Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Lierac Perscription Review Part 1: Reader says...

Hello ladies!

Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό, λόγω τρεξίματος και διακοπών, αλλά επέστρεψα δριμύτερη με ένα review που ήθελα να σας ετοιμάσω εδώ και καιρό...

Πριν ένα μήνα και κάτι, μια τυχερή αναγνώστρια του blog είχε την ευκαιρία να γίνει blogger στην θέση της blogger- δηλαδή δοκιμάσει τέσσερα προϊόντα της καινούριας σειράς Lierac Perscription, τα οποία δοκιμάζω και εγώ, με μόνη υποχρέωση να μοιραστεί μαζί μας την άποψή της για αυτά! Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να διαβάσετε την άποψη και των δύο μας, αφού κάθε μια έχει διαφορετική επιδερμίδα και έτσι θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα προϊόντα! Eπέλεξα να σας πει πρώτα η Ανδρονίκη τις εντυπώσεις της και να ακολουθήσω εγώ, ώστε να μην επηρεαστεί καθόλου από την δική μου άποψη...

Η Lierac με την καινούρια της σειρά Lierac Perscription, υπόπσχεται λύση σε κάθε ανάγκη της προβληματικής επιδερμίδας: επιδερμίδα με σπυράκια και μαύρα στίγματα, ευαίσθητη-δυσανεκτική, με ευρυαγγείες, με καφέ κηλίδες- όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η Lierac έχει να σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα!

Τα προϊόντα που δοκιμάσαμε εμείς, απευθύνονται σε ευαίσθητα δέρματα και δέρματα με ερυθρότητα και ευρυαγγείες!

Πάμε λοιπόν να διαβάσετε την άποψη της Ανδρονίκης, την οποία σας μεταφέρω αυτούσια όπως ακριβώς μου την έστειλε, και στο part 2, την δική μου άποψη!

"Το 2014 με βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Όλα υπέροχα εδω πέρα, εκτός απο αυτή τη βασανιστική υγρασίας του βορρά και της θάλασσας. Ως γνήσιο τέκνο της Αθήνας, ήταν λογικό η αλλαγή κλίματος και το υπερβολικό κρύο της πόλης να προκαλέσουν  στο πρόσωπο μου κάποιες κοκκινίλες.

 Και τότε...ήρθε στη ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμη το δώρο της Sissi.

Σειρά lierac prescription:


1. Solution Micellaire - διάλυμα καταπραυντικό και εξισορροπητικό
2. Serum Preparateur - ορός προετοιμασίας καταπραυντικός και εξοσορροπητικός
3. Creme Anti-rougeurs - κατευναστική και θρεπτική κρέμα κατά των κοκκινίλων.
4. Creme teintee compacte - κρέμα compact με χρώμα, καταπραυντική και εξοσορροπητική.


Η αποστολή μου ήταν και εκτελέστηκε με μεγάλη χαρά να δοκιμάσω τη σειρά αυτή επί ένα μήνα και να γράψω τις εντυπώσεις μου.

     Η σειρά αυτή έχει ως βασικό συστατικό το νερό θαλάσσιας πηγής, το οποίο έχει επανορθωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Σκοπός της είναι να ανακουφίσει τις ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως η δική μου και ειδικότερα η κρέμα σβήνει τις κοκκινίλες και θρέφει την επιδερμίδα. Η συσκευασία είναι ένα πραγματικό θαυματάκι αν αρέσει σε κάποια η αισθητική φαρμακείου με τα καφέ μπουκαλάκια που νομίζεις ότι κρύβουν μαγικά ματζούνια, και ω εκ θαύματος, ναι , έχουν!!!

     Προσωπικά μετά την πρώτη εβδομάδα είδα την επιδερμίδα με πολυ λιγότερες κοκκινίλες και να επανέρχεται η ισορροπία της. Έσβησαν σιγά σιγά οι ερεθισμοί που η υγρασίας και το κρύο μου προκαλούσαν, καθώς το νεράκι καθάριζε σε βάθος την επιδερμίδα μου και ο ορός την καταπράυνε. Από την άλλη, η κρέμα σε χρώμα πράσινο, ήταν ό,τι έπρεπε για να αντισταθμίσει τις κοκκινίλες και να θρέψει την επιδερμίδα μου από την ελαφρία ξηρότητα που την ταλαιπωρούσε. Όσον αφορά την κρέμα με χρώμα, το χρήσιμοποιούσα για να δώσει λίγο χρώμα και μια μέτρια κάλυψη στις  όποιες κοκκινίλες.
 
 Τη δεύτερη εβδομάδα και έπειτα η επιδερμίδα μου έλαμπε και ήταν πεντακάθαρη χωρίς το πραμικρό σπιθουράκι #χτυπάει τα χέρια της από χαρά, δεν το πιστεύει# ακόμη και εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα. Δεν έβγαλε το παραμικρό σπυράκι, ούτε καν υποψία αυτού.

    Σε γενικές γραμμές έμεινα κατευχαριστήμενη από την αγνότητα και ευκολία χρήσης του νερού micellaire, από τη λεπτόρευστη υφή του serum και από τη θρέψη που μου προσέφερε η κρέμα, αν και τωρα που ανοίγει ο καιρός μου πέφτει κάπως βαριά. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε κορίτσια που θέλουν προϊόντα ποιοτικά με πραγματικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ και πάλι την πολυαγαπημένη Sissi"

 #blogger στη θεση της blogger# :-P


Aυτή ήταν η άποψη της Ανδρονίκης και την ευχαριστώ πολύ που μπήκε στον κόπο να γράψει ένα τόσο όμορφο και αναλυτικό κείμενο!

Στο επόμενο ποστ θα διαβάσετε και την δική μου άποψη για τα τέσσερα αυτά προϊόντα!

10 σχόλια:

  1. Την κρέμα θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω.. Ελπίζω να μην είναι ιδιαίτερα ακριβή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Claire: Σε online φαρμακείο θα την βρεις γύρω στα 23 € τα 40 ml! Γενικώς η Lierac δεν είναι ιδιαίτερως οικονομική, ως πιο luxury και premium brand, αλλά στα περισσότερα προϊόντα της που έχω δοκιμάσει, βρίσκω ότι η ποιότητα σε αποζημιώνει! Στην συγκεκριμένη κρέμα, πέραν του περιεχομένου για το οποίο θα μιλήσω στο επόμενο ποστ, η συσκευασία είναι γυάλινη, από διαιτέρως χοντρό και αδιαφανές γυαλί για καλύτερη συντήρηση του προϊόντως, κάτι που προφανώς αυξάνει την τιμή έναντι μιας απλής πλαστικής συσκευασίας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Σισσυ μου! χρονια πολλα με υγεια!
    πολυ ομορφη κ η σκεψη σου αλλα κ πολυ αναλυτικη η αποψη της κοπελας,πολυ ωραιο κειμενο!
    εχω δοκιμάσει πολυ λιγα απο lierac , γενικα μου αρεσαν ολα απλα δεν την συνεχισα γιατι ειναι λιγο ακριβη κ προτιμησα να συνεχισω με αντιστοιχα ελληνικα οπως apivita ,αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημένη οπωσδήποτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη η ιδέα σου για διπλό post, και αναμένω και την δική σου άποψη!! Πρέπει σίγουρα να είναι μια εκπληκτική σειρά προϊόντων!! Αγαπώ lierac!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @caramellitsa: Χρόνια πολλά γλυκιά μου Έλλη! Κατά την άποψή μου σε τέτοιες λίγο πιο ακριβές εταιρίες, αξίζει να βρίσκεις προϊόντα που δεν μπορείς να βρεις σε άλλες, πιο οικονομικές! Π.χ: Η κρέμα για την ερυθρότητα 'ή τα προίόντα για το δυσανεκτικό δέρμα, είναι κάτι που δεν βρίσκεις πολύ εύκολα, οπότε εκεί, αξίζει να επενδύσεις κάποια παραπάνω χρήματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Νtina: Σ' ευχαριστώ πολύυυυυ! Και για μένα η Lierac είναι μια εταιρία εγγύηση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλά προϊόντα κ περισσότερο μου αρέσει η ενυδατική κρέμα! Είναι απίστευτη η πράσινη για ματ αποτέλεσμα!! Φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Irene: Είναι όντως εξαιρετικά προϊόντα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ μου άρεσε το post της Ανδρονίκης!
    Εν αναμονή και της δικής σου άποψης!
    Φιλιά πολλά και στις δύο!
    Μας έλειψες...!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @syros2js: Και εμένα μου λείψατεεεε! Ελπίζω να πέρασες ένα υπέροχο Πάσχα γλυκιά μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena