Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές προτάσεις #2

Kαλησπέρα όμορφες!

Ελπίζω να βρίσκω τις περισσότερες από εσάς σε διακοπές και να απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα!

Εν τω μεταξύ, σας ετοίμασα το Part 2 των καλοκαιρινών μου προτάσεων, με προιόντα περιποίησης μαλλιών!


To καθημερινό λούσιμο, είναι για μένα επιβεβλημένο στις διακοπές, καθώς μετά το θαλασσινό μπάνιο, πρέπει να ξεφορτωθώ το αλάτι από τα μαλλιά μου... Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το σαμπουάν (αλλά και την κρέμα μαλλιών) για συχνό λούσιμο, με χαμομήλι και μέλι, από την Apivita... Eίναι πολύ απαλό και καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει καθόλου!





Φέτος. όμως, βρήκα ότι τα ταλαιπωρημένα από το balayage μαλλιά μου, χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και ενυδάτωση για να ανταπεξέλθουν στις κακουχίες (βλ. αλάτι, ήλιος, styling, καθημερινό λούσιμο) και να παραμείνουν απαλά και λαμπερά... Έτσι, χρησμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα (εναλλάξ με της Apivita) την σειρά Απαλότητα Κερατίνης [ΜΚ] από την Elvive... Έχει ένα καταπληκτικό άρωμα, ενώ αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και ενυδατωμένα! Tην λάτρεψα αυτή τη σειρά!








Δύο φορές την εβδομάδα, δεν παραλείπω να κάνω μια σούπερ ενυδατική μάσκα, για να επανορθώσει τις όποιες φθορές έχουν υποστεί τα μαλλάκια μου... Για ακόμη μια χρονιά, χρησιμοποιήσα μια μάσκα που για μένα είναι σταθερή αξία τα τελευταία 4 χρόνια: της Apivita. Aπό τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει EVER, ενώ τα αποτελέσματά της συγκρίνονται άνετα με πολύ πιο ακριβές και high end μάσκες (π.χ: με τη  μάσκα του mythic oil)... Τη συστήνω ανεπιφύλακτα, αφού αφήνει τα μαλλιά μεταξένια- ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ σας λέω!






Το tangle teaser, είναι μια βούρτσα, τόσο πολυσυζητημένη και παινεμένη, που ήθελα εδω και καιρό να το δοκιμάσω... Φέτος, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την πρόταση της Macadamia Natural Oil για μια βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά πανεύκολα και δεν τα ταλαιπωρεί καθόλου... Ο λόγος, για την No-Tangle Brush. Στην αρχή πίστευα ότι όσα λένε, είναι υπερβολές- εν πάσει περιπτώσει, μια βούρτσα είναι. Όμως, από όταν άρχισα να την χρησιμοποιώ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! Γιατί; Διότι ξεμπερδεύει πολύ απαλά και εύκολα τα λεπτά μαλλιά μου, που τείνουν να γίνονται κουβάρι και να σπάνε με το παραμικρό. Επίσης, κάνει ένα υπέροχο μασάζ στο κεφάλι μου, ενώ- πείτε με τρελή- αλλά έχω δει διαφορά ως προς την λάμψη των μαλλιών μου (σχεδόν ορκίζομαι, αλλά κρατώ μια μικρή επιφύλαξη μήπως συμβαίνει το γνωστό "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται"...)




Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την πιο καταπληκτική ανακάλυψη όσον αφορά τα μαλλιά-μπούκλες χωρίς θερμότητα, που πραγματικά με έχει σώσει! Το βράδυ κάνω εμφάνιση με υπέροχο updo και την επόμενη μέρα με τέλειες μπούκλες! Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το σχετικό ποστ εδώ.





 Αυτά τα ολίγα από εμένα! Σύντομα θα ακολουθήσει το Part 3 με προΐόντα περιποίησης σώματος...

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου τις δικές σας προτάσεις για τα μαλλιά το καλοκαίρι! Επίσης, πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω και τις εντυπώσεις σας...



19 σχόλια:

  1. Τελεια ανάρτηση! Αυτη τη σειρά της elvive την εχω χρησιμοποιησει και εγώ! Εχω επίσης λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά που χρήζουν βοήθειας!!
    Φιλια
    Μαιρη
    fairymakeuptale.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @mary: Τι δράμα και αυτό με τα λεπτά μαλλιά! Tα συγκεκριμένα προϊόντα τα έχω κατευχαριστηθεί!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H μασκα μαλλιων της Apivita στα προσεχως!! Ακουστηκε τελεια και δεν την εχω δοκιμασει..Bisous doll!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω φετος που πηγα καμπινγκ φροντιζα να ψεκαζω τα μαλλια μου στην παραλια με ενα μειγμα απο νερακι και λιιιγο δαφνελαιο ετσι ωστε και να μην κουβαλησω 50 πραγματα και κανω μια ωρα στα ντουζ (κριμα ειναι να περιμενει τοσος κοσμος) και να τα ενυδατωνω και θρεφω εστω και λιγο!;) τωρα σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω ενα σαμπουαν της Apivita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Irene: Είναι από τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει... Την αφήνεις 5 λεπτάκια (χρειάζεται τον χρόνο της) και μετά πέπουλο τα μαλλιάααααααααα! Αν τη δοκιμάσεις, περιμένω εντυπώσεις όμορφη!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Maria Ag: Έχει πάρα πολλά σαμπουάν και μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου! Αυτό με το δαφνέλαιο ακούγεται άκρως ενδιαφέρον!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές τις βούρτσες τις έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό...
    Φιλάκια πολλά, κούκλα μου!!!
    Να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @syros2js: Μα έχει γίνει χαμός με αυτές!!! Καλά να περνάς γλυκιά μου! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. polu kalo post!
    se exw kanei tag sto blog mou. sou afhnw to link:)

    http://iwannaja.blogspot.gr/2013/08/tag-10-things-about-me.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ιwanna: Σ' ευχαριστώ πολύ για το tag! Θα το κανω το συντομοτερο δυνατον! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. telio post me polu orees protaseis :)



    xxx
    Athina by http://beautyfairysbyathina.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έχεις και εσύ σαν κ μένα λεπτά μαλλιά και μπερδεύονται όταν κάνεις μπάνιο κ τα σκουπίζεις με πετσέτα ε? σε νιώθω απόλυτα,μακάρι να σωθώ μ'αυτη τη βούρτσα....Τι αλλο χρησιμοποιείς που θα με βοηθήσεις περαιτέρω? Και επειδή κάνει κομπους κ μπερδεύονται έχει ως αποτέλεσμα να χάνω πολλα μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @marilia: Αυτά που με έχουν βοηθήσει πολύ είναι τα εξής: Με την πετσέτα δεν τα τρίβω καθόλου, απλώς τα ταμπονάρω. Έπειτα απλώνω ένα λαδάκι για τα μαλλιά και τέλεος χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη βούρτσα... Έτσι μου ξεμπερδεύονται πολύ πιο εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αληθεια? ετσι θα κανω κ εγω,τουλαχιστον ταμποναριστα γιατι ειλικρινα δεινοπαθω να τα χτενισω γιατι μου κανει κομπους κ μπερδευονται. θα το εφαρμοσω καλη μου κ σιγουρα θα παρω τη βουρτσα και τα προιοντα που προτεινεις κ ελπιζω να δω διαφορα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @marilia: Δοκίμασε και το σαμπουάν της Schwarzkopf Ultimate Oil Elixir, που βοηθάει αν έχεις λεπτά μαλλιά, γιατί τα κάνει κάπως πιο ανθεκτικά! Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ'ευχαριστω πολυ καλη μου,να εισαι καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena