Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Secret Sharing Sunday!

Kα;λημέρα όμορφες!

Στο σημερινό ποστ μοιραζόμαστε ένα μυστικό για τα μαλλιά που θα σας σώσει από έναν μεγάλο κόπο!



Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναδομήσουμε και να ενυδατώσουμε σε βάθος τα μαλλιά μας, κάνοντάς τα απαλά και λαμπερά, είναι να τους εφαρμόσουμε πριν το λούσιμο κάποιο λαδάκι! Υπάρχουν εξειδικευμένα λαδάκια για αυτή τη δουλειά, όπως αυτό της σειράς Erato από την Fresh Line, το οποίο και λατρεύω, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλό ελαιόλαδο που όλες έχουμε στο σπίτι μας! Το απλώνουμε, το αφήνουμε να δράσει από 1/2 ώρα έως όσο θέλουμε και μετά λουζόμαστε κανονικά...

Και εκεί αρχίζει το δράμα! Διότι όσες το έχετε δοκιμάσει, θα γνωρίζετε ότι για να φύγει το λάδι χρειάζονται τουλάχιστον 3 χέρια λουσίματος και πάλι μπορεί να μην έχετε το τέλειο αποτέλεσμα! Στο μεταξύ το σαμπουάν δεν κάνει αφρό, η λαδίλα δεν φεύγει και μια απελπισία σε πιάνει!

Η λύση είναι πολύ απλή: Βάζετε σε ΣΤΕΓΝΑ χέρια μια μικρή ποσότητα σαμπουάν και την απλώνετε σε ΣΤΕΓΝΑ μαλλιά κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ, σαν να λουζόσασταν κανονικά. Έπειτα, ρίχνετε σιγά σιγά νερό λούζοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας και δημιουργείτε αφρό! Με τον τρόπο αυτό, και με ένα χέρι δεν θα μείνει ίχνος λαδιού! Αν θέλετε να είστε σίγουρες, μπορείτε να κάνετε και ένα δεύτερο χέρι και voila! To λάδι αφαιρείται χωρίς καθόλου κόπο!

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το μυστικό μου! Να περνάτε υπέροχααααα!

4 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena