Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Getting Ready for Summer! #1

Hello girls!

 Είμαστε ήδη στα μέσα του Mαΐου και το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά! Στην καινούρια αυτή ενότητα θα προετοιμαστούμε μαζί για να το υποδεχτούμε ανανεωμένες, φρέσκες και πανέτοιμες!

Το μεγαλύτερο άγχος όλων των γυναικών ενόψει του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα... Μπορεί να είναι εκείνα τα 1-2 κιλάκια που μας ταλαιπωρούν και δεν λένε να φύγουν με τίποτα, ή η επίμονη κυτταρίτιδα που μας έχει γίνει εφιάλτης... Σε κάθε περίπτωση, όλες θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας πριν τα ρούχα αρχίσουν να γίνονται πιο αποκαλυπτικά- πολύ δε περισσότερο, πριν βγούμε στην παραλία!



Και φυσικά, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση, αλλά παράλληλα με αυτά μπορούμε να κάνουμε μικρές κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα μας και θα μας δώσουν έξτρα αυτοπεποίθηση!


Στην μάχη κατά της κυτταρίτιδας, ένα από τα πιο σημαντικό βήμα από άποψη καλλυντικής περιποίησης είναι η απολέπιση. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές, αλλά θα βοηθήσει και τα κατάλληλα προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα και να δράσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα! Aυτή την περίοδο έχω ανακαλύψει ότι με βολεύουν πολύ τα σαπούνια με ενσωματωμένους κόκκους που είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δεν γεμίζουν τον τόπο!
Έχω αγαπήσει το Mythos natural scrub soap από την ελληνική εταιρία flax, το οποίο περιέχει φύλλα ελιάς και βιταμίνες Α & Ε. Κάνει ήπια απολέπιση, και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο ντουζ! Επίσης, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ και στα χέρια μου, καθώς δεν τα γδέρνει καθόλου, αλλά τα αφήνει σούπερ απαλά και ενυδατωμένα, ενώ είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο!



Δύο φορές την εβδομάδα, κάνω πιο βαθιά απολέπιση με  μια λούφα την Dusavon Pad με Loofah & Cotton η οποία με έχει ενθουσιάσει! Είναι σε οβάλ σχήμα, ενώ στην πίσω πλευρά έχει ένα λαστιχο για να μπαίνει το χέρι και να μην γλιστράει! Είναι άκρως οικονομική (μπορείτε να την βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο mypharmacity, που είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου, για λιγότερο από 3 €), διατηρείται για πολύ καιρό και κάνει εξαιρετική δουλειά! Eκτός του ότι κάνει την καλύτερη απολέπιση ever, δημιουργεί υπεραιμία (γεγονός ιδιαιτέρως ευεργετικό για τα σημεία όπου έχουμε κυτταρίτιδα) και αφήνει το δέρμα απίστευτα μεταξένιο! Πλέον έχει αντικαταστήσει το scrub στα πόδια μου και δεν την αλλάζω με τίποτα!




Ακόμα ένα σαπουνάκι έχω επιστρατεύσει στον αγώνα- το σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας της εταιρίας Sebater Hermanos. Όσες αγαπάτε τα σαπουνάκια, θα έχετε σίγουρα ακούσει ή και δοκιμάσει πράγματα από αυτή την εταιρία, που έχει υπέροχα σαπουνάκια αλλά και άλατα για το μπάνιο σε πραγματικά απολαυστικές μυρωδιές... Όσες πάλι έχετε δοκιμάσει την steam cream, ξέρετε ότι την προμηθεύεστε από το ίδιο κατάστημα στο Μοναστηράκι (Αγίων αναργύρων 31) που είναι μικρό, ζεστό και με ανθρώπους υπερπρόθυμους να σε μυήσουν στα προϊόντα τους. Το συγκεκριμένο σαπούνι, είναι ιδανικό για την κυτταρίτιδα, περιέχει άλατα από την Νεκρά Θάλασσα και δίνει μια αίσθηση σπα στο καθημερινό μου ντουζ!








Και φυσικά, μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας, ακολουθεί μια εντατική αγωγή κατά της κυτταρίτιδας! Φέτος ξαναπήρα το Lierac Body-Slim Destock Nuit- μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας που εφαρμόζεται κάθε βράδυ. Πέρισυ που την είχα πρωτοχρησιμοποιήσει είχα δει πολύ καλά αποτελέσματα και είπα να την ξαναπάρω! Στα συν, το ότι μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Επίσης, πολύ ευχαριστημένη είχα μείνει με την Triple Action της L' Ymola, αλλά και με το Bioten Bodyshape Intensive Anti-cellulite serum, το οποίο εκτός από αποτελεσματικό είναι και πολύ οικονομικό και σίγουρα θα το αναζητήσω και φέτος!






Εσείς έχετε αρχίσει την προετοιμασία για το καλοκαίρι;
Τι χρησιμοποιείτε και βλέπετε να έχει αποτελέσματα;

15 σχόλια:

  1. @konstantina: Την καλύτερη δουλειά έχεις κάνει που έκοψες τα γλυκά! Αχ, είμαι εθισμένηηηηηηη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ χρησιμο ποστ..τα γλυκα και γω δεν λεω να τα κοψω...ζαχαρο θα παθω..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @vasiliki: Άσε βρε παιδί μου! Τι κακό είναι αυτό; Χάθηκε ο κόσμος να μου αρέσουν τα μαρούλια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι μόνο δεν μπορώ να κόψω τις λιχουδιές , αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός, άνοιξε και η όρεξή μου!! Υποφέρω! ;ρ Πολύ ωραίο και χρησιμο το ποστ σου!! Getting ready for summer!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε και γω κάθε μέρα λέω "Τώρα δίαιτα!" αλλά μετά...πεινάω...
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έβαλες σε σκέψεις με το Lierac!!!! Το θέλω για το καλοκαίρι ή και γιατι όχι για συνέχεια αφου κάνει δουλεια!! Σε φιλώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Vasiliki: Xαχαχα! Εμένα η όρεξή μου παραμένει απτόητη χειμώνα-καλοκαίρι! Σ' ευχαριστώ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Evaggelia: Ή μετά εμφανίζονται ως δια μαγείας στο σπίτι 1 cheesecake, 3 σοκολατίνες και 2 πιτόγυρα! Δράμααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Irene: Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ- περα από την αποτελεσματικότητά του, είναι το υπέροχο άρωμά του! Το φοράς, βγαίνεις έξω και δεν αναρωτιούνται όλοι ποιος μυρίζει μέντα και θαλάσσια φύκια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην μου τα θυμίζεις! εχουμε πήξει στην δίαιτα οχι γλυκιά όχι αλμυρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @fay: Βλέπω όλες στην ίδια φάση είμαστε! Κουράγιοοοο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ δίαιτα δεν μπορώ να κάνω σίγουρα αφού μετά της 20 Αυγούστου θα γεννήσω τη μικρή μου αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένη που έχω πάρει μόνο 4 κιλά και είμαι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου :P
    Η γιατρός μου μου έχει απαγορέψει την απολέπιση (εκτός και αν πρόκειται για κάποιο homemade προϊόν με υλικά που έχω σπίτι!!) οπότε κρατάω το Post σου για μετά τη γέννα...θα μου χρειαστεί σίγουρα!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @marina: Καλέ σιγά μην κάνεις δίαιτα ενώ είσαι έγγυος! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την εγκυμοσύνη σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα σαπούνια αυτά για απολέπιση αν και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο μου φαίνονται πολύ πρακτικά! Εγώ είδα καλά αποτελέσματα με τη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας της mastic spa! Στην προτείνω αν θες να τη δοκιμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Maria: Tην είχα δοκιμάσει και εγώ παλιότερα και μου άρεσε και εμένα αρκετά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena