Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Golden Rose New Entries & Giveaway!

Hello girls!

Υποδεχόμαστε τον Απρίλιο με πολύ χρώμα, καινούρια προϊόντα, ανεβασμένη διάθεση και φυσικά έναν διαγωνισμό για σας!



Η Golden Rose είναι μια εταιρία με πολύ οικονομικά προϊόντα, που όμως δεν υπολείπονται σε ποιότητα... Λατρεύω να ανακαλύπτω εταιρίες που έχουν αξιόλογα προϊόντα, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία! Έτσι όλες έχουμε την δυνατότητα να τα αποκτήσουμε και να ανεβάσουμε την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!

Πάμε να δούμε τι δοκίμασα εγώ και τι δωράκια έχω για εσάς!


Tα Velvet Matte Lipsticks ήταν στην κορυφή της λίστας αυτών που ήθελα να δοκιμάσω, καθώς είχα ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτά, και όπως απεδείχθη όχι άδικα! Πρόκειται για ματ κραγιόν τα οποία βγαίνουν σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έχουν- φυσικά- ματ τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια, ενώ όταν φεύγει το πάνω- πάνω στρώμα αφήνουν χρώμα στα χείλη το οποίο διαρκεί για ώρες! Παράλληλα δεν είναι ιδιαίτερα ξηρά, με αποτέλεσμα να τα αισθάνεστε άνετα στα χείλη... Το δικό μου είναι στο νούμερο 05, ένα άκρως ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό κοραλλορόζ!

Η Silky Touch Matte Eyeshadow στην απόχρωση 208, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και ένα υπέροχο καφέ-γκρι χρώμα, το οποίο βρίσκω ιδανικό για την κόγχη του ματιού, αφού δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα σκίασης στο μάτι! Την χρησιμοποιώ καθημερινά και την έχω κατευχαριστηθεί!

Τέλος, το μολύβι φρυδιών στην απόχρωση 103 είναι αξιοπρεπέστατο και συναγωνίζεται επάξια αρκετά ακριβότερα προϊόντα! Είναι καφέ- γκρι, χωρίς να κοκκινίζει καθόλου. Είναι αρκετά σκληρό και σταθερό, ενώ δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα που μου αρέσει πολύ!

Γενικώς έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από ό,τι έχω δοκιμάσει από την Golden Rose και μια από εσάς θα έχει την χαρά να δοκιμάσει και η ίδια κάποια προϊόντα της εταιρίας! Μια τυχερή λοιπόν θα κερδίσει τα τρία προϊόντα της φωτογραφίας: ένα Luxury Rich Color Lipgloss σε ένα άκρως ανοιξιάτικο χρώμα, ένα Eyeshadow Pencil σε μια μπρούτζινη απόχρωση και ένα μαύρο Khol μολύβι ματιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ακολουθώντας τα απλά βήματα που περιγράφει μέχρι τις 13 του μηνός!


Καλή επιτυχία σε όλες!

a Rafflecopter giveaway

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/bVroB

    Καλή Επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Domniki Sarri! Συγχαρητήριαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστωωωωωώ!!Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτή τη μάρκα!!τέλεια!
    Καλό Πάσχα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena