Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Oops I did it again: Collective haul!

Hello girls!
 

Tον τελευταίο καιρό έκανα κάποιες αγορές τις οποίες και θα μοιραστώ μαζί σας, για να πάρετε και εσείς μερικές ιδέες, από το τι κυκλοφορεί στην αγορά...


Aπό τα Η&Μ, ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω το liquid eyeliner σε μορφή στυλό, για το οποίο είχα ακούσει καλά λόγια από πολλές κοπέλες (bloggers και μη). Επίσης, πήρα και δύο πακέτα υγρά μαντηλάκια, για πρόσωπο και χέρια (εγώ θα τα χρησιμοποιήσω μόνο στα χέρια), σε πολύ ενδιαφέροντα αρώματα: Νectar και Tropical Fruits.






Την Fresh Line την αγαπώ. Αγαπημένα μου προϊόντα είναι αυτά από το fresh bar.. Έτσι αγόρασα το λατρεμένο μου Body Butter Cream, πραγματικά ένα βούτυρο για το σώμα! Ενυδατώνει απίστευτα, ενώ μοσχομυρίζει κουλουράκια πασχαλινά!
Επίσης, αγόρασα για πρώτη φορά το Grape Body Milk, το body lotion από την σειρά με σταφύλι! Έχει ένα άρωμα, το οποίο ΛΑΤΡΕΥΩ! Ελπίζω να μυρίζει τόσο τέλεια και στο σώμα και να κρατάει το άρωμα... Επίσης, θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα αυτής της σειράς, τα οποία νομίζω ότι είναι άκρως ιδανικά για καλοκαίρι!

Να σημειώσω ότι οι κοπέλες των Fresh Line, σε όποιο κατάστημα και να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ μου βάζουν δειγματάκια για να δοκιμάσω προϊόντα της εταιρίας, ακόμα και αν έχω πάρει ένα μόνο πραγματάκι και χωρίς ποτέ να χρειαστεί να τα ζητήσω! Απ' ό,τι έχω διαβάσει, αυτή είναι πάγια πολιτική της εταιρίας και μπράβο τους!


Τέλος, πήγα στα Hondos Center και είδα την καινούρια συλλογή της Dior... Ξεχώρισα Το υπέροχο Paradise Duo 002, που περιέχει bronzer και ρουζ σε κοραλλί τόνους! Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα πινέλο kabuki απίστευτα απαλό! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, και δεν μπόρεσα να του αντισταθώ! ( Συγγνώμη που η φωτογραφία του εσωτερικού είναι από το Internet, αλλά δυστυχώς μετά από δύο μέρες που το αγόρασα, και πριν προλάβω να το φωτογραφήσω, έπεσε κάτω ενώ ήταν ανοιχτό και έσπασε... Περιττό να σας πω το κλάμμα που έριξα, γιατί δεν είναι και 2-3 € να πεις, σιγά και 
τι έγινε...)


Τέλος, περνώντας έξω από ένα φαρμακείο, το οποίο είχε έκπτωση στην Apivita, αποφάσισα να πάρω και κάποια πραγματάκια λίγο πιο... φαρμακευτικά! Χρειαζόμουν μια κρέμα ματιών και έτσι είπα να δοκιμάσω την Βepanthol για μάτια και πρόσωπο! Επίσης πήρα την Panthenol Extra, μια κρέμα την οποία χρησιμοποιώ παντού: για μικροερεθισμούς, μικροκαψίματα, για τα χέρια, για τα πόδια, για τα ξηρά σημεία...  Δεν μπορούσα να μην πάρω και την αγαπημένη μου κρέμα χεριών, την Cera di Cupra, αλλά και μια ελαφρόπετρα για τις σκασμένες φτέρνες μου (έρχεται καλοκαίρι- μην ξεχνιόμαστε!). Και τέλος, αυτό για το οποίο μπήκα: τις λατρεμένες μου μάσκες προσώπου από την Apivita! Τις έχω δοκιμάσει ΟΛΕΣ, όλες όμως όσες κυκλοφορούν από την Apivita, και έχω ξεχωρίσει τις αγαπημένες μου!

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μου κοριτσάκια! 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά που πήρα; Τι σας άρεσε πιο πολύ;

25 σχόλια:

  1. Με γεια όλα! Λατρεύω τη Fresh Line και το eyeliner των Η&Μ! Αυτό το body butter φαίνεται τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @just another vintage holic: Αυτή τη στιγμή βλέπω το βιντεάκι σου!χιχιχι! Το eyeliner, ήθελα να το δοκιμάω εδώ και κανένα 6μηνο, αλλά μολις αξιώθηκα! Ό,τι έχω δοκιμάσει από fresh Line, μυρίζει κολασμένααααααα! Aλλά τελικά ακτέληξα, ότι προτιμώ το σταφύλι! Να το μυρίσεις οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααααα τι γλυκιά! Σ'ευχαριστώ! Ε εντάξει πιστεύω θα σου αρέσει, εγώ από τότε που παίρνω των Η&Μ δεν αγοράζω άλλα. Και ναι το ξέρω ότι μυρίζουν τέλεια, μες στη βδομάδα λέω να πάω κι εγώ μία βόλτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @just another vintage holic: Nα πας, να πας και να μας ενημερώσεις αν αγοράσεις κάτι, για να παίρνυμε ιδέες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγεια σου!!! Πολύ ωραία όλα. Εγώ έχω δοκιμασει την κρέμα χεριών της Cera di Cupra.Είναι τέλεια!!! Καθώς και πάρα πολλές κρέμες προσώπου της Apivita. και αυτές πολύ καλές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @despoina: Eυχαριστώ πολύ! Nα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και τις μάσκες της Apivita! Eίναι υπέροχες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ έχω το Dior to ροζ. Μόλις διάβασα ότι το δικό σου έσπασε ανατρίχιασα :( πόσο κρίμα, λυπάμαι πολύ είναι πανέμορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου εσπασε το dior???????????? :( Πω πω, ποσο κριμα να σου σπαει κατι τοσο ακριβο, σε καταλαβαινω, κ γω θα στενοχωριομουν παρα πολυ. Και το ειχα δει και απο κοντα και το ειχα κανει swatch, ειναι υπεροχο προιον!
    Πολυ ωραιες οι υπολοιπες αγορες σου!
    Το body butter απο fresh line ειναι απο τα αγαπημενα μου, μυριζει ακριβως σαν βουτυρο και ενυδατωνει απιστευτα αφου ειναι τοσο παχυρρευστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @smugnificent: Δεν μπορείς να φανταστείς τι στεναχώρια τράβηξα! Ήταν τόσο όμορφο! Και δεν είχα προλάβει καλά-καλά να το χρησιμοποιήσω! Μόνο ένα swatch είχα κάνει! Δεν είναι πραγματικά υπέροχο; Και το ροζ είναι πολύ ωραίο, αλλά επέλεξα το κοραλλί για να ναι πιο καλοκαιρίνο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Helen: Η βλακεία είναι ότι μου έπεσε ενώ ήταν ανοιχτό... Πιστεύω ότι αν ήταν κλειστό, δεν θα έσπαγε γιατί η συσκευασία του είναι πολύ χοντρή και βαριά... Και εγώ έσκασα, ακριβώς γιατί είναι τόσο ακριβόμ και δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου! Ουφφφφ!
    Το body butter, το ανοίγω και το μυρίζω όλη την ώρα! Σαν junkie κάνω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bepanthol... σταθερή και λατρεμένη επιλογή!!!
    (Το Body Butter που μυρίζει πασχαλινά κουλουράκια... θέλω πολύ να το... "συναντήσω!!!)
    ;-)
    Μάκια!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @syros2js: Aυτή η Βepanthol με έχει σώσει πολλάκις! Και το σταφύλι να συναντήσεις! Θα ενθουσιαστείς! Φιλάκια όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με γεια σου! Τα fresh line τα αγαπω! Τρελαίνομαι για αφρόλουτρα και τις σώματος που έχουν:)

    dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Eιρήνη Ν: Αφρόλουτρο νομίζω δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά το σκέφτομαι να είναι η επόμενη αγορά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολυ όμορφα ολα! Πολυ καλες επιλογες! Εχω δοκιμάσει μονο μασκες της apivita και τις αγαπώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. aaaaaaaaa...ti les twra????ki egw tha eklaiga :(
    ti 8a kaneis twra????pantws teleies oi agores sou!megeia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @beauty and the food beast: Λέω να ψάξω στο youtube έναν τρόπο να την κολλήσω αν γίνεται όσο γίνεται, γιατί έχει και τέσσερα διαφορετικά χρώματα, είναι και πούδρα και brοnzer και ρουζ... Θα δω... Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kali epituxia..pragmatika!!!gt einai apisteuta omorfo proion! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια ειμαι η ρετζινα! Ειμαι 18 με πολλη ακμη και κοκκινα σημαδια απο πρωην σπυρακια! Εχω λιπαρη επιδερμιδα.θελω να δοκιμασω τη σειρα του ΕΡΜΗ απο τα FRESH LINE. Την εχει δοκιμασει κανεις? Οντως δουλευει? Γιατι δεν θελω να δωσω 70€ για ολη τη σειρα και να μην ειναι αποτελεσματικη! By the way,πολυ ωραιο blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @regina: Σ' ευχαριστώ πολύ!Eγώ την έχω δοκιμάσει αυτή την σειρά, αλλά δεν είχα τόση ακμή, ώστε να μπορώ να σου πω αν είναι όντως αποτελεσματική... Θα σου συνέστηνα, να περάσεις από ένα κατάστημα της fresh line, να τους πεις τον προβληματισμό σου, και να τους ζητήσεις να σου δώσουν κάποια δειγματάκια, ώστε να δεις αν ταιριάζει στο δέρμα σου! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. thn Sissi! Girls HELP! Ξερει καμια καποια αποτελεσματικη κρεμα εναντια στις ασπρες κααι βαθιες ραγαδες?!!!!! Κατι σε προσιτη τιμη! Love ya

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena