Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Internet Collective Haul (Part 1): iHerb - Ebay (+μίνι οδηγός)!

Καλησπέρα όμορφες!

Πρίν λίγο καιρό έκανα κάποιες αγορές μέσω Internet, από διάφορα sites του εξωτερικού, και σκέφτηκα να σας δείξω τι πήρα, μαζί με κάποιες πληροφορίες και tips εξοικονόμησης χρημάτων για κάθε site!

Ξεκινάω με την παραγγελία μου από iHerb!






Από το iHerb, αγόρασα, λοιπόν, το Six Piece Essential Eye Set- ένα σετ με πινέλα για τα μάτια, το οποίο έρχεται σε μια πολύ πρακτική θήκη!

Περιλαμβάνει 5  βασικά πινέλα:
*Large eye brush: Ένα μεγάλο για να βάζετε την σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο,                          *Αngled crease brush: Ιδανικό  για την κόγχη
*Petite eye shading brush: Για να τοποθετείτε στοχευμένα σκιά σε μικρότερες επιφάνιες του βλεφάρου
*Highlighting brush: Ιδανικό για μια δόση λάμψης στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι
*Smudge brush: Xρησιμοποιείστε το για να κάνετε "blending" στις σκιές και να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς σκληρές γραμμές.

 Όλα τα πινέλα είναι πολύ απαλά, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και φανταστικά για ταξίδια, λόγω του μικρού τους μεγέθους και την βολικής τους θήκης! H τιμή του; Μόλις 5,50 € (οι τιμές στο iHerb είναι σε δολλάρια, οπότε μην ξεχάσετε να κάνετε τις μετατροπές)!

  Επίσης, μια από τις αγαπημένες μου youtubers, η GlamLifeGuru, λατρεύει την Organic Wear Jumbo Lash Mascara από Physician's Formula, και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ! Eίναι μια μάσκαρα με 100% φυσικά συστατικά, χωρίς κανένα βλαβερό χημικό, η οποία όμως έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, από όσο είδα στην συγκεκριμένη youtuber (τη δική μου δεν την άνοιξα ακόμα- μόλις τη δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις)! Κόστισε γύρω στα 7€...

Τέλος, με κάθε παραγγελία σας στο iHerb, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποια freebies... Εγώ επέλεξα το Sierra Bees, Organic Honey Beeswax Lip Balm with Vitamin E, ένα lip balm με μέλι που περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, οργανικά! Το έχω λατρέψει και σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω και σε άλλες εκδοχές (π.χ: ρόδι, βανίλια, μέντα κλπ)!

Tα μεταφορικά του iHerb είναι 3€, και η παραγγελία μου ήρθε σε 10 περίπου μέρες, πράγμα που με εντυπωσίασε!

Τα καλά νέα είναι ότι το iHerb, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μια έκπτωση 5$ -10$  στην πρώτη σας παραγγελία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείσετε τον κωδικό TSN539 στο check-out και αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 40$, θα έχετε έκπτωση 5$, ενώ αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 40$, θα έχετε έκπτωση 10$! Τέλειο; Έτσι εγώ για τα παραπάνω, πλήρωσα μόλις 12 €, που εδώ δεν θα μου έφταναν να πάρω ούτε μόνο τη μάσκαρα!


Επειδή, όμως δεν βρήκα κάποιο σετ πινέλων για το πρόσωπο που ήθελα, αποφάσισα να ερευνήσω λίγο στο E-bay, και βρήκα το σετ των ονείρων μου! Πάλι από Ecotools, ένα limited edition σετ, το Beautiful Expressions Kabuki Set! Eίναι ένα σετ από 4 "καμπουκάκια", πανέμορφα που είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ προσώπου: ένα για εφαρμογή του foundation, ένα για πούδρα, ένα για contouring και ένα για ρουζ! Τα λατρεύω! Είναι τόσο μικρά αλλά βολικά, ακριβώς το μέγεθος που πρέπει για το πρόσωπό μου, ενώ εφαρμόζουν καταπληκτικά ό,τι θέλω να χρησιμοποιήσω! Κόστισαν γύρω στα 11 €, αλλά με τα έξοδα αποστολής από Αμερική πήγαν στα 21€, τιμή που και πάλι δεν μετανοιώνω!

Από την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε απεγνωσμένα kabuki brushes, στο iHerb θα βρείτε πληθώρα πινέλων για το πρόσωπο, τόσο από Ecotools, όσο και από Real Techniques!

Eν ολίγοις, το iHerb το λάτρεψα και ήδη έχω βάλει διάφορα προϊόντα στη wishlist μου τα οποία και θέλω πολύ να δοκιμάσω!

Η συμβουλή μου για όσους δεν έχουν ξαναγοράσει από το iHerb είναι η εξής: εφοδιαστείτε με μια Prepaid Card,  επιλέξτε τι θέλετε να πάρετε και φροντίστε να εξαντλήσετε, όσα θέλετε να αγοράσετε από το συγκεκριμένο site, για να επωφεληθείτε από την έκπτωση (κατ' ουσίαν σας βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά και μετά ανάλογα με το ποσόν την έκπτωσης έχετε και μια μείωση στην αξία αυτών που αγοράζετε). Χρησιμοποιείστε κατά το check out τον κωδικό TSN539 και that's it!

Η συμβουλή μου για το Ebay: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε να βρείτε αυτό που θέλετε σε έναν Top Rated Seller, κάποιον δηλαδή που παίρνει συνέχεια καλές κριτικές από τους αγοραστές του... Επίσης, το ιδανικό είναι να πληρώνετε με Paypal, ώστε και τα στοιχεία σας να παραμένουν ασφαλή, αλλά και αν κάτι πάσει στραβά, να μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση και να έχετε πολλές ελπίδες να το πετύχετε!

Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου;
Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε να αγοράσω από iHerb;


10 σχόλια:

  1. Τέλεια πινέλα!!! Κα΄ποια στιγμή θα κάνω και μία τεράαααστια αγορά με πινέλα αλλά προς το παρόν κρατιέμαι!! :) Μου άρεσαν όλες οι επιλογές σου!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Mary: Άσε! Και εγώ το μετάνοιωσα και σκέφτομαι ότι έπρεπε να πάρω περισσότερα πινέλααα! Γιατί τώρα, όχι μόνο θέλω όλα τα Ecotools, αλλά λιγουρεύομαι ακόμα περισσότερο και τα Real Techniques! Φιλάκια όμορφηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με' γεια! Με 'γεια!
    Δεν γνώριζα το κατάστημα! Θα το επισκεφθώ με την πρώτη ευκαιρία!
    Και πολύ σωστές οι συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές (γενικότερα)...

    Μη με ξεχάσεις! Περιμένω απάντηση στο e-mail! Περνάνε οι μέρες! (χαχα!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα "καμπουκάκια" που αγόρασες πάντως, υπάρχουν στο iherb!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ebay έχει γίνει αγαπημένο site πλέον χαχαχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @doppelganger: Καλέ δεν υπάρχουννννν! Τώρα το ξανάψαξα και δεν μου τα έβγαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2js: Μerciiii! Στο έστειλα καλέεε! Φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena