Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Glowbox Σεπτεμβρίου και μια γενική αποτίμηση...

Καλημέρα όμορφες!

Μπήκε ο Οκτώβρης και σε λίγο καιρό θα ανοίξουν οι εγγραφές του Glowbox... Έτσι είπα να σας πω την άποψή μου για το συγκεκριμένο συνδρομητικό κουτάκι, ώστε να αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι...

Πριν περιπου ένα μήνα έφτασε στην πόρτα μου το Glowbox Σεπτεμβρίου, το οποίο ήταν και το τελευταίο της συνδρομής μου, αφού είχα κάνει την τρίμηνη, για να δω πώς θα πάει και αν θα το συνεχίσω!

Πάμε να δούμε τώρα τι περιείχε το κουτί του Σεπτεμβρίου!


*Biotherm Aquasource 48h Deep Hydration (15 ml)
 *Kiehl's Amino Acid Shampoo  (30 ml)
*Kiehl's Creme de Corps (30 ml)
*Lancome Advanced Genifique (7 ml)
*YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll (2 ml)

Όπως βλέπετε, περιείχε 5 δείγματα και κανένα full size προϊόν, κάτι που με απογοήτευσε ιδιαίτερα! 

Επίσης, αυτό που δεν μου αρέσει γενικά στο Glowbox, είναι ότι τα προϊόντα δεν διαφοροποιούνται ανάλογα με το προφίλ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί να να υπάρχει το προφίλ ομορφιάς, εφόσον σε όλες στέλνουν τα ίδια! Δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι μου στείλανε αντιρυτιδικό ορό, εκτός αν θεωρούν ότι τον χρειάζομαι στα 24!

Ακόμα, δεν πολυχάρηκα που είδα προϊόντα της Kiehl's... Όχι γιατί δεν μου αρέσει η εταιρία- ίσα ίσα, την θεωρώ από τις πιο αξιόλογες και αγαπώ πολλά προϊόντα της, ανάμεσά τους και τα δύο που περιείχε το κουτί μου! Όμως! Η Kiehl's έχει μια από τις πιο αξιέπαινες πολιτικές όσον αφορά στα δείγματα: είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σου δώσουνε δείγματα να δοκιμάσεις, γιατί έχουν φοβερή εμπιστοσύνη στα προϊόντα τους! Έτσι, αν πάτε σε ένα stand της Kiehl's, θα σας κάνουν μια μίνι διάγνωση δέρματος, θα σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για σας και θα σας δώσουν και δείγματα για να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε! 

H δε κρέμα της Biotherm, ήταν δώρο σε ένα περιοδικό 1 μήνα πριν! 

Αποτέλεσμα; Ένα νέο προϊόν για δοκιμή, η μάσκαρα, που 12 € δεν αξίζει σε καμία περίπτωση! 

Παρακάτω βλέπετε τα δύο προηγούμενα κουτάκια...












Το πρώτο που βλέπετε μου άρεσε αρκετά... Δεν τρελάθηκα με τα nivea προϊόντα, αλλά αγάπησα την μάσκα προσώπου και την so cute συσκευασία του Bioderma... Επίσης, το σαπουνάκι μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ, ενώ  χάρηκα πολύ και με το σαμπουάν Fresh Line!


To δευτερο το θεώρησα το χειρότερο από τα τρία... Μου άρεσε το αφρόλουτρο Μolton Brown, και αυτάαααααααααααα! Η bb cream της Jane Iredale ήταν πολύ σκούρα για το δέρμα μου, το lip balm τίποτα το συγκλονιστικό, ενώ την λακ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να την σχολιάσω! Απογοήτευσις...

Ομολογώ ότι το καλύτερο ήταν το πρώτο (το οποίο δεν πρόλαβα να παραγγείλω), ενώ μετά νομίζω ότι άρχισε η κατιούσα... Δεν θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα, αλλά δεν είναι- για μένα τουλάχιστον- αρκούντως ικανοποιητικά... Συν το γεγονός ότι είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα συνδρομητικά κουτάκια, συν το ότι αν δεν μένετε σε πολύ μεγάλες πόλεις, καλείστε να πληρώσετε έξτρα μεταφορικά, δεν ξέρω αν αξίζει...

Εσάς ποια είναι η άποψή σας για το Glowbox;
Ποιο συνδρομητικό κουτί σας αρέσει πιο πολύ;
Ποιο θα μου προτείνατε;

17 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post Σίσσυ μου! :) Μου αρέσουν τα posts με τα συνδρομητικά κουτάκια! Την γνώμη μου τη ξέρεις για το glowbox...Μου άρεσε αρκετά αυτό το κουτάκι, ειδικά αν το συγκρίνω με το προηγούμενο...Πάντως συμφωνώ με όλα όσα είπες και ελπίζω από εδώ και πέρα να δούμε περισσότερο μακιγιάζ γιατί το έχουν πολύ παραμερισμένο. Άλλωστε, τα προϊόντα μακιγιάζ είναι πιο "εύκολα" στο να σου ταιριάξουν, απ' τα περιποίησης... Αυτό για την Kiehl's δεν το ήξερα; Σοβαρά; Σπάνιο φαινόμενο... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ioanna: Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Έχεις απόλυτο δίκιο για τα προϊόντα μακιγιάζ-ταιριάζουν πιο εύκολα σε όλες! Σχετικά με την Kiehl's είναι η μόνη εταιρία που ξέρω ότι έχει τέτοια πολιτική! Για μένα αυτό από μόνο του, με τραβάει σνα πελάτισσα και με κάνει να εμπιστεύομαι τα προϊόντα τους! Να πας οπωσδήποτε να σου κάνουν τη διάγνωση δέρματος και να σου πούνε ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλη για σένα! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ σε όλα, αν και εξακολουθώ να το προτιμώ σε σχέση με τ'άλλα δύο που κυκλοφορούν. Βασικά προσωπικά, δε νομίζω να ξαναπάρω συνδρομητικό κουτί, αλλά αν θες ντε και καλά να πάρεις κάποιο νομίζω το Glowbox αξίζει με την έννοια του ότι δοκιμάζεις κάτι ακριβό που δεν έχεις αλλιώς τη δυνατότητα να δοκιμάσεις. Πάντως άσχετο, οι high-end travel size μάσκαρες έχουν 12 ευρώ! Το είχα δει στο feelunique, δε θυμάμαι αν τις πουλούσαν ή τις έδιναν δώρο, αλλά έλεγε ότι η αξία τους τόσο είναι. Απίστευτο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Marianna: Όντως απίστευτο! Δεδομένου ότι είναι μόνο 2 ml και η κανονική ποσότητα είναι τουλάχιστον 9-10 ml και κοστίζει 25-30 €, είναι κλεψιά! Στο κάτω κάτω της γραφής, με το 35% βγαίνει η full size 16-20 €! Και μιλάμε για τουλάχιστον 4πλασια ποσότητα! Και εγώ νομίζω ότι δνε θα ξαναπάρω συνδρομητικό κουτί- προς το παρόν τουλάχιστον!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sissi moy oi perissoteres high end px dior, lancome I estee pou exw dokimasei den einai panw apo 6-7 ml.kai I ysl pou itan sto koutaki to full size einai 5ml..opote klepsia tha elega to full size!!!

      Διαγραφή
  5. Ετοιμάζω κι εγώ ποστ για το κουτάκι...και βλέπω ότι ταιριάζουν αρκετά οι απόψεις μας!Ευχαριστήθηκα όλα τα προιόντα..και στόκαρα με την αγαπημένη μου ενυδατική!Βέβαια όπως λες ήταν δείγμα σε περιοδικό τον ίδιο μήνα!Τους δίνω όμως το ελαφρυτνικό ότι μπορεί να μην το γνώριζαν ή τελοσπάντων να έγιναν οι παραγγελίες τους πριν την κυκλοφορία του περιοδικού!Αυτό για την kiehl's δεν το ήξερα!!!!!Σε ποιo κατάστημα έχεις πάει αν επιτρέπεται??Δεν ξέρω καν που έχει στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δίκιο! Το πρώτο κουτάκι ήταν το καλύτερο και ούτε εγώ το πρόλαβα.. κρίμα που όλα ήταν δείγματα στο τελευταίο που πήρες.. απογοητευτικό όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @beauty and the food beast: Το αγαπημένο μου είναι στο HC Κολωνάκι! Έχει και στο HC Γλυφάδα, στο Attica και στο Τhe Mall (νομίζω)! Θα ετοιμάσω ένα ποστ για την Kiehl's για να σας πω εντυπώσεις από ό,τι έχω δοκιμάσει και λίγα λόγια για την εταιρία, για να είστε ενημερωμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Νtina Ch: Κρίμας, γιατί ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @stella: Kρατάω στα χέρια μου δύο διαφορετικές Dior mascara (την Diorshow New Look και την Diorshow Extase)... Και οι δύο είναι από 10 ml... Aν όντως αυτή η συγκεκριμένη στο full size έχει 5 ml, καλά που το επεσήμανες, γιατι τοτε είναι ΟΝΤΩΣ τεράστια κλεψιά! Σιγά μην δώσω 30 € για την μισή ποσότητα μάσκαρας από τις υπόλοιπες! Έχω δείγμα Dior mascara που είναι 4 ml!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την dior unlimited που ειναι 6ml και νομιζω οτι απλα εχουν αυξησει την ποσοτητα στις πιο νεες κυκλοφοριες.ναι το ειδα και στο boots.ειναι 5ml κι εδω φαντάζομαι θα εχει 30ε τουλαχιστον.

      Διαγραφή
  10. σοκαρίστηκα μ'αυτά που ειπώθηκαν για τις masara!
    ήταν το μοναδικό προιόν που ξεχώρισα από το συγκεκριμένο κουτάκι και σκεφτόμουν να το αγοράσω, γιατί.. δούλεψε! αλλά... 5ml??? με τίποτα!! όσο πάνε και περιορίζουν το κοινό που απευθύνονται..
    θα βρείς το δικό μου review για το κουτάκι εδώ
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/09/glowbox-simply-falling.html
    και τις παραπέουσες πλέον κριτικές για το προιόν..
    φιλάκια και καλή συνέχεια στο υπέροχο blog σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @stella: Ευτυχώς που αύξησαν την ποσότητα, γιατί έλεος να δίνουμε 30 € για 5 ml! Φυσικά, δεν πρόκειται να αγοράσω ΠΟΤΕ την YSL εφόσον έχει τόσο μικρή ποσότητα! Κοροϊδία σκέτη!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Eva: Έχεις απόλυτο δίκιο! Αντί να αυξήσουν την τιμή, μείωσαν την ποσότητα και πολλές δνε θα το παίρναμε καν χαμπάρι! Απαράδεκτοι!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν, εγώ το πρώτο πρέπει να το πήρα από τις πρώτες! Ήταν το μοναδικό που πήρα και θα εξηγήσω γιατί:

    Από την αρχική παρουσίαση του box, γιατί ξέραμε ακριβώς το περιεχόμενο του κουτιού, φαινόταν ότι θα παραλάμβανα 2 προϊόντα That's Better, ενώ τελικά ήταν ένα, το οποίο μάλιστα δεν χρειαζόμουν - ξενέρωμα #1 - και το βερνίκι νυχιών Sephora ήταν σε ένα ωχρό χρυσό το οποίο δεν ταίριαζε καθόλου στο δέρμα μου - ξενέρωμα #2. Για το #1 τους πήρα μάλιστα τηλέφωνο και μου είπαν ότι όλοι οι συνδρομητές έλαβαν 1 από τα 2, και ότι δεν έγινε κάποιο λάθος. Τους είπα ότι δεν έγραφαν πουθενά κάτι τέτοιο και αν το ήξερα μπορεί και να μην το αγόραζα. Όσο για το #2 εντάξει, δεν μπορούσαν να το ξέρουν ότι δεν θα ταιριάζει στην επιδερμίδα μου το χρώμα που μου έστειλαν, αλλά δεν παύει να είναι ξενέρωμα!

    Όπως και να'χει αποφάσισα να δώσω δεύτερη ευκαιρία και να παραγγείλω και το δεύτερο κουτάκι. Έλα όμως που δεν ανέβαζαν το περιεχόμενο να δω αν με ενδιαφέρει για να το πάρω (υπενθυμίζω ότι για το πρώτο κουτάκι όταν έκανα την παραγγελία ήξερα ακριβώς τι περιέχει, εκτός από το ξενέρωμα #1). Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μην το πάρω και το ίδιο ακριβώς έκανα και με τα υπόλοιπα. Δεν διαθέτω 12 ευρώ για εκπλήξεις, δεν αγοράζω ποτέ "γουρούνι στο σακί" και δεν ρισκάρω το ξενέρωμα να πάρει αύξοντα αριθμό!! Εξάλλου, οι εκπλήξεις είναι πάντα δωρεάν, σωστά?

    Αυτά από μένα και φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @barefoot dutchess: Aυτό είναι πάντα το ρίσκο με τα συνδρομητικά κουτιά: Δεν ξέρεις εκ των προτέρων τι περιέχουν και βασίζεσαι στην προγενέστερη εμπειρία... Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα, είναι το ότι βλέπω το περιεχόμενο του κουτιού να μην διαφοροποιείται με βάση το προφίλ ομορφιάς! Έτσι κάποια προϊόντα μας είναι άχρηστα (π.χ ο αντιρυτιδικός ορός μου είναι απντελώς άχρηστος στα 24). Γενικώς, ένα ξενέρωμα το ζήσαμε οι περισσότερες μετά το πρώτο κουτάκι... Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι εμένα δεν με ξετρέλανε το συνδρομητικό κουτάκι Σεπτεμβρίου. Θεωρώ πως είναι πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρει.

    Ποιά άλλα συνδρομητικά κουτάκια καλλυντικών υπάρχουν;;;; Δεν κάνεις μία ανάρτηση και για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena