Σάββατο 25 Μαΐου 2013

What's new from L' Oreal?!

Καλημέρα, καλημέρα!

Ελπίζω να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!


Στο μεταξύ, πάρτε καφεδάκι ή έναν δροσερό χυμό, και απολαύστε όλα τα νέα προϊόντα που έρχονται από την L' Oreal!





Ξεκινάω με το νέο μέλος της οικογένειας της Excellence, το Wild Ombre! Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, είναι η πρώτη βαφή, που μας βοηθάει να αποκτήσουμε μόνες στο σπίτι, πανεύκολα και με ελάχιστα χρήματα την τελευταία τάση στα μαλλιά, το ombre! Με ένα ειδικό βουρτσάκι, το οποίο περνάμε στα μαλλιά από το ύψος μεταξύ αυτιού και πηγουνιού, μέχρι τις άκρες, μπορούμε να αποκτήσουμε σε 30' ένα υπέροχο ombre! Κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, που όμως η κάθε μια προσαρμόζεται και στο δικό μας χρώμα μαλλιών! Εγώ διάλεξα το Νο 2, και λέω να το τολμήσω!











Και πάλι στο μέτωπο των μαλλιών, η L' Oreal μπαίνει και αυτή στον χορό της Κερατίνης! Μια νέα σειρά της Elvive, με μικροκερατίνη, μας υπόσχεται πιο απαλά και αναδομημένα μαλλιά! Το 80% των Ελληνίδων που το δοκίμασαν υποστήριξαν ότι τα μαλλιά τους δεν ήταν ποτέ τόσο απαλά! Θα το δοκιμάσω άμεσα και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας! Εγώ προς το παρόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω μόνο για ένα πράγμα: Μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ, χάρη στο εκχύλισμα καμέλιας που περιέχει!











Τέλος, η σειρά των πασίγνωστων πλέον Extraordinary Oil, συμπληρώνεται με ένα νέο μέλος: ένα λαδάκι με ειδική σύνθεση για λιπαρά μαλλιά! Στην γνωστή γυάλινη συσκευασία, σε μορφή spray αυτή τη φορά και στην γνωστή χαμηλή τιμή- 9,90 €!

 Και προχωράμε σε μια ακόμα καινοτομία της L' Oreal! Φέτος η εταιρία, αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει βάση στον καθαρισμό του προσώπου των γυναικών, και έτσι δημιούργησε 3 νέα προϊόντα για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου! Και τα τρία είναι κατάλληλα τόσο για πρόσωπο όσο και για μάτια!


Για πρώτη φορά μια εταιρεία ευρείας, δημιουργεί ένα νερό καθαρισμού micellaire, σαν αυτά που μέχρι τώρα βλέπαμε στις εταιρίες του φαρμακείου (Bioderma, Avene, La Roche Posay κλπ), το Ιdeal Soft! Εντελώς άοσμο, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, και είναι κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα! Το δοκίμασα χτες μόλις γύρισα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες: Αφαίρεσε το μακιγιάζ μου πολύ αποτελεσματικά (και τη μάσκαρα), δεν έτσουξε τα μάτια μου και άφησε το πρόσωπό μου δροσερό, χωρίς να τραβάει! Στην ίδια κατηγορία, το Ideal Fresh: ένα αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό, για κανονική-μεικτή επιδερμίδα που μυρίζει καταπληκτικά. Και τέλος, το Ideal Glow: ένα αισθησιακό λάδι καθαρισμού, που αφαιρεί το έντονο μακιγιάζ- ακόμα και το αδιάβροχο- και αφήνει το δέρμα πολύ ενυδατωμένο και λαμπερό! Το απλώνουμε στο δέρμα μας με απαλές κινήσεις μασάζ για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και μετά βρέχουμε τα χέρια μας και κάνουμε λίγο ακόμα μασάζ, όπου και το βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!




Tέλος, σε επίπεδο μακιγιάζ, μας έδωσαν 2 νέα bronzers της σειράς Glam Bronze, για ηλιοκαμμένο look, και μια καταληκτική μωβ σκιά (051-Paradise Orchid) της σειράς Color Infaillible, τα οποία ανυπομονώ να δοκιμάσω!






Αυτά λοιπόν τα νέα από την L' Oreal! Eγώ είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη με το ombre kit αλλά και τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ του προσώπου!

Εσάς τι σας έκανε περισσότερο εντύπωση;

13 σχόλια:

  1. Το σαμπουάν κερατίνης μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!!
    Τα μαλλιά... ζούγκλα που έχω, την χρειάζονται την απαλότητα!!!
    ;-)
    Και αφού υπάρχει και θέμα με υπέροχο άρωμα... θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα!!!
    Φιλάκια!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιζει να εχεις απειρα καλλυντικα ετσι?so jealous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akrivws panw stin wra pou eftiaxa frappe!!!
    axx ti tuxeri pou eisai..8a i8ela ki egw na parakolou8isw to event!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eνδιαφέρον πόστ!!!Θα ήθελα και γώ να δοκιμάσω το σαμπουάν!!Τυχερούλα που το έζησες απο κοντά ε΄γω δυστυχώς δεν μπόρεσα!Σνιφ...:(
    φιλακιααα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @syros2js: Αν το πετύχεις και σε καμία προσφορά, να το πάρεις οπωσδήποτε! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @beauty and the food beast: Ήταν πολύ ωραία όντως! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. happyfraoulitsa: To σαμπουάν προβλέπω να κάνει θραύση! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η βαφη, αν και δεν νομιζω να τολμουσα να το επιχειρησω σπιτι και το λαδακι που μετα το ποστ σου πηγα απο hondos για να το δω απο κοντα. στανταρ θα το δοκιμασω μολις τελειωσει τουλαχιστον ενα απο τα ντεμακιγιαζ που εχω ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά το νεράκι έχει ήδη γίνει δικό μου! Υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @evi: Η βαφή έχει το καλό ότι αν το φοβάσαι, μπορείς να την αφήσεις πολύ λίγο και έτσι να μην βγεις άλλος άνθρωπος! Το λαδάκι είναι τόσο καινοτόμο! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @just another vintage holic: Είναι υπέροχο! Το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές και αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει καθόλου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη η νέα βαφή τους!!! :)
    Και γενικά όλα τα προϊόντα που σας παρουσίασαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @claire: Και εγώ ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena