Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

10 Hair Oils to the Test!

Hello ladies!



Σήμερα σας ετοίμασα τον απόλυτο οδηγό για τα λαδάκια μαλλιών! Σας παρουσιάζω 10 από αυτά και σας λέω την άποψή μου, για να ξέρετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!


*Garnier Fructis Miraculous Oil: Το πρώτο λαδάκι για τα μαλλιά που έβγαλε η Garnier και για μένα έφερε την επανάσταση... Κοστίζει λιγότερο από 10 €, περιέχει 150 ml, περιέχει argan oil και έχει αποτελέσματα συγκρίσιμα με πολύ πιο ακριβά προϊόντα! Μου αρέσει ιδιαίτερα να το εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά για να θωρακίσει την υγρασία και την ενυδάτωση, ενώ τα διατηρεί απαλά  μέχρι το επόμενο λούσιμο χωρίς να χρειάζεται ανανέωση!

*Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express:  To δεύτερο λαδάκι για τα μαλλιά που έβγαλε η Garnier που είναι κατά την άποψή μου και το καλύτερο προϊόν της κατηγορίας του που κυκλοφορεί στην αγορά! Τα συνδυάζει όλα: άκρως οικονομικό (πάλι κάτω από 10 € τα 150 ml), αφήνει τα μαλλιά μεταξένια, τα προστατεύει από την θερμότητα μέχρι και τους 230* C και μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ενώ τγο άρωμα του διαρκεί στα μαλλιά για αρκετή ώρα... Δεν βρίσκω ότι κάνει τα μαλλιά να στεγνώνουν πιο γρήγορα, αλλά τα αφήνει απίστευτα απαλά, ενυδατωμένα, λαμπερά και μοσχομυριστά! Βρίσκομαι ήδη στο δεύτρο μπουκάλι και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

*Garnier Fructis Color Resist: Ένα διφασικό προϊόν για τα μαλλιά, το οποίο υπόσχεται φροντίδα αλλά και λάμψη στα βαμμένα μαλλιά! Το χρησιμοποιεί η μαμά μου που βάφει τα μαλλιά της εδώ και χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένη! Έχει τέλειο ροζ χρώμα, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα, ενώ όντως βοηθάει λίγο με την διατήρηση της λάμψης του χρώματος!

*Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir Serum: Ένα λαδάκι που περιέχει και shimmer. Το χρησιμοποιώ μόνο σε στεγνά μαλλιά, όταν χρειάζομαι έξτρα λάμψη και απαλότητα. To shimmer είναι ιδαίτερα λεπτό και δεν φαίνεται καθόλου στα μαλλιά, ενώ αντανακλά υπέροχα το φως! Σε βρεγμένα μαλλιά δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά, οπότε δεν το συστήνω για ενυδάτωση...

*Lorvenn Εxotic Oil: Ακόμα ένα αγαπημένο λαδάκι για τα μαλλιά, το οποίο περιέχει και αυτό Argan Oil! Aφήνει τα μαλλιά μεταξένια, ενώ μυρίζει υπέροχα- σαν άρωμα! Περιέχει και φίλτρα προστασίας από τον ήλιο, οπότε είναι ιδανικό για καλοκαίρι!



*Macadamia Healing Oil Treatment: Ένα λαδάκι για τα μαλλιά που ανήκει στα πιο ακριβά και high-end προϊόντα... Κάνει εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο με την ενυδάτωση, την απαλότητα και την λάμψη, αλλά και με την επανόρθωση των μαλλιών! Όσες έχετε κατεστραμμένα μαλλιά, θα το αγαπήσετε!

*Οrofluido: Aκόμα ένα ακριβό λαδάκι για τα μαλλιά, το οποίο λατρεύω! Όσες είστε διατεθειμένες να ξοδέψετε κάποια παραπάνω χρήματα, θα σας αποζημιώσει με τα τέλεια αποτελέσματά του στα μαλλιά, αλλά και με την απίστευτα luxury αίσθηση που δίνει! Το άρωμά του μυρίζει ακριβό κομμωτήριο και δίνει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη που διαρκούν μέχρι να ξαναλουστείτε!

*Εrato Hair Survive Infused Oil Blend: Ένα διαφορετικό λαδάκι για τα μαλλιά είναι η φυσική πρόταση της Fresh Line! Δεν μπαίνει μετά το λούσιμο, αλλά πριν από αυτό, σαν μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης για τα μαλλιά! Το απλώνετε σε όλο το μήκος των μαλλιών με έμφαση στις άκρες, τα τυλίγετε με πλαστική μεμβράνη ή ένα σκουφάκι μπάνιου και το αφήνετε από 30' έως 3 ώρες. Στην συνέχεια λούζεστε κανονικά. Το αποτέλεσμα είναι βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση των μαλλιών, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Το εφαρμόζω 1 φορά στις 15 μέρες, μιας και τα μαλλιά μου δεν είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και αισθάνομαι ότι πραγματικά τα θρέφει απίστευτα! Ενυδάτωση, επανόρθωση και απαλότητα στο φουλ!

*Dalon Αμυγδαλέλαιο: Το αμυγδαλέλαιο έχει πάρα πολλές beauty-χρήσεις και μια από αυτές είναι σαν μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο! Μπορείτε να διαβάσετε τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους το χρησιμοποιώ εδώ! Και επειδή στα μαλλιά χρειάζεται μεγάλη ποσότητα αμυγδαλέλαιου, τι καλύτερο από ένα άκρως οικονομικό προϊόν, όπως αυτό της Dalon;

*Dalon Καστορέλαιο: Όσες αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και γενικώς έχετε αδύναμα μαλλιά, μπορείτε να βρείτε μια πολύ φυσική λύση στο καστορέλαιο! Το απλώνετε στο τριχωτό της κεφαλής και σε όλο το μήκος των μαλλιών κάνοντας ελαφρύ μασάζ, το αφήνετε 1 ωρίτσα (ή και παραπάνω αν μπορείτε) και λούζεστε κανονικά. Είναι μπελαλίδικο γιατί φεύγει πάρα πολύ δύσκολα, αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά!

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας λαδάκι για τα μαλλιά;

30 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει μόνο το Miraculous Oil (το έχω αποκτήσει από ένα φιλικό blog, Sissi's Place το λένε, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις!) και είναι απίθανο κατά την άποψή μου!!!
    Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη, αλλά το ξέρεις πως απολαμβάνω αυτά το συγκριτικά posts, έτσι δεν είναι?!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά, κούκλα μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τελευταιο μου ποστ ειναι για τα λαδακια..βλεπω και εσυ δεν πας πισω..ειναι hair oil-junkie...χαχα θελω πολυ να δοκιμασω της Fresh line, εχω ακουσει τα καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Xιχιχι! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε και το απολαμβάνεις! Πολλά φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vasiliki: Ε, ναι λοιπόν! Το παραδέχομαιιιι! Αγαπώ γενικώς τα λαδάκια- πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, τα βάζω παντού! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ!! :) Δεν ήξερα οτι η Dalon εχει βγάλει λαδάκια!!! Ξέρεις μήπως πόσο κοστίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Laura: Έχει βγάλει και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία! Το καστορέλαιο κοστίζει 4 € και το αμυγδαλέλαιο 5 €, ενώ το καθένα από αυτά είναι 200 ml! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το garner brushing express σίγουρα θα είναι το επόμενο!! Καταπληκτικό ποστ doll!! Φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ιrene: Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε- θα το λατρέψεις! Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι συλλογή!! Πολύ κατατοπιστικό το ποστ,, με βοήθησε πολύ!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Vasiliki: Χιχιχι! Πραγματικά συλλογή! Και σκέψου ότι είχα και άλλα τα οποία έχω τελειώσει και πετάξει.... Χαίρομαι πολύ που βοήθησε- τουλάχιστον ας βγει κάτι καλό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. wow μεγάλη συλλογή !! αχαχαχα
    δεν εχω δοκιμάσει κάποιο απο αυτά ,μόνο χύμα απο το φαρμακείο λαδάκι αμυγδαλέλαιο που το εβαζα πριν το λουσιμο, γιατι τα μαλλια μου παρολο που ειναι ξηρα αν τους βαζω λαδια- γινονται αισχος... πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πόσο ωραία παρουσίαση!!!!!!!!!!!
    Εχω μόνο το garnier κατά της θερμότητας και μου αρέσει αρκετά!
    Βέβαια θέλω να τα κόψω τα λαδάκια αυτά γιατί είναι τίγκα στις σιλικόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @fay: Σοβαρά;;; Μήπως έβαζες μεγάλη ποσότητα; Γιατί σκέψου ότι τα δικά μου είναι λιπαρά και λεπτά, αλλά έχουν σωθεί με τα λαδάκια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @beauty and the food beast: Aχ, είναι τόσο τέλειο το άρωμά του, αλλά και το αποτέλεσμα που δίνει! Η σιλικόνη κάνει κακό στα μαλλιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι δυστυχώς...μακροπρόθεσμα κάνουν πολύ κακό!
    Αυτό που κάνουν ουσιαστικά τα λαδάκια με σιλικόνη και μας αρέσουν πολύ,είναι (με απλά λόγια) ότι "κλείνουν" την τρίχα και την κάνουν να φαίνεται γυαλιστερή και λεία!Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισχωρίσουν μετά τα καλά συστατικά των σαμπουάν ή των θεραπειών με λάδι καρύδας ή άλλων λαδιών χωρίς σιλικόνες!
    Γι αυτό καλό είναι 1 φορά την εβδομάδα να χρησιμοποιούμε clarifying shampoo για να καθαρίζεται το μαλλί από σιλικόνες...εγώ προσπαθώ να χρησιμοποιώ και μάσκες-conditioner χωρίς πολλές σιλικόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @beauty and the beast: Αααα! Δεν το ήξερα! Νόμιζα ότι έκλειναν τα λέπια της τρίχας μόνο μέχρι να ξαναλουστούμε! Merci για τις πληροφορίες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμένα το πρώτο της Garnier μ'αρέσει πάρα πολύ! Πραγματικά το λατρεύω! Μετά μ'αρέσει και το Diamond Oil της Redken, κυρίως για το άρωμά του όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ok. Tο garnier brushing&macadamia μπήκαν στη λίστα.!
    Τhanks για το post...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Marianna: Και εγώ αγαπώ το πρώτο, αλλά λατρεύω το δεύτερο! Αχ, το diamond oil θέλω πολύ να το δοκιμάσω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Gen Emman: Ελπίζω να τα αγαπήσεις όσο και εγώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπεροχο ποστ!!Λατρευω και εγω τα λαδακια εχω τα περισσοτερα που περιεγραψες αλλα πιο πολυ αγαπω τα φυτικα για τους γνωστους λογους.
    Το καστορελαιο επειδη ειναι πηχτο μπορεις οταν το χρησιμοποιεις να το αραιωνεις με αλλο λαδι οπως λαδι καρυδας κ.λ.π
    Εγω για να καθαριζω τα μαλλια μου απο τα καταλοιπα μια φορα το μηνα τα λουζω με σαμπουαν οπου εχω λιγη σοδα βοηθαει πολυ να φευγουν οι σιλικονες και τα υπολοιπα χημικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @sofia: Το συγκεκριμένο καστορέλαιο είναι λιγότερο πηχτό απ ό,τι συνήθως, οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σκέτο! Πολύ ενδιαφέρον αυτό με την σόδα! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο απόλυτος οδηγός μπορώ να πω.. Μου άρεσε η ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Claire: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκτός από το ελαιόλαδο και το δαφνέλαιο για θεραπεία μου αρέσει πολύ για μετά το λούσιμο της L'oreal! Αλλά το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι της Garnier το πρώτο...Πολύ ωραίο και ενημερωτικό ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Maria: Kαι της L' Oreal το είχα και μάλιστα το τελείωσα, αλλά νομίζω ότι της Garnier μου αρέσει πολύ περισσότερο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πολυ καλο και προσεγμενο ποστ!!εχω τα λαδακια απο garnier και λατρευω το Miraculous Oil Brushing Express!!απιστευτο!!τωρα ξεκινησα της kerastase!!θα φανουν σε λιγο καιρο τα αποτελεσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @danah: Σ' ευχαριστώ πολύ! Της Kerastase δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, οπότε θα περιμένω εντυπώσεις σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ καλό και ενδιαφέρον post!!! Έχω μερικά από όσα ανέφερες!! Από σχετικά οικονομικά το δικό μου αγαπημένο είναι το gliss!!! Σε μένα κάνει θαύματα!! Θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ και αυτό από macadamia!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Ntina: Aχ, νομόζω ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να χρησιμοποιώ λαδάκια για τα μαλλιάααααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena