Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Summer loves: It's all about lips!

It's Summertime ladies!

Όταν σκέφτομαι το μακιγιάζ και πώς αυτό προσαρμόζεται ανά εποχή, αναμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρώματος! Tο χρώμα πρωταγωνιστεί και μας φτιάχνει τη διάθεση!

Σ΄ αυτή την σειρά ποστς, θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για τo καλοκαίρι, αυτά που βάζουν χρώμα στην καθημερινότητά μου και με κάνουν να χαμογελάω κάθε φορά που κοιτάω στον καθρέφτη!

Tι πιο λογικό από το να ξεκινήσουμε με προϊόντα για τα χείλη; Κραγιόν, lip glosses, μολύβια χριλιών, lip balms με χρώμα- όλα επιστρατεύονται  και μεταμορφώνουν το πρόσωπό μας στην πιο φωτεινή, πολύχρωμη και γλυκιά εκδοχή του! Kαι φυσικά είναι όλα στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού- το ροζ!


Τα lip glosses έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, αφού δίνουν εκτός από χρώμα και μια υπέροχη λάμψη στα χείλη που τα κάνει να φαίνονται ζουμερά και πιο σαρκώδη! Είτε επιλέξετε ένα διάφανο με ελάχιστο χρώμα και πολλή λάμψη όπως το αγαπημένο μου Rock Candy 09 της Estee Lauder, είτε ένα που να δίνει όχι μόνο λάμψη, αλλά και απίστευτα έντονο χρώμα που μένει και σαν stain στα χείλη, όπως το υπερτέλειο Mirror Effect Gloss 02  της Erre Due, τα χείλη σας θα δείχνουν ζουμερά και άκρως καλοκαιρινά!

Για πιο έντονο χρώμα, τα κραγιόν έχουν την τιμητική τους! Αν αγαπάτε τις πιο υγρές υφές, θα ξετρελαθείτε με την άνεση, την απόδοση και την διάρκεια των lip vinyls της Beauty UK ( τα βρίσκετε πολύ οικονομικά στο ελληνικό e shop DOME.gr). Από τα κλασσικά κραγιόν ξεχωρίζω το πιο υπέροχο ροζ-μωβ ΡΚ 331 από την Shiseido και το Shocking Coral από τα Color Sensational της Maybelline, που είναι πολύ περισσότερο φούξια απ' ό,τι κοραλί!



Και για όσες αγαπάτε τα πολυχρηστικά προϊόντα (πρώτη και καλύτερη εγώ!) τα lip and cheek soft crayons από την καινούρια συλλογή της Erre Due θα σας εντυπωσιάσουν με το πόσο εύχρηστα είναι (μπαίνουν τόσο σε χείλη όσο και στα μάγουλα), πόσο τέλεια απόδοση και διάρκεια έχουνε, αλλά και με τηνν υπέροχη "βουτυρένια" υφή τους! Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Just Kissed lip and cheek stain της Jane Iredale, το οποίο όμως δεν αφήνει έντονο χρώμα αλλά ένα απαλό διακριτικό ροζουλί που προσαρμόζεται στο pH των χειλιών και του δέρματός σας, δίνοντας ξεχωριστή απόχρωση στην κάθεμιά!

Τέλος, ένα μολύβι χειλιών που έχει το πιο υπέροχο φούξια χρώμα είναι το Lasting Contour Lip 67 της Erre Due. Επίσης δεν είναι καθόλου ξηρό και γλιστράει πολύ άνετα στα χείλη, με αποτέλεσμα να φοριέται πολύ άνετα και σαν κραγιόν για τέλειο χρώμα και διάρκεια!

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας καλοκαιρινό προϊόν για τα χείλη;


14 σχόλια:

  1. Μου τρέχουν τα "σάλια" με αυτό το πορτοκαλί erre due!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @barefoot duchess: Xιχιχι! Δεν είναι πορτοκαλί αγαπημένη- είναι πολύ φωτεινό φούξια! (Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία όντως φαίνεται ολίγον πορτοκαλίζον!) Aλλά είναι τέλειο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένο έχω το maybelline-fuchsia flash, τώρα θέλω και το Shocking Coral! τι μου κάνεις!!! χιχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Natts: Και εγώ το Fuchsia Flash πήγα να αγοράσω ( που είναι dupe και για το candy yam-yam) και τελικά μου άρεσε περισσότερο το Shocking Coral και πήρα αυτό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα!! μου έδωσες ιδέες για καινούριες αγορές!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Stacey: Πολύ χαίρομαι που έχω και άλλους συνέννοχους στο έγκλημα aka shopping! Kαι εγώ λατρεύω το ροζ στα χείλη- είναι τόσο εντυπωσιακό και girly! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ομορφες αποχρωσεις ειναι αυτες!!!εχω αδυναμια στα ρουζουλια κραγιονακια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sylvie and maria: Kαι εγώ το ίδιο! Ι love pink! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχα χρώματα.. Τα ροζακι μ αρεσουν λιγο περισσοτερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Claire: Mου φτιάχνουν τη διάθεσηηηηη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφα χρώματα όλα! Και πολύ όμορφη ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλές προτάσεις! Λατρεύω τα έντονα χρώματα στα χείλη και τα gloss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Marianna: Σου πάνε και πάρα πολύ τα έντονα χρώματα στα χείλη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena