Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Internet Collective Haul #2 : MUA, Feelunique, ASOS...

Καλησπέρα όμορφες!

Το καλοκαίρι είχα κάνει για πρώτη φορά κάποιες αγορές από το Internet, από διάφορα sites, και σε πρηγούμενο ποστ, σας είχα δείξει τι αγόρασα από το ebay και το iHerb! Πάμε λοιπόν, να δούμε το δεύτερο μέρος των αγορών μου!


Αρχίζω με το ASOS... Ένα site χωρίς μεταφορικά, από όπου ήθελα να αγοράσω κυρίως Barry M! Είχα βάλει στο μάτι τα κραγιόν και τα καινούρια τους μανό με gel effect Πήρα όμως μια τεράστια κρυάδα όταν ανακάλυψα ότι δεν στέλνουν τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών στην Ελλάδα, κάτι που το ανακάλυψα, αφού είχα ήδη βάλει 4 στο καλαθάκι μου... Έτσι, από τη σύγχησή μου, δεν κοίταξα για τίποτα άλλο και πήρα μόνο ένα κραγιόν Barry M, για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα από την Λούση... Ήταν όμως μια φοβερά απογοητευτική αγορά, γιατί ενώ το χρώμα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ, η σύστασή του είναι υπερβολικά ξηρή... Αποτέλεσμα; Δεν στρώνει καθόλου καλά στα χείλη, μπαίνει μέσα στις λεπτές γραμμές και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό... Φαντάζομαι ότι αν έχτε τέλεια ενυδατωμένα χείλη, χωρίς ένατονες γραμμές, μπορεί και να σας στρώσει ωραία, αλλά σε εμένα... τσου!







Έπειτα, ήθελα πολύ να δοκιμάσω την διάσημη πούδρα της Rimmel "Stay Matte" και έτσι την παρήγγειλα από το Feelunique... Έχει γίνει η αγαπημένη μου πούδρα για ματ αποτέλεσμα, ενώ την αγόρασα στη διαφανή εκδοχή της, για να μην έχω πρόβλημα με το χρώμα! Κα-τα-πλη-κτι-κή!








Τέλος, η MUA είχε εκπτώσεις, κάτι που είπα να εκμεταλλευτώ! Αγόρασα λοιπόν, 2 βερνίκια νυχιών, 4 κραγιόν και ένα ρουζ! Από τα βερνίκια, το χρυσό  έχει ένα εφέ άμμου (υπέροχο) ενώ το μαγνητικό είναι κάπως δύσκολο  στο να βγει τέλειο το σχήμα και θέλει αρκετές πρόβες για να το καταφέρετε... Για τα κραγιόν έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Τα δυο είναι της κανονικής σειράς (πολύ ενυδατικά και με πολύ καλή απόδοση χρώματος) και τα άλλα δύο της σειράς Fashionista (πιο σταθερά, πιο έντονα και λίιγο πιο ξηρά). Τέλος, το ρουζ είναι ένα τέλειο ροδακινί από την σειρά Fshionista! Γενικώς, για το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν πήρα περισσότερα πράγματα, αφού ό,τι δοκίμασα με άφησε πολύ ευχαριστημένη, ενώ οι τιμές είναι πολύ χαμηλές (ενδεικτικά κραγιόν 1,20 €)!






















Αυτά προς το παρόν! Έχω κάνει και μια παραγγελία από το Fragrance Direct (πριν σταματήσει να στέλνει Ελλάδα), αλλά ακόμα την περιμένω! Μόλις έρθει, θα σας δείξω τα καλούδια που αγόρασα!

 Πώς σας φάνηκαν;
Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε να αγοράσω από την MUA;

19 σχόλια:

  1. Την Stay Matte θέλω πολύ να την δοκιμάσω αλλά θα ήθελα να έχει και λίγη κάλυψη.. Είπες ότι πήρες την πιο ανοιχτή απόχρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια όλα!!! Κι εγώ περιμένω αρκετά πακέτα (τα αγόραζα ένα-ένα για κάποιο λόγο χαχαχα) αλλά κυρίως ρούχα. Η πούδρα είναι απ'τις αγαπημένες μου για ματ αποτέλεσμα, εξίσου καλή και νομίζω λίγο καλύτερη είναι και της Maybelline η Dream Matte (αν θυμάμαι καλά, έτσι λέγεται). Με γεια κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Claire: Πήρα την διαφανή! Δεν έχει καθόλου χρώμα... Και εγώ θα την προτιμούσα με λίγη κάλυψη, αλλά φοβήθηκα ότι δνε θα πετύχω το χρώμα και θα πάει χαμένηηηη!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Marianna: Σ΄ευχαριστώ πολύυυυυ! Η Dream Matte μπήκε ήδη στη λίστα για επόμενες αγορές! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πούδρα μου αρέσει πολύ και γενικά προτιμώ τις διάφανες!Επίσης θέλω κι έγω να παραγγείλω κραγιόν BarryM αλλά με αυτο που είπες θα το ξανασκεφτώ!Ποιά απόχρωση είναι?Απο fragrancedirec περιμένω κι εγώ παραγγελία αλλά έχει περάσει ένας μήνας οπότε πλέον δεν νομίζω να φτάσει ποτέ κι έχω απογοητευθεί γιατί ήταν πολύ ωραία πραγματάκια και πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @kanelli: Kαλέεεεεεε! Που το χω το μυαλό μου! Ξέχασα να γράψω νούμερο! Το 147 είναι! Μπορεί να υπάρχουν και άλλα κραγιόν Barry M με διαφορετική σύσταση, αλλά αυτό παραείναι ξηρό και δεν στρώνει με τίποτα!
    Όσο για το Fragrance Direct, και εγώ πάνω από μήνα περιμένω την οαραγγελία, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα ρθει! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν στέλνει πια Ελλάδα και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να ξαναπαραγγείλω! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαικά, για να είμαι πιο σωστή δεν είναι ΤΟΣΟ ξηρό... Κι όμως δεν στρώνει καθόλου καλά, ενώ τονίζει κάθε μικροατέλεια των χειλιών... Σαν να μαζεύει σε σδιάφορα σημεία το χρώμα... Χάλια! Χωρίς lip gloss, δεν μπορώ να το φορέσω με τίποτα- είναι πολύ άσχημο το αποτέλεσμα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A, με 'γεια! Με 'γεια!
    Αυτό το μανό με υφή άμμου με ξεσήκωσε!!!
    ;-)
    Φιλάκιαααα!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγειάααααααα!!
    Μάπα το κραγιόν ε??Ηθελα κι εγώ να το αγοράσω!!!! :D
    Την πουδρίτσα μπορούσες κι αυτη να την αγοράσεις από το Asos και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή??
    Αλήθεια δεν στέλνουν βερνίκια??πωπω...και ειχα κι εγω 3 στην τσάντα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με γεια!!!ναι τα μανό δυστυχώς δεν τα στέλνουν,μεγάλη πίκρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @syros2js: Eίναι τέλειοοοο!Φιλάκια όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @beauty and the food beast: Άσε, φρίκη μ τα μανό! Το κραγιονάκι το συγκεκριμένο, πήγε χαμένοοοο... Για την πουδρίτσα ισχύει- την επόμενη φορά θα την πάρω από εκεί!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Xαρα: Κρίμας γιατί φαίνονται υπέροχα τα συγκεκριμένα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με γεια σου!!!!! Είναι όλα υπέροχα!!! Μου έκλεψαν την καρδιά τα κραγιονάκια!! Περισσότερο βέβαια θέλω να δοκιμάσω την πούδρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Νtina: Η πούδρα είναι τέλεια, τέλεια, τέλεια και πάμφθηνη! Πραγματικά δεν ξαναδίνω ούτε ευρώ παραπάνω για πούδρα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Stay matte φαίνεται υπέροχη!
    Και τα κραγιόν έχουν τέλειες αποχρώσεις <3
    Με γειααααα :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Αlexandra: Tα κραγιόν τα έχω ερωτευτει! Σ' ευχαριστώ πολύυυ!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά η παραγγελία απο fragrance direct?Εμένα πάντως δεν έχει έρθει τίποτα!Πρέπει να αρχίσουν οπωσδήποτε να ξαναστέλνουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Kanelli: Δυστυχώε όπως το πες- τίποτα! Τους έστειλα mail και μου έβαλαν τα χρήματα πίσω... Το ίδιο έγινε και με μια άλλη κοπέλα που έκανε την ίδια περίοδο παραγγελία... Πολύ φοβάμαι ότι ούτε τα δικά σου θα έρθουν... Κρίμας και είχα πάρει τέλεια πραγματάκια :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena