauty-nerd: Σε νοιώθω απίστευτα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Eιρήνη Ν: Αχ εγώ να δεις τι απογοήτευση ένιωσα με αυτή την κρέμα, κυρίως γιατί από την LRP δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν τίποτα άλλο και την θεωρούσα εγγύηση! Χαίρομαι που σου έκατσε καλά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η bb της garnier η πρωτη που βγηκε οντως δεν αξιζει και τοσο ντορο σιγουρα εχουν βγει και καλυτερες.Να φανταστεις εγω που εχω κανονικο προς ξηρο δερμα ουτε σε μενα μαρεσει γιατι οταν την βαζω μου κανει υπερβολικη γυαλαδα και το νιωθω σαν ξενο πανω μου! μπλιαχ δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @stella: Eγώ 'εχω λιπαρή επιδερμίδα, οπότε δεν μπορώ να την κρίνω, καθώς δεν είναι κατάλληλη για τον τύπο δέρματός μου... Αλλά τόσο ντόρο, σίγουρα δεν άξιζε! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θα συμφωνήσω σε όλα,εκτός από το lip balm!!το αγαπώ!!Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει το γιασεμί...νομίζω ότι ειναι το καλύτερο!!
    Οσον αφορά τα Aussie..μου αρέσει μόνο η σειρά moist (μωβ) αλλα δεν ξέρω αν έχει έρθει στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η δεύτερη της garnier μόνο σε μένα μυρίζει σαν να έχει μέσα αλκοόλ/οινόπνευμα? :/
    Κατά τα άλλα ούτε κρύο, ούτε ζέστη! Δεν την λάτρεψα, αλλά δεν έχω και τίποτε καλό να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Sissάκι μου!!!
    Μόλις παρέλαβα το Miraculous Oil μου!!!
    Μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ!!!
    Απλά, σε ενημερώνω πως το παρέλαβα!!! Θα έχεις ασφαλώς και τα αφιερωματάκι σου στην επόμενη ανάρτησή μας!!!
    Φιλάκια, κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από αυτά τα προϊόντα έχω δοκιμάσει το lip butter του κορρέ και την bb cream και συμφωνώ μαζί σου.Εγώ τελευταία απογοητεύτηκα με τον νέο αφρό pantene που έγινε τόσος ντόρος. Δεν είδα καμιά διαφορά στα μαλλιά, πολύ αδιάφορο προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Giati akrivws na dwsw eipame 14sun euroudakia gia ena apla shampoo? kala gia to korres butter sumfwnw, skepsou posa mikrovia metaferoume kathe fora pou vazeis mesa to daxtulo, emena me xalaei auto, kai gia ta alla thanks gia tin proidopoiisi, den ta exw dokimasei kai epeidi exw kai egw lipari epidermida, twra oute prokeitai.
    Kalo SK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @beauty adn the food beast: Το γιασεμί δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα γενικά νομίζω με χαλάει η ιδέα του δαχτυλακίου στο βαζάκι... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @christine: Στην αρχή και εμένα μου μύριζε, αλλά τώρα δεν μου μυρίζει καθόλου! Την συγκεκριμένη την αγαπώ, γιατί αφήνει ματ αποτέλεσμα, έχει μέτρια κάλυψη και πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @syros2js: Aχ τι καλάααααααα! Να το χαρείς κούκλα μου! Xμ, χμ... Αν σου πω ότι δεν ήξερα ότι έχεις blog, θα με μουντζώσεις πολύ;;;; Στείλε μου το link καλέεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Tania: Λοιπόν τον αφρό αυτόν τον πήρα και εγώ... Να πω την αμασρτία μου, δεν τον βρήκα τόσο απογοητευτικό, όσο πολύ ακριβό για αυτό που είναι- ενα conditioner... Θα κάνω σύντομα αναλυτικό review!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Adeola: Μετά από την εμπειρία μου, για κανένα λόγο! Βέβαια χειρότερα είναι τα Aussie κατά την άποψή μου, που τέτοια απογοήτευσει, είχα πολύ καιρό να βιώσω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ΒΒ της Garnier..ρε κορίτσια τ'αγαπάω τα blogs μ'έχουν σώσει πολλές φορές από λάθος αγορές αλλά προκειμένου να διαφημιστεί μια εταιρεία πολλές φορές παρασύρεστε...αγόρασα μέσα στον ενθουσιασμό την παραπάνω ΒΒ γιατί την εκθείαζαν όλα τα blogs κι έπαθα σοκ με το χάλι της..τέτοια λιπαρότητα μηδέν κάλυψη..έμεινε στο ράφι κοινώς...οπότε μπράβο που κάνετε τετοια ποστσ κ σωζόμαστε από προιόντα που δεν αξίζουν...θα διαφωνήσω μόνο με την Ausie,την λάτρεψα έσωσε πραγματικά τα μαλλιά μου από το φριζάρισμα για όσες έχουν τέτοιο θέμα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για την πρώτη bb cream θα συμφωνήσω! Πολύ λιαπρή για την ήδη λιπαρή μου επιδερμίδα! Η δεύτερη βε΄βαια η ματ την αγαπάω κι εγώ!
    Για το σαμπουάν Μythic Oil εγώ το αγαπώ!
    Για τα ΑUSSIE θα συμφωνήσω τελικά! Μεγάλος ντόρος και μεγάλη παγίδα για όσες τα πήραμε! Για την Εffaclar Duo δεν ξερω αλλά χρησιμοποιώ την Εffaclar Κ και έχω μείνει ευχαριστημένη!
    Για τα Korres lip butters δεν ξέρω αλλά έχω διαβάσει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά! Οι απόψεις διίστανται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eγώ τα Aussie τα αγαπώ αυτή τη σειρά που έχω είναι η ίδια με τη δικιά σου με τη μόνη διαφορά πως είναι limited edition για βαμμένα μαλλιά. Μου έχουν καθήσει πολύ καλά στα μαλλιά μου και είχαν εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εννοείται πως είναι ακριβά, αλλά και εγώ τα είχα πάρει σε προσφορά και στόκαρα σαμπουάν. Moυ κανουν πολύ απαλά τα μαλλιά τα ενυδατώνουν και τους προσφέρουν λάμψη. Για εμένα απογοήτευση μεγάλη ήταν το Take the Heat το σπρει. Λάδωνε τα μαλλιά μου μετά την 3η μέρα χρήσης και δεν ειδα καμία διαφορά με τη χρήση του. Ισιώνω τα μαλλιά μου και περίμενα περισσότερα. Επίσης απογοητευτική ήταν η μάσκα L'oreal proffesional , absolute repair cellular, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως μια επαγγελματική ακριβή κρέμα αφήνει τα μαλλιά μου σαν άχυρο!Συμφωνώ και με τη ΒΒ της Garnier...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πες τα χρυσόστομηηηηηη!!Για την Aussie το λέω δεξιά κι αριστερά συνέχεια,εμένα μου έκανε δουλειά αντίστοιχη ενός απλού conditioner και τίποτα παραπάνω!Έχει θεϊκή μυρωδιά και στα δικά μου μαλλιά έμενε αρκετά(όλοι με ρωτούσαν!) αλλά από άποψη θρέψης,0 εις το πηλίκον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Θάλεια: Να πάρεις αυτήν για ματ αποτέλεσμα, και θα ενθουσιαστείς! Πολύ καλή buildable κάλυψη, ομοιομορφία, ματ αποτέλεσμα! Υπέροχη! Τα Aussie, δεν ρισκάρω να τα ξαναγοράσω ποτέ! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Μαρια Π: Την Effaclar K θέλω να τη δοκιμάσω και εγώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Εve G: Aχ δεν ξέρω! Τα Aussie με έχουν καταπογοητεύσει, οπότε δνε το ρισκάρω να τα ξαναπάρω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @J: Mιλάμε πλήρης απογοήτευσηηηηη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για το σαμπουάν της L'oreal θα συμφωνήσω.. Αν και μου αρέσει που αφήνει απαλά τα μαλλιά μου δεν κάνει κάτι το τόσο τρομερό για να δικαιολογεί την τιμή του!!! Όπως και για την bb cream είδα μια κοπέλα που έλεγε πιο πάνω ότι έβγαζε σπυράκια, το ίδιο έπαθα και εγώ!! Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη από τότε για παν ενδεχόμενο..
    Σκέφτομαι την Εffaclar Duo να την δοκιμάσω πάντως μήπως εμένα με βολέψει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @claire: Για το σαμπουάν της L' Oreal ας μην μιλήσω καλύτερα... Τώρα για την bb cream, αν έχειες λιπαρό δέρμα θα σου συνέστηνα αυτή της garnier για ματ αποτέλεσμα, που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. συμφωνω για τη garnier bb creme και για την effacler duo. περιμενα πολλα απο τη τελευταια αλλα δεν ειδα καποια αξιοσημειωτη διαφορα.. κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειχα δοκιμασει την πρωτη bb cream της garnier και την χρησιμοποιουσα κατα την διαρκεια της μερας για πιο ελαφρυ αποτελεσμα.Δεν μπορω να πω πως με ειχε εντυπωσιασει οσο περιμενα κ οσο ακουγα.Οταν ομως αγορασα την ματ εχω σταματησει πλεον να χρησιμοποιω κανονικο make-up και την βαζω πρωι-βραδυ. Εχει φυσιολογικο αποτελεσμα κ καλυψη και δεν κανει το δερμα να φαινεται λιπαρο σαν την πρωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @stella: Την ματ την χρησιμοποιούσα με ευλαβεια, γιατί όντως έχει εξαιρετική κάλυψη και πολύ ωραίο αποτέλεσμα... Δυστυχώς όμς, συνειδητοποίησα ότι το αλκοόλ που περιέχει μου ερεθίζει το δέρμα και αυξάνει τις κοκκινίλες μου, οπότε και σταμάτησα να την χρησιμοποιώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena