Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

To Buy or Not To Buy? Michel Mercier Detangle Brush

Hello girls!

Στο σημερινό "To Buy or Not To But?" μιλάμε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα τους τελευταίους μήνες...


Ο λόγος για τις βούρτσες Michel Mercier που έχουν κατακλύσει τα blogs και το youtube, διεκδικώντας τη θέση του Tangle Teezer στην καρδιά μας!

Τι το καινοτόμο, όμως, έχει η συγκεκριμένη βούρτσα που την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αρχικά έχει εργονομική λαβή και στρογγυλή κεφαλή, και συνδυάζει το μαύρο με μπλε, πράσινο ή ροζ... Και στο χρώμα της έρχεται η δεύτερη καινοτομία: Δεν διαλέγετε όποια σας αρέσει, αλλά όποια αρέσει στα μαλλιά σας, aka ταιριάζει στον τύπο τους: μπλε για την χοντρή τρίχα, πράσινη για την κανονική και ροζ για εμάς τις άτυχες με την λεπτή τρίχα! Όσον δε αφορά στην τρίτη καινοτομία, θα αφήσω τους αριθμούς να μιλήσουν:  έχει 428 δοντάκια- 32 με διαφορετικό μεταξύ τους ύψος και 16 με διαφοερετικό μεταξύ τους πλάτος! Αποτέλεσμα; Η πίεση που ασκείται στα μαλλιά κατά το βούρτσισμα ισοκατανέμεται και δεν επικεντρώνεται σε μερικά σημεία! Έτσι, τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα και μειώνεται το σπάσιμο και η τριχόπτωση!



Και έχοντάς την χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό, μπορώ να σας πω ότι όντως λειτουργεί! Έχει αντικαταστήσει πλέον την Macadamia No-Tangle brush, την οποία όπως ίσως έχετε διαβάσει στο σχετικό post, την είχα λατρέψει! Ο λόγος; Εντελώς πρακτικά, θα σας πω ότι εφήρμοσα το άκρως επιστημονικό (not)  κριτήριο του ήχου:  Δοκιμάστε να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας με δύο διαφορετικές βούρτσες. Το χρουτς- χρουτς που κάνει η κάθε μία, είναι διαφορετικό. Ε, λοιπόν, για τα μαλλιά σας, πιο ανώδυνο είναι το πιο ήπιο χρουτς! Με την συγκεκριμένη βούρτσα ακούω μόνο έναν πάρα πολύ ήπιο θόρυβο, ενώ αισθάνομαι ότι βοηθάει πολύ και η κεφαλή της, που είναι ιδιαιτέρως μεγάλη και έτσι η πίεση δεν επικεντρώνεται σε ένα σημείο. Όντως ξεμπερδεύει τα λεπτά μαλλιά πολύ πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αυτό το ενοχλητικό τράβηγμα και τον πόνο πολύ λιγότερο, ενώ χαίρομαι ιδιαίτερα που κάθε τύπος μαλλιών έχει μια διαφορετική βούρτσα ανάλογα με τις ανάγκες του!




Συμπέρασμα: Το Buy, to Buy! Eίναι πραγματικά ένα "εργαλείο" που ειδικά όσες έχετε λεπτά μαλλιά θα σας σώσει και θα σας κάνει να δείτε μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σας!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

14 σχόλια:

  1. Χμ... έχω όλες τις προκατόχους τους αλλά με έχει βάλει σε περιέργεια το γεγονός ότι για κάθε τύπο μαλλιών είναι διαφορετική... τι το διαφορετικό έχει ακριβώς;;; όπως και να 'χει βλέπω να την αποκτάω σύντομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μachi: Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί η κάθε μια στα μαλλιά... Π.χ: Τα λεπτά μαλλιά σπάνε πολύ πιο εύκολα, οπότε θα πρέπει να ασκείται πολύ λιγότερη πίεση απ' ό,τι στην χοντρή τρίχα! Νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον τελευταίο μήνα έχει γίνει το πρώτο αντικείμενο που πιάνω το πρωί και το τελευταίο που αφήνω το βράδυ!! :) Την λάτρεψα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι χαμός γίνεται με αυτές τις "ειδικές" βούρτσες...πόσο να αντισταθώ πία; Θέλω μια τώρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Constantina: Εσένα με τόσο μακριά μαλλιά, σίγουρα θα σε έχει σώσει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Omorfh kathe mera: Χαχαχα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν τις δοκιμάσεις κιόλας, δεν νομίζω αν μπορείς να τις αποχωριστείς με τίποτα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @barefoot: Χαχαχαχα! Αχ, τι να κάνω, δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο επιστημονικάαααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι τέλεια! Πήρα την πράσινη, αλλά μήπως έπρεπε να διαλέξω τη ροζ μόνο και μόνο λόγω χρώματος; Πφφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Marianna: Xιχιχι! Και εγώ χαίρομαι πολύ που μου ταίριαζε η ροζ γιατί είναι η πιο ωραίααααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε τι τιμη την βρισκουμε??

    http://beautydoctor24.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φαίνεται πολύ καλή βούρτσα και είναι όντως πολύ καλό που κάθε τύπος μαλλιών έχει τη δική του! Αυτό το "επιστημονικό" πείραμα δεν το ήξερα... Θα το εφαρμόσω όμως! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Maria: Nα το δοκιμάσεις και να μου πεις συμπεράσματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena