Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Tα εύχρηστα-πολυχρηστικά που θα σας σώσουν!

Καλημέρα όμορφες!

Έχοντας περάσει πλέον τα μέσα Ιουνίου, όλες ονειρευόμαστε διακοπές... Και για κάποιες από εμάς, μπορεί να αργούν, αλλά όλο και κάποιο σαββατοκύριακο θα μπορέσουμε να ξεκλέψουμε και να κάνουμε μια μίνι απόδραση στη φύση...


Και πάντα, μα πάντα, σε διακοπές και εκδρομές, έχω το εξής θέμα: Τι στο καλό να πάρω μαζί μου, ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλήσω 3 βαλίτσες για 2 μέρες... Και δυστυχώς, δεν τα καταφέρνω πάντα να αυτοπεριοριστώ, αλλά έχω βρει κάποια πράγματα, που πραγματικά είναι πολύ βολικά και εύχρηστα για διακοπές- είτε γιατί έχουν πολλές χρήσεις είτε γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις δικές μου προτάσεις, και ασφαλώς περιμένω και τις δικές σας!

* Ιdeal Glow by L' Oreal:  Ένα αισθησιακό λάδι ντεμακιγιάζ και καθαρισμού, κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια που θα σας σώσει στις διακοπές- και όχι μόνο! Το απλώνετε στο πρόσωπό σας, κάνετε απαλό μασάζ για να αφαιρέσει το μακιγιάζ, βρέχετε τα χέρια σας και κάνετε λίγο ακόμα μασάζ, ενώ βλέπετε το λαδάκι να μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα! Ξεπλένετε και έχετε ένα πεντακάθαρο πρόσωπο, χωρίς ίχνος λιπαρότητας (και σας το λέω εγώ, που έχω λιπαρό-μεικτό δέρμα) σε πρόσωπο και μάτια! Στα συν, το ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας και βαμβάκι, αλλά ούτε και ξεχωριστά προϊόντα ντεμακιγιάζ-καθαρισμού προσώπου και ματιών! Τα κάνει όλα και συμφέρει!

* Garnier Ambre Solaire bb cream:  Μια bb cream που προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία (30 ή 50 SPF) ώστε να έχετε και κάλυψη, αλλά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

*Τiki Tahiti Monoi Beauty Oil: Ένα λαδάκι που  μπαίνει σε σώμα και μαλλιά, γλιτώνοντας χώρο στην βαλίτσα σας! Στα συν, το ότι μυρίζει υπέροχα και ενυδατώνει καταπληκτικά! (Σας συστήνω να το παραγγείλετε από το φαρμακείο της γλυκήτατης Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου εδώ, όπου θα βρείτε απίστευτες εταιρίες όπως Caudalie, REN, Mario Badescu κλπ)

*Βepanthol  κρέμα προσώπου και ματιών: Την χρησιμοποιώ καθημερινά σαν κρέμα ματιών και μου προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση... Όταν όμως, πάω κάπου για 2 μερούλες, την χρησιμοποιώ και σαν κρέμα νυκτός (για την ημέρα, μου φαίνεται πολύ βαριά και λιπαρή) και το πρωί ξυπνάω με πρόσωπο φρέσκο-φρέσκο και ενυδατωμένο!

*Αpivita Express Beauty with camomile: Μαντηλάκια σε ατομικές συσκευασίες για τον καθαρισμό προσώπου και ματιών! Μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας, ενώ είναι διανικά για να αφαιρείτε το αλάτι από το πρόσωπό σας, μετά την θάλασσα!

*Vitamin E Face Mist Ένα spray με Βιταμίνη Ε, που ενυδατώνει και δροσίζει πρόσωπο, αλλά και σώμα! Μετά την ηλιοθεραπεία, δίνει δροσιά, ωραίο άρωμα και ενυδάτωση στη στιγμή, απλώς με ένα φσσστ!

*Jane Iredale Lip and cheek stain: Ένα προϊόν που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο! Δίνει ένα υπέροχο ροζ-της-υγειας χρώμα στα μαγουλάκια, και "λεκιάζει" απίστευτα φυσικά και ροζουλιά τα άχρωμα χειλάκια, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει! Τρως τα καλαμαράκια σου, πίνεις τις μπυρίτσες σου, δίνεις και ένα φιλί στο άλλο σου μισό, και αυτό εκεί! Το λατρεύω!

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μου, για εύχρηστα  και πολυχρηστικά προίόντα, που θα γίνουν οι αγαπημένοι σας σύμμαχοι στις διακοπές σας!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Έχετε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο εύχρηστο-πολυχρηστικό προϊόν;

18 σχόλια:

  1. Με κάλυψες, με κάλυψες κ αγαπω ολα τα προιοντα που παρουσίασες! φιλιά
    Μαιρη
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @fairy Mary: Χαχαχαχαα! Τέλειααα! Φιλάκια όμορφηηη!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ πάντα ξεχωρίζω και πάντα καταλήγω να κουβαλάω πολλά! :ΡΡΡ
    Πολύ όμορφες οι προτάσεις σου!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @argyrousa: Άσε, άσε! Λες και μετακομίζω είναι! Χιχιχι! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bepanthol... Την αγαπώ!!!
    Κι εσένα!!!
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο και χρήσιμο post για ακόμη μία φορά! Αυτό το Ideal Glow θέλω να το δοκιμάσω πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο ποστ.. Τα μαντηλάκια της Apivita δε τα έχω δοκιμάσει αλλά το θέλω πολύ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to lip&cheek tint einai teleio!!!!!!to eixe mesa to glowbox iouniou kai to xrisimopoiw apo tin mera pou to elava! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @just another vintage holic: Στην αρχή δεν περίμενα να μου αρέσει, γιατί φοβόμουν μήπως είναι λιπαρό! Αλλά το αγαπώωω!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Claire: Σ' ευχαριστώ πολύ όμορφη! Να τα δοκιμάσεις! Για μετά την θάλασσα, είανι ιδανικά!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @beauty and the food beast: Μα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι αφήνει ένα πολύ φυσικό χρώμα, σαν να μην φοράς τίποτα! Έρωτας! Εγώ δυστυχώς δνε πρόλαβα να το πάρω! Όταν το αποφάσισα, είχε εξαντληθεί! Σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. esu vre exeis full size!! :D emeis prepei na to efodiastoume molis teleiwsei!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @beauty and the beast: Ναι, αλλά το ήθελα και για το mini νεσεσέρ μου! Άσε που ήθελα να δοκιμάσω και το λαδάκι που μου χες πει ότι μυρίζει γαρδένια! Σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. tha ithela poli na ta eixa dokimasei alla distixws den eixa tin eykairia!! poli omorfo to blog sou!Mou aresei para poli to periexomeno kai oi eikones!
    tha xarw na se dw kai sto diko mou kai elpizw na ta leme!!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραιο post!Το λαδακι απο Loreal ειναι καλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Alexandra: Είναι καταπληκτικό! Αφαιρεί το μακιγιάζ απίστευτα εύκολα και απαλά!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena