Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σεμινάριο με την Avon και τον Αχιλλέα Χαρίτο (Part 2): Τα μυστικά του επαγγέλματος, μας αποκαλύπτονται!

Καλησπέρα όμορφες!

Σήμερα θα μοιραστούμε μυστικά... Μυστικά που θα κάνουν την επιχείρηση "μακιγιάζ" πιο εύκολη και το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό και "επαγγελματικό"!



Στο σεμινάριο μακιγιάζ που μας παρουσίασε η Avon πριν κάμποσο καιρό, make-up artist ήταν ο κ. Αχιλλέας Χαρίτος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.


Εκεί, μας αποκάλυψε κάποια μυστικά, τα οποία πραγματικά βρήκα απείρως ενδιαφέροντα και δεν μπορούσα να μην τα μοιραστώ μαζί σας!

1. Ξέρετε πώς επιλέγουμε τη σωστή απόχρωση make-up; Αν απαντήσατε ναι, πάω στοίχημα ότι κάνετε λάθος! Όπως έκανα και εγώ! Δύο είναι τα μυστικά: Πρώτον το ελέγχουμε στο φυσικό φως. Και μέχρι εδώ το ξέρουμε όλες... Το θέμα όμως είναι το που το δοκιμάζουμε! Λοιπόν, κορίτσια, ξεχάστε όσα ξέρετε για χέρια, πηγούνια και σημεία μεταξύ λαιμού και προσώπου... Όπως μας είπε ο κ. Χαρίτος, ειδικά το τελευταίο, μπορεί να είναι πολύ απατηλό σημείο, διότι εκεί δημιουργούνται φυσικές σκιές και ποτέ δεν θα πετύχουμε τον σωστό τόνο! Το κατάλληλο σημείο είναι εκεί που ενώνεται ο λαιμός με το ντεκολτέ! Με τον τρόπο αυτό το πρόσωπό σας δεν θα ξεχωρίζει από το λαιμό σας, με τα γνωστά αντιαισθητικά αποτελέσματα!


2. Βάζουμε το make-up λίγο-λίγο και ταμποναριστά. Όσο πιο πολύ το δουλεύουμε, τόσο πιο πολύ στεγνώνει και τόσο πιο εύκολο είναι να χτίσουμε την κάλυψη που θέλουμε, έχοντας όμως ένα φυσικό αποτέλεσμα!

3.Για τα φρύδια είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τα παρακάτω: ΄Όσο πιο κοντά είναι τα φρύδια μας, τόσο πιο αθώο δείχνει το βλέμμα μας! Επίσης, το πιο χοντρό φρύδι, μας δείχνει νεώτερες, οπότε καλό θα ήταν όσο περνάνε τα χρόνια να το κάνουμε πιο χοντρό και όχι πιο λεπτό!

4.Αν θέλουμε να πετύχουμε ένα αθώο βλέμμα, βάζουμε ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού! Αυτό κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο απομακρυσμένα από τη μύτη και πιο αθώα!

5. Όλα τα χρώματα, πηγαίνουν με όλα τα χρώματα! Αρκεί να βρεις τις σωστές αποχρώσεις! Ο κ. Χαρίτος χρησιμοποίησε μπλε και πράσινο (το ακούς και σκέφτεσαι κάπως μπλιαξ) σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Εγώ ενθουσιάστηκα με αυτά τα μυστικά, καθώς δεν τα ήξερα! Δεν είναι καμία αποκάλυψη, αλλά πιστέψτε με, βοηθάνε πολύ στο μακιγιάζ!

Εσείς ποια δεν γνωρίζατε;
Έχετε να μοιραστείτε και κάποιο άλλο μυστικό μαζί μας;

8 σχόλια:

  1. Ωραιο ποστ!!
    Εκτος απο το τριτο για τα φρυδια, τα υπολοιπα τα γνωριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο υπέροχα tips!!!
    Μάκια-μάκια, κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Eleftheria S: Ευχαριστώ πολύυυ! Αυτό για τα φρύδια, ούτε εγώ το γνώριζα, και με εμθουσίασε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Σ' ευχαριστώ όμορφηηη! Καλή εβδομάδα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eimai kai go antiprosopos avon kai pragmatika exi poli orea proionta! poli xrisima ta mistika! sigoura tha iparxoun kai alla vevaia, o xaritos korfi!
    filia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Μarianna: Ο κ. Χαρίτος είναι όντως κορυφή! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να'ναι καλά λοιπόν ο κ. Χαρίτος που μας διαφωτίζει με τις γνώσεις του...αλλά κι εσύ που μας τα μεταδίδεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena