Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Eyewish: Everything you wish for...

Οι οnline αγορές είναι πλέον βέβαιο ότι κατέχουν- επάξια- μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μας και διεκδικούν μια επίσης σημαντική θέση στο πορτοφόλι μας...  Τα συν, πολλά. Μπορείς να βρεις πράγματα που δεν βρίσκεις στο μαγαζί της γειτονιάς σου, δεν χρειάζεται να βγεις καν από το σπίτι σου, κάνεις τα ψώνια σου ό,τι ώρα θες, ακόμα και αν δουλεύεις 9-9 κάθε μέρα, βρίσκεις πολύ καλές προσφορές και τα προϊόντα έρχονται σπίτι σου απλά, γρήγορα και ξεκούραστα...

Για ηλεκτρονικά καταστήματα σας έχω μιλήσει πολλές φορές, γιατί τα αγαπώ για όλους τους παραπάνω λόγους. Σήμερα όμως, θα σας μιλήσω για ένα, που εγώ προσωπικά βρίσκω ξεχωριστό και θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω σ΄αυτό.

Ο λόγος για το Εyewish, ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα και εταιρίες που δύσκολα βρίσκουμε στην Ελλάδα, αλλά και high-end προϊόντα που γνωρίζουμε και αγαπάμε! Εκεί θα βρείτε Rimmel, Μodels Own, Mario Badescu, Monoi Tiki Tahiti, Macadamia Natural Oil, Bio-Oil, Stila, Urban Decay, αλλά και Dior, Shiseido, Elizabeth Arden κλπ... Δεν θα βρείτε τα πάντα από τα πάντα, διότι το e-shop δεν το διαχειρίζεται κάποια πολυεθνική, αλλά μια απλή κοπέλα, η οποία φέρνει επιλεγμένα προϊόντα από κάθε εταιρία και σε συγκεκριμένο αριθμό φυσικά! Και σ΄αυτό το σημείο να σας πω ότι ο άνθρωπος πίσω από το Eyewish, είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, και είναι σίγουρο ότι θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει με όποια διευκρίνηση ή βοήθεια χρειαστείτε είτε πριν την παραγγελία σας, είτε μετά από αυτήν!

Αρκετά όμως με την πολυλογία, πάμε να δούμε τι επέλεξα εγώ από το Eyewish και να σας πω και την άποψή μου γι' αυτά!



Ξεκινάω με το καλύτερο! Ένα σετάκι από την εταιρία Macadamia Natural Hair, με προϊόντα που είτε έχω δοκιμάσει και αγαπήσει, είτε που ήθελα πολύ να δοκιμάσω! To set περιλαμβάνει την καλύτερη μάσκα του κόσμου για την οποία σας έχω μιλήσει σε αναλυτικό ποστ, την Μacadamia Deep Repair Masque σε φακελάκι που περιλαμβάνει 30 ml (σας φτάνει άνετα για 2-3 φορές), την Μacadamia Nourishing Leave-in Cream  σε travel size συσκευασία αλλά και σε φακελάκι (τέλειο για μια σύντομη απόδραση σε κάποι νησί), το Macadamia Healing Oil Treatment για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πάλι στο παραπάνω ποστ και την εμποτισμένη με έλαιο Macadamia χτένα. Η άποψή μου για την Leave-in Cream είναι εξαιρετική, αφού δεν λαδώνει τα μαλλιά και τα αφήνει απίστευτα απαλά, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Μια χρήση της που βρίσκω επίσης πολύ πρακτική, είναι να την εφαρμόζω μετά την θάλασσα για να μην ξεραίνονται τα μαλλιά μου από τον ήλιο και το αλάτι, αλλά να διατηρούν τους υπέροχους κυματισμούς που σχηματίζουν! Η δε χτένα, είναι απίστευτα βολική: την έχω πάντα στην τσάντα μου- πιάνει ελάχιστο χώρο και είναι πολύ ελαφριά- για γρήγορα touch-ups κατά την διάρκεια της ημέρας! Όχι μόνο ξεμπερδεύει πολύ απαλά τα μαλλιά, αλλά τους χαρίζει και μια υπέροχη στιλπνότητα! Πραγματικά, ό,τι έχω δοκιμάσει από Macadamia, είναι εξαιρετικό και νομίζω ότι δεν θα σταματήσω να δοκιμάζω προϊόντα της ποτέ!






Συνεχίζω με το προϊόν που μου άφησε... mixed feelings! O λόγος για το Μonoi Tiki Tahiti Coconut... Όσες δεν το γνωρίζετε, πρόκριται για ένα πολυχρηστικό ξηρό λαδάκι σώμα και μαλλιά, που ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα σας λύσει τα χέρια! Είναι εξαιρετικό λαδάκι που συνδυάζει τόσα θετικά, που δεν είναι δυνατόν να το προσπεράσεις και να μην το δοκιμάσεις έστω και μια φορά! Χαρίζει υπέροχη ενυδάτωση, είναι φυσικό προϊόν, αφήνει δέρμα και μαλλιά βελούδινα και διακριτικά αρωματισμένα...  Αυτό που δεν μου πολυάρεσε στο συγκεκριμένο, είναι το άρωμά του πάνω στο δέρμα μου... Διότι ναι μεν στο μπουκαλάκι μυρίζει υπέροχα καρύδα, αλλά στο δικό μοθ δέρμα, άφηνε μια δυσάρεστη μυρωδιά... Φυσικά, μπορεί σε κάποια άλλη να μοσχομυρίζει (κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά σε κάθε δέρμα, ωσ γνωστόν), και να το κατευχαριστηθεί. Προσωπικά αν ξαναέπαιρνα κάποιο λαδάκι θα έπαιρνα είτε την βανίλια, έιτε το κλασσικό, το οποίο μοσχομυρίζει γαρδένια (δοκιμασμένο και πολυαγαπημένο)!







Τέλος, αγάπησα τα HyperGel από την εταιρία ModelsOwn... Είχα διαβάσει πολύ θετικά reviews και ήθελα διακαώς να τα δοκιμάσω, αφού υπόσχονται μεγαλύτερη λάμψη και διάρκεια από τα απλά βερνίκια νυχιών... Και μπορώ να σας πω ότι είμαι κατενθουσιασμένη! Η απόχρωση που έχω εγώ είναι το Lilac Sheen, ένα υπέροχο παστέλ λιλά, το οποίο σας έδειξα και πρόσφατα σε μια φωτογραφία στο instagram. Eίναι πιο παχύρρευστο από τα συνηθισμένα βερνίκια και δεν στεγνώνει άμεσα, αλλά χρειάζεται ένα πενταλεπτάκι (γενικώς να ξέρετε, ότι τα βερνίκια που είναι fast drying έχουν και μικρότερη διάρκεια στα νύχια). Έχει απίστευτη λάμψη και δίνει και αυτό το εφέ του ημιμόνιμου, που είναι κάπως πιο παχύ. 'Οσο για την διάρκειά του; Αφού στα δικά μου νύχια κράτησε 4 μέρες, στις υπόλοιπες μπορεί να κρατήσει και μια εβδομάδα! Σε τιμή που δεν είναι απαγορευτική όπως π.χ τα βερνίκια της Essie, έχει υπέροχα χρώματα που με δυσκόλεψαν πολύ στο να αποφασίσω μόνο ένα!







Αυτά τα ολίγα από 'μένα! Πριν κλείσω να σας πω ότι τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,50 €, ενώ για παραγγελίες άνω των 60 € είναι δωρεάν! Και πρόσφατα στα προϊόντα του Εyewish προστέθηκαν τα Human+Kind μια εταιρία που μου έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, καθώς έχει φυσικά προϊόντα, υπέροχες συσκευασίες και μεγάλη ποικιλία!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;

10 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοπω για το eyewish κ τα υπεροχα προιοντα που διαλεξες. θα σταθω στο χρονια αγαπημενο monoi tiki αλλα στο κλασσικο tiare αναντικαταστατο λεμε. τα hypergel τα λατρεψα κ απο μια εχω καταληξει με 4 αποχρωσεις...επομενη σταση τα νεα human n kind που με καλουν μερες τωρα...
    φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Mary: Όλο πειρασμούς είναι αυτό το e-shop! Tα human+kind με καλούν και εμένα και προσπαθώ να νατισταθώ σθεναρά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε το ήξερα αυτό το e-shop.. Πάω να το τσεκάρω :)
    Με γεια σου κιόλας!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Claire: Να το τσεκάρεις ο[ωσδήποτε- έχει τέλεια πράγματα! Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει απίστευτη ποικιλία σε προϊόντα και εταιρείες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα! Σούπερ!! Δυστυχώς. δεν έχω δοκιμάσει κάτι από macadamia, αλλά θα το κάνω σίγουρα στο μέλλον!! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιώ leave in προϊόντα μετά τη θάλασσα για να βοηθήσω τα μαλλιά μου να παραμείνουν απαλά και ενυδατωμένα! Μου έδωσες την πιο τέλεια ιδέα του καλοκαιριού!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Constantina: Εγώ το δοκίμασα πρώτη φορά πέρισυ και είδα τέλεια αποτελέσματα! Λόγω του ήλιου και της αυξημένηες θερμοκρασίας διεισδύουν όλα πολύ καλύτερα! Macadamia να δοκιμάσεις οπωσδήποτε- είναι λατρεία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλές επιλογές! Όλα υπέροχα Σισσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Marianna: Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφα πραγματάκια που πήρες! Πάω αμέσως να επισκεφτώ το Eyewish και ο Θεός βοηθός! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μaria: Xαχαχα! Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά γίνει στην τσέπη σου αγαπητή! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena