Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #5: The gift guide

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε να ψάχνουμε δώρα για τους αγαπημένους μας!

Για μένα, μια από τις μεγαλύτερες χαρές των γιορτών, είναι η ανταλλαγή των δώρων. Το να λαμβάνεις δώρα είναι μια υπέροχη εμπειρία- όμως το ίδιο τέλεια είναι και το να δίνεις.

Η έκφραση στο πρόσωπο κάποιου που λαμβάνει ένα δώρο που του αρέσει πολύ, είναι ανεκτίμητη...


Και μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι για όλους, και τα οικονομικά μας να είναι πλέον πιο περιορισμένα, όμως  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δώρα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να αρέσουν στον αποδέκτη... Και φυσικά η αξία του δώρου δεν κρίνεται από την τιμή του, αλλά από την σκέψη και τον χρόνο που επένδυσε κάποιος να να βρει το ιδανικό δώρο για μας- κάτι που θα μας αρέσει και θα το ευχαριστηθούμε...

Στο σημερινό ποστ θα σας παρουσιάσω κάποιες προτάσεις δώρων για όλα τα βαλάντια- από τις πιο φτηνές, έως τις πιο ακριβές- που θα κάνουν το χαμόγελο να ανθίσει στα πρόσωπα των αγαπημένων μας...


  • The under 20 € gifts!
 Christmas Mugs! ( 2,00 €)


Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά φιλανθρωπικά bazaars, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές χριστουγεννιάτικες γουστόζικες κουπίτσες και να τις δωρίσετε στους φίλους σας! Είναι ένα δώρο χρήσιμο που σίγουρα θα τους βάλει σε christmas spirit, και κάθε φορά που θα το χρησιμοποιούν θα σας σκέφτονται!





Luxurious Spa Gift Chocolate  ( 12 € )


H σειρά Luxurious, είναι από τις αγαπημένες μου γιατί έχει απίστευτες μυρωδιές στα προϊόντα περιποίησης σώματός της... Ένα πολύ καλό σετ  είναι αυτό με άρωμα σοκολάτας ή βανίλιας που περιλαμβάνει 3 full size προϊόντα (αφρόλουτρο, scrub, κρέμα σώματος) και που το βρίσκετε μόνο 12 € στο  Mypharmacity,gr !
 

Fresh Line Σετ περιποίησης Ρόδι & Βανίλια (12,50 €)

'



Eνα από τα πιο ωραία και πλήρη δώρα που κυκλοφορούν σε αυτήν την τιμή! Περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα body lotion Ροδι (200 ml έκαστο) και μια κρέμα χεριών βανίλια (90 ml).





Fresh Line Φρουτένια Τριλογία Αρωματοθεραπείας (12,50 €)

Ιδανικό για όσες αγαπούν να γεμίζουν την μπανιέρα με νερό και να χαλαρώνουν μέσα σ' αυτήν ! Περιλαμβάνει και την αγαπημένη μου αναβράζουσα μπάλα Ηνίοχος (σταφύλι), την οποία όταν την είχα αγοράσει την χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό σαν αρωματικό χώρου, αφού έχοντάς την απλά ανοιχτή στο δωμάτιό μου, μοσχοβολούσε ο τόπος! Οι άλλες δύο μυρίζουν λεμόνι και ρόδι- μια για κάθε γούστο!


Caudalie Eau Fraiche The des Vignes ( 16,80 € )

 


 Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχω δοκιμάσει ever, είναι το Caudalie Eau Fraiche The des Vignes. Από τα πιο ωραία, μοναδικά και με απίστευτη διάρκεια αρώματα που έχω μυρίσει! Αυτή την περίοδο τρέχει μια έκπτωση -30% στο Pharm16 , οπότε είναι ευκαιρία να το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και στον εαυτό σας! (Εκμεταλλευτείτε αυτή την έκπτωση για να αγοράσετε και το κορυφαίο Beauty Elixir, στο οποίο έχω πλέον εθιστεί!) Σίγουρα θα είναι μια και από τις δικές μου αγορές, γιατί πραγματικά το βρίσκω απίστευτα θηλυκό και ιδιαίτερο!






Fresh Line Σετ Περιποίησης Σταφύλι & Βανίλια (16,50 €)


 Ό,τι και να πω γι' αυτό το σετ, είναι λίγο! Για το Body Lotion Σταφύλι της Fresh Line, σας έχω μιλήσει άπειρες φορές, αφού το αγοράζω ξανά και ξανά. γιατί έχει το πιο ωραίο και μοναδικό άρωμα που έχω συναντήσει ποτέ! Όταν είδα λοιπόν, ότι ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σετ της εταιρίας περιλαμβάνει προϊόντα αυτής της σιεράς, ενθουσιάστηκα! Μυρίστε το και θα με θυμηθείτε! Περιλαμβάνει και μια κρέμα χεριών βανίλια, ενώ η αρχική αξία των προϊόντων είναι στα 34 €! Love it! (Προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να αγοράσω σε όλους αδιακρίτως το συγκεκριμένο σετ και να τους εθίσω στο σταφύλι...)



Ι love...set







H εταιρία I love... έχει τα πιο μοσχομυριστά προϊόντα περιποίησης σώματος! Έχω δοκιμάσει- και αγαπήσει- το I love... Rasberry and Blackberry (δες εδώ) και έχω μυρίσει κάμποσα από τα υπόλοιπα... Μοσχομυριστά όσο δεν φαντάζεστε! Το Φαρμακείο Τριανταφύλλου έχει φέρει πολλά σετ, σε διάφορες τιμές, που είναι ιδανικά για ένα girly, μυρωδάτο δώρο!








Fresh Line Cheesecake Ρόδι και Cheesecake Λεμόνι (24,50 €)





Έχουν τις πιο υπέροχες και λαχταριστές συσκευασίες ever και κάθε ένα περιέχει έξι προϊόντα: Αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, κρέμα χεριών, θεραπεία χειλιών βανίλια, μπάλα αρωματοθεραπείας και σαπούνι! Πρόκειται για ένα υπερπλήρες σετ, με ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς για την περιποίησή του, και σε άκρως δελεαστική τιμή! Well done Fresh Line!





  • The luxurious gifts! 
 Υπάρχουν και δώρα πιο ακριβά, πιο πολυτελή και πιο ιδιαίτερα που προορίζονται  για λίγους, εξαιρετικούς ανθρώπους γύρω μας, που αξίζει να τους προσφέρουμε το "κατιτίς" παραπάνω, κάνοντάς τους ένα δώρο απόλυτης πολυτέλειας!

Τhe spa treatment! 




Kάντε δώρο στους αγαπημένους σας μια εμπειρία spa! Στο κέντρο της Αθήνας, στην Σόλωνος, ο τελευταίος όροφος της Apivita, είναι ιδανικός για να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κανείς, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης!






Επίσης, το Kurland Spa, είναι ένα υπέροχο μέρος όπου προσφέρεται πληθώρα περιποιήσεων και μια δωροκάρτα, μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, στην χαλάρωση, την ευεξία και την απολαυστική εμπειρία ενός πολυτελούς spa! Μπορείτε να βρείτε εδώ διάφορες επιλογές. για όλα τα γούστα, αλλά και για όλες τις τσέπες!

Τhe Mani-Pedi gift!



Mια πολύ καλή ιδέα επίσης, για την αδερφή σας, την μαμά σας, την κολλητή σας κλπ, είναι να τους χαρίσετε ένα μανικιούρ ή/και πεντικιούρ στο αγαπημένο σας κέντρο περιποίησης νυχιών! Η δική μου πρόταση, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο NYXI-NYXI, όπου όποτε πάω, φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις!

The Luxurious Hair Products

Μια ακόμα επιλογή, είναι να τους πάρετε κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών, λίγο πιο high-end, που οι ίδιες, θα δίσταζαν να αγοράσουν! Τέτοια είναι τα αξεπέραστα προϊόντα της Kerastase, αλλά και η σειρά Mythic Oil της L' Oreal Professionel (ειδικά η μάσκα, είναι υπέροχη). Ένα πολύ καλό e-shop, πολύ ενημερωμένο και με τέλειες προσφορές να τρέχουν αυτή την περίοδο (π.χ: -30% και με αγορές άνω των 45 €, δώρο το Elixir Ultime 50 ml) που αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά, είναι το Le Tif.



Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις για φέτος τα Χριστούγεννα!

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας! Enjoy the Christmas shopping ladies!

14 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι θέλω νέο κινητό ή επαγγελματική φωτ. μηχανή ή ένα ταξίδι.. χαχαχ :)
    Αλλά αρκουμε και σε ένα σετ των Fresh Line!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Claire: Η αλήθεια είανι ότι αυτά τα θέλω -όλα κατά σύμτωση- και εγώ- κυρίως δε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό! Επειδή όμως "no money, no honey", ταξιδεύω νοητά με αρώματα και μυρωδιές! Έυχομαι ο Άγιος Βασίλης να σου τα φέρει όλα όσα επιθυμείς, και να συμπεριλάβει και ένα σετ Fresh Line! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφα όλα τα δωράκιαααααα!
    Ειδικά τα σετάκια της Fresh Line και τα I love!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφες προτασεις! κ μου αρεσε που εχεις ιδεες για ολα τα πορτοφολια ;)
    ετοιμαζω κ γω ενα τετοιο ποστ εν τω μεταξυ κ ημουν πολυ σε τετοιο κλιμα δωρων κλπ...
    πολλα φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @beauty and the food beast: Αχ το σετ με το σταφύλι, το έχω ερωτευτεί, αλλά θέλω να δοκιμάσω και το cheesecake! Δεν έχει την πιολαχαταριστή συσκευασία ever;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @caramellitsa: Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Περιμένω με ανυπομονησία και το δικό σου ποστ για να πάρω στυλάτες ιδέες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραίες ιδέες!και τώρα σκεφτόμουν τι δώρο να πάρω στην κοπέλα του αδερφού μου που γιορτάζει την πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Maria: Τι καλά! Ελπίζω να πήρες μερικές ιδέες και να της κάνεις ένα δώρο που θα λατρέψει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλές ιδέες, κι εμένα μ'αρέσει σαν ιδέα δώρου ένα μανικιούρ ή ένα μασάζ π.χ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Marianna: Σκεφτόμουν πόσο θα μου άρεσε να μου κάνει εμένα κάποιος ένα τέτοιο δώρο, και έτσι αποφάσισα να τα συμπεριλάβω! Το βρίσκω πολύ πρωτότυπο και με σίγουρη επιτυχία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας... αναστατώνετε, δεσποινίς!!! (Ξαφνικά, νομίζω πως τα θέλω όλα!!!)
    Α, και η επιθυμία της Κλεονίκης μας, εύχομαι να πραγματοποιηθεί! (ολόκληρη!)
    Φιλάκια, Σισσάκι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @syros2js: Ο Άγιος Βασίλης φέτοε θα χει φετος πολύ δουλειά μου φαίνεται! Να περνάς υπέροχα γλυκιά μου! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχα όλααα!!! Νομίζω με ένα μασάζ ή μια περιποίηση είμαι υπερευχαριστημένη!! Θέλω σπααα!! Και τα σετάκια όμως από Fresh Line, υπέροχα!! Καλά Χριστούγεννα Σίσσυ μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ntina: Αχ, αυτό το σπα, το ονειρεύομαι και εγώωωω! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα γλυκιά μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena