Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

13 favourites of 2013!

Καλησπέρα όμορφες!

Λίγο πριν την εκπνοή του 2013, σας ετοίμασα ένα ποστ με τα 13 αγαπημένα προϊόντα του 2013! Είναι όλα τους πραγματάκια που λάτρεψα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, και σίγουρα θα με συντροφεύσουν και την επόμενη!


Πάμε λοιπόν, να δούμε τι αγάπησα το 2013!


Όσες με παρακολουθείτε, ξέρετε ότι το καθαριστικό προσώπου της Avene, Mousse Nettoyante, για ευαίσθητες μεικτές επιδερμίδες, το έχω κυριολεκτικά λατρέψει! Είμαι ήδη στην δεύτερη συσκευασία, και πολύ δύσκολα θα το αλλάξω! Πρόκειται για έναν εξαιρετικά απαλό και πλούσιο αφρό (σαν mousse), που καθαρίζει υπέροχα το δέρμα, χωρίς να το ερεθίζει ή να το αφήνει αφυδατωμένο, ενώ ελέγχει και την λιπαρότητα!

Το Sensibio της Bioderma, είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια, είτε έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, είτε όχι! Αφαιρεί τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο, είναι πολύ απαλό με το δέρμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν έχει άρωμα και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα! Δεν το αλλάζω με τίποτα!

Για το Caudalie Beauty Elixir, είχα διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα και ειλικρινά πίστευα ότι είναι κάπως υπερβολικός αυτός ο ντόρος που γίνεται... Μια δοκιμή όμως ήταν αρκετή για να με πείσει, ότι είναι τόσο τέλειο, όσο λένε! Η μυρωδιά του είναι κάπως έντονη- όχι και τόσο του γούστου μου- αλλά τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα, είναι τόσο εντυπωσιακά που την παραβλέπω εντελώς! Με έχει βοηθήσει πολύ με τα σπυράκια και νομίζω και λίγο με τις κοκκινίλες! Το αγαπώ και σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και την νέα χρονιά! Το μόνο μου παράπονο, είναι ότι αισθάνομαι ότι τελειώνει πολύ γρήγορα!


Για τα lip care της Apivita σας έχω μιλήσει ξανά και ξανά... Το αγαπημένο μου όλων, είναι αυτό με πρόπολη και είναι ό,τι πιο ενυδατικό έχω βρει σε προϊόν περιποίησης χειλιών! Το λατρεύω για τα αποτελέσματά του, αλλά και για το ότι έχει 98 % φυσικά συστατικά!






 Δύο προϊόντα περιποίησης μαλλιών ξεχώρισα αυτόν το χρόνο: Την μάσκα της Macadamia, Deep Repair Masque και το λαδάκι Miraculous Oil της Garnier! H πρώτη είναι μοναδική για επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ αρκεί να την εφαρμόσετε μόλις μια φορά την εβδομάδα! Το δε λαδάκι για τα μαλλιά, συνδυάζει εξαιρετικά ποιότητα αλλά και τιμή: Με λιγότερο από 9 € τα 150 ml, είναι το οικονομικότερο της αγοράς, αλλά και το πιο αποτελεσματικό στην κατηγορία του! Τολμώ να πω πώς συγκρίνεται άνετα με λαδάκια για τα μαλλιά που κοστίζουν 25-30 €!






Το γαλάκτωμα σώματος Σταφύλι της Fresh Line, ήταν αυτό που λάτρεψα την προηγούμενη χρονιά! Έχει το πιο τέλειο άρωμα ever και το δέρμα μου μένει διακριτικά αρωματισμένο για ώρες! Φυσικά ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό, παρά μόνο φυσικά συστατικά! Έρωτας!

Το άρωμα- έκπληξη της προηγούμενη χρονιάς, ήρθε από την εταιρία Panos Emporio. Το Golden Flower έχει ένα άρωμα πραγματικά μοναδικό, μεθυστικό, αισθησιακό και τολμώ να πω εθιστικό! Το έχω αγαπήσει. και κοντεύω να το τελειώσω- πράγμα εντελώς ανήκουστο για μένα, ενώ σίγουρα θα το ξαναγοράσω!







Πέρυσι, είχα λατρέψει την BB της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες... Φέτος, συνέχισα να την χρησιμοποιώ καθημερινά, ανακάλυψα όμως και μια ακόμα bb cream που πραγματικά με εντυπωσίασε! Ο λόγος για την Actively Correcting & Beautyfying ΒΒ Cream της Kiehl's. Αγάπησα το γεγονός ότι έχει 50 SPF, πράγμα που την καθιστά ιδανική για καλοκαίρι, ενώ βγαίνει και σε τρεις αποχρώσεις- με την Fair να ταιριάζει τέλεια σε εμάς τις χιονάτες! Περιέχει βιταμίνη C, προσφέρει μέτρια προς καλή κάλυψη, ενώ αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που που αρέσει πολύ!

Φέτος, δοκίμασα και αγάπησα την πούδρα της Rimmel Stay Matte., και ναι, είναι τόσο καλή όσο λένε! Κάνει την γυαλάδα να μένει μακριά από το πρόσωπό μου για αρκετές ώρες, είναι πολύ ελαφριά, ενώ είναι και πολύ οικονομική!

Η μάσκαρα The Rocket της Maybelline, ήταν από αυτές που ευχαριστήθηκα περισσότερο φέτος, αφού έπιασα τον αυτό μου να θέλει να την χρησιμοποιεί καθημερινά! Δίνει όγκο, μήκος και έντονο μαύρο χρώμα, δεν κολλάει τις βλεφαρίδες, ενώ ανάλογα με το πώς θα την εφαρμόσετε, μπορεί να δώσει είτε ένα πιο πρωινό, είτε πιο βραδινό αποτέλεσμα!

Ένα προϊόν που κατευχαριστήθηκα φέτος, είναι το all in one brow definition kit! Πρόκειται για ένα kit για τα φρύδια, με ένα κερί και τρεις σκιές, ένα διπλό πινέλο για να τα εφαρμόζετε , αλλά και ένα μινι τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Πολύ οικονομικό και βολικό, δεν το αντικαθιστώ με τίποτα!

Τέλος, το Express Remover, είναι το ξεβαφτικό νυχιών που με έχει σώσει! Κάνει την αφαίρεση του βερνικιού παιχνιδάκι, σε χρόνο μηδέν!

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το 2013! Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και εσείς κάποια προίόντα που αγαπήσατε την χρονιά που μας πέρασε!

Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα την Πρωτοχρονιά και... θα τα πούμε του χρόνου με ευχές για το νέο έτος και πολλά πολλά ποστ γεμάτα ομορφιά!

12 σχόλια:

  1. Όλα υπέροχα!! Και γω ακούω και ακούω τόσο καιρό για το Caudalie elixir και μου φαίνεται οτι ήρθε επιτέλους η ώρα να το δοκιμάσω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ros eleana: Αχ θα με θυμηθείς! Και εγώ νόμιζα ότι ήταν λίγο υπεροβολικές όσες το λατρευουν, αλλά έκανα λάθος- είναι καταπληκτικό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ είναι όοολα φανταστικά!! Κι εγώ θέλω πολύ πολύ να δοκιμάσω κάποια στιγμή την bb από kiehl's!! Σου εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ntina: Νομίζω πλέον ότι σχεδόν ό,τι δοκιμάζω από την Kiehl's, το αγαπώωω! Καλή Πρωτοχρονιά και σε σένα όμορφη! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ αυτό το γαλάκτωμα σταφύλι σήμερα το μύρισα και μυρίζει υπέροχα!!!πολύ ωραίες όλες οι επιλογές σου!Καλή πρωτοχρονιά!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Maria: Αχ, για μένα ελιναι το πιο ωραίο γαλάκτωμα που υπάρχει! Είναι τόσο μοναδικό το άρωμά του! Καλή Πρωτοχρονιά και σε σένααα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη rocket την αγάπησα κι εγώ, δίνει όγκο χωρίς να κολλάει, αυτό ακριβώς που θέλω από μια μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Natalie: :) Kαλή Πρωτοχρονιά όμορφηηη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όλα υπεροχα οντως της bioderma Πολύ καλο επισης λατρευω όλα τα προιοντα της Avene οσο για τη Stay matte από τη Rimmel είναι ηδη στη wish list μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τέλεια! Όσα έχω μ'αρέσουν κι εμένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Δέσποινα: Αχ, η Avene είναι έρωτας! Με την Stay Matte θα ενθουσιαστείς! Πολύ καλή και πολύ οικονομική! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena