Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

iHerb haul review!

Hello girls!

Την αδυναμία μου στο iHerb, την έχετε καταλάβει... Μπορώ να περάσω ώρες κοιτάζοντας και γεμίζοντας το καλάθι μου με τα καλούδια του! Όσες δεν το γνωρίζετε, ΠΡΕΠΕΙ να το ανακαλύψετε, αφού εκεί βρίσκουμε τα πάντα: μακιγιάζ, skincare, haircare, bodycare, τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα για τα κατοικίδιά μας κλπ σε πολύ καλές τιμές!

Για δύο μέρες ακόμη (μέχρι τις 30 Ιουνίου), το iHerb έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των $40- περίπου 30 €- ενώ αν είναι η πρώτη σας παραγγελία, χρησιμοποιώντας στο τέλος τον κωδικό TSN539, έχετε έκπτωση μέχρι και -$10! Γενικά αξίζει πολύ και αν ψάξετε λίγο θα βρείτε εξαιερετικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές!



Δύο ένα περίπου μήνα είχε έρθει μια παραγγελία που είχα κάνει, και σήμερα θα σας πω τις εντυπώσεις μου για τα τα προϊόντα που αγόρασα, ώστε να ξέρετε τι αξίζει και τι όχι!



Ξεκινάω με αυτό που με ενθουσίασε πιο πολύ απ' όλα και πιστεύω ότι α σας έκανα μια λίστα με τα top 3 πράγματα που πρέπει να πάρετε από το iHerb, σίγουρα θα είναι μέσα και αυτό... Ομολογώ ότι δνε περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να το χρησιμοποιεί κάθε μέρα ανελλιπώς, και έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να το ξαναπαραγγείλω για backup μήπως και δεν το ξαναφέρουν! Ο λόγος για τοEcoTools, Mini Essential Set, 3 Pieces. Eίναι ένα σετάκι με τρία μίνι πινέλα, ιδανικά για ταξίδι, που υποτίθετεαι ότι σου εξασφαλίζουν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Εγώ τα χρησιμοποιώ και τα τρία κάθε μέρα (αν και δεν είμαι σε ταξίδι), γιατί απλά είναι το πιο βολικό σετ που υπάρχει στον κόσμο! Το πινελάκι για eyeliner το χρησιμοποιώ για να σβήνω την γραμμή του μολυβιού και να γεμίζω και τα φρύδια μου. Με το πινελάκι τις σκιάς, απλώνω μια μπεζ σκιά στο κινητί βλέφαρο και βάζω και μια λίγο πιο σκούρα στην κόγχη του ματιού για έξτρα βάθος. Και τέλος, το αγαπημένο μου: το πινέλο για όλες τις δουλειές! Το χρησιμοποιώ κάθετα για κοψίματα, με κυκλικές κινήσεις για ρουζ και πλαγιαστά για highlighter! Τα κάνει όλα και συμφέρει! Το έχω χρησιμοποιήσει και για πούδρα και είναι αξιοπρεπέστατο, απλώς δεν είναι ο αγαπημένος μου τρόπος χρήσης του... Το σετ κοστίζει μόλις $6, δηλαδή γύρω στα 5€! Must buy!

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το iHerb έχει γίνει τόσο γνωστό, είναι αναμφισβήτητα τα πινέλα Real Techniques... Έτσι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και πήρα το Expert Face Brush. Μου αρέσει πολύ για να απλώνο foundation και κρεμώδη προϊόντα, όπως κρεμώδη ρουζ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε όσο τα EcoTools πινέλα μου... Νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να καταλήξω αν το συστήνω ή όχι...


Συνεχίζω με το λάδι καρύδας Cococare, 100% Coconut Oil, το οποίο και έχουν λατρέψει τα μαλλιά μου! Το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα σαν μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο, και τα αφήνει απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα! Και αυτό πολύ οικονομικό, κοστίζει λιγότερο από $5, ενώ πιστεύω ότι δεν θα μου τελειώσει ποτέ!

Το αποσμητικό Crystal Body Deodorant Spray, το είχα ακούσει από την αγαπημένη youtuber Πέννυ 
και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, καθώς είναι απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό συστατικό, αλλά και σε μορφή spray, κάτι που το καθιστά πολύ πιο εύχρηστο από τον κρύσταλλο! Το βρήκα αρκετά αποτελεσματικό, ειδικά σε συνθήκες ελαφριάς προς μέτριας εφίδρωσης... Αν ιδρώνετε πάρα πολύ, δεν νομίζω να σας καλύψει... Σίγουρα θα είναι το μόνο αποσμητικό που θα χρησιμοποιώ από δω και στο εξής φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη, αλλά το καλοκαίρι νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι πιο δραστικό!

Τέλος, από τα Trials, που είναι προϊόντα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την αρχική τους και ισχύει για την πρώτη φορά που τα παραγγέλνεις, πήρα ένα ζευγάρι Moisturising Socks για μόλις $0,50! Η συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι νάυλον κάλτσες που έχουν ενσωματωμένη μια μάσκα ποδιών... Τις φοράτε για μισή ωρίτσα και αποκτάτε πατουσάκια σούπερ απαλά και ενυδατωμένα!

Περισσότερα για το iHerb μπορείτε να διαβάσετε και σε προηγούμενά μου ποστς εδώ και εδώ! Είναι μια ποολύ καλή ευκαιρία να κάνετε τώρα την παραγγελία σας εκμεταλλευόμενοι τα δωρεάν μεταφορικά, αλλά και την έκπτωση αν δεν έχετε ξαναπαραγγείλει!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Ποιό είναι το αγαπημένο σας προϊόν από το iHerb;

27 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα....
    Τα 3 τελευταία προϊόντα σου συν πολλά ακόμα περιμένουμε να μας έρθουν, περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τα παραλάβουμε στο blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Despina: Θα τα ευχαριστηθείτε σίγουρα! Εύχομαι να σας έρθουν πολύ πολύ σύντομα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την εχω ακουστα αυτην την εταιρεια αλλα τα προιοντα της φαινονται υπεροχα!
    xo
    Anastasia
    http://natbeesfashion.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποια δεν το έχει αγαπήσει αυτό το site? Το κοφτό το πινελάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρύδια; Το αποσμητικό αν θέλεις δοκίμασε το και σε roll on, το έχω και θαρρώ πως είναι πιο βολικό.
    Πολύ ωραία τα ψώνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @anastasia: Δεν είναι εταιρία- είναι site που έχει πολλές γνωστες εταιρίες! Έχει τέλεια πραγματάκια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Eλένη: Nαι αμέ! Επειδή είναι πολύ λεπτό και μικρό και έχει και γωνία γεμίζει τέλεια τα φρύδια με σκιά! Την επόμενη φορά θα το πάρω σίγουρα σε roll-on- γιατί με το spray, εύκολα μπορείς να το παρακάνεις! Πολλά φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με γεια σου!!
    τα ecotools ειναι κ στην δική μοου λίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα πινελα τα εχω και ειναι οντως πολυ καλα...θελω να κανω και γω μια παραγγελια απο το Iherb..εχω καιρο..σιγουρα θα βαλω στο καλαθι και το λαδι καρυδας που προτεινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ότι έψαχνα ένα σετάκι με πινέλα για τα ταξίδια!! σίγουρα θα τσεκάρω τα ecotools και το αποσμητικό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!! αγαπημένο site το iherb!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλεια αγορα εκανες!!! δεν έχω αγοράσει κάτι από την σελίδα αλλά το έχω στα υπ όψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω απο PF μία πούδρα και είναι πολύ καλή με τέλεια συσκευασία για την τσάντα! Με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπάω iherb με γειά σου τα εχω δοκιμάσει όλα εκτοσ από τα πινέλα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @fay: Έχου εξαιρετική ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @vasiliki: Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @stacey: όντως πολύ αγαπημένο site! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @nicky:Mην ξεχάσες να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό TSN539 για να έχεις έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Natts: Θα την έχω σίγουρα στα υπ' όψιν! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Δέσποινα: Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε EcoTools- θα τα λατρέψεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχααα!! Δηλώνω ενθουσιασμένη με το iherb!! Θα συμφωνήσω για τον κρύσταλλο! Πολύ καλός, αλλά το καλοκαίρι χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό!! Πόσο τέλειο το σετάκι από ecotools!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Constantina: Αχ τα EcoToοls έχω αρχίσει να τα θέλω όλαααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω ότι έχω αρκετό καιρό να παραγγείλω... χμ! Χαχαχα, ειδικά οι καλτσούλες τέλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Marianna: Θα μπορούσα να παραγγέλνω κάθε μέρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ ωραία όλα! Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για τον κρύσταλλο! Τα πινέλα θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Maria: Τα EcoTools αξίζουν πολύ πραγματικά- εξαιρετική ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δέχονται πληρωμές από κατάθετικό λογαριασμό? Κοινώς από debit card? Λόγω capital controls έχω πρόβλημα στις παραγγελίες από εξωτερικό! Ευχαριστώ κορίτσια ☺:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Angel Smoke: Αχ, όλες έχουμε πρόβλημα... Προσωπικά έχω προσπαθήσει με πιστωτική, prepaid και paypal και δεν δέχεται τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απλά τραγικό! Κορίτσια ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να παραγγείλω από Αγγλία κάτι φυτικά χαπάκια για την ακμή (τα οποία είναι φοβερά παρεπιπτοντως) ,ήταν μέσω ξένης πιστωτικής ,ευτυχώς η μητέρα μου είναι από Αμερική και μπόρεσα να τα χρεώσω στην Αμερικανική πιστωτική της . Επίσης κάποιος μου είπε πως υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν τετοιες υπηρεσίες ,μα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena