Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Blessings, food for the body!

Tην αγάπη μου για τα φυσικά προϊόντα περιποίησης την ξέρετε ήδη...  Δεν τα χρησιμοποιώ κατ' αποκλειστικότητα, αλλά όταν βρίσκω φυσικά προϊόντα που είναι αποτελεσματικά, δεν μπορώ παρά να τα προτιμήσω! Όταν δε, αυτά προέρχονται και από ελληνικές εταιρίες, σίγουρα κερδίζουν μια θέση στην καρδιά μου!

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από την Κρήτη, που παρασκευάζει φυσικά προϊόντα  με κύριο συστατικό το αγνό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο σε συνδυασμό με αρωματικά  αιθέρια έλαια, βότανα της Κρήτης αλλά και φυσικά συστατικά από όλο τον κόσμο, σε ένα εργατήριο πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ...

Ο λόγος για τα προϊόντα "Blessings food for the body"


Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι έχουν ένα από τα πιο όμορφα και λειτουργικά site, που πραγματικά διευκολύνει την γνωριμία με  τα προϊόντα και σε προ(σ)καλεί να ανακαλύψεις όλο και περισσότερα για το πώς μπορείς να καλύψεις οποιαδήποτε ανάγκη σου... Με μια πολύ μεγάλη ποικιλία για μια οικογενειακή επιχείρηση, θα βρείτε προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα σε ποικιλία αρωμάτων και με διαφορετικές ιδιότητες, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη... Όλα έρχονται σε γυάλινες συσκευασίες με τα συστατικά να αναγράφονται πάνω σε κάθε προϊόν και οδηγίες χρήσης για το πώς να τα χρησιμοποιείτε!

Πάμε να δούμε τι δοκίμασα εγώ και τις εντυπώσεις μου!


Ξεκινάω με την καινούρια μου αγάπη το Βάλσαμο Ποδιών Τριανταφυλλόκηπος! Πρόκειται για ένα βούτυρο για τα πόδια που περιέχει μόνο κερί μέλισσας,βούτυρο κακάο, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας και αιθέριο έλαιο γεράνι... Έχει την πιο απολαυστική υφή που μπορείτε να φανταστείτε, καθώς λιώνει κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα με την θερμότητα. Το φοράτε το βράδυ (ιδανικά με κάλτσες) και το πρωί τα πόδια σας είναι απαλά και ενυδατωμένα! Με συστηματική χρήση κάθε βράδυ έχω δει μεγάλη διαφορά στις ταλαιπωρημένες μου πατούσες από το καλοκαίρι. Η δε μυρωδιά του είναι απλά υπέροχη! Το αιθέριο έλαιο γεράνι  θυμίζει κάπως τριαντάφυλλα και μοσχομυρίζει ο τόπος! Προσωπικά, ό,τι μένει το απλώνω στα χέρια μου και όχι μόνο απολαμβάνω το άρωμα, αλλά έχω τέλεια ενυδατωμένα χέρια!


Το Βούτυρο Σώματος Πορτοκαλόκηπος, κατά την άποψή μου θα έπρεπε να μετονομαστεί σε μάσκα σώματος Πορτοκαλόκηπος... Έχει την υφή της σαντιγύ και μυρίζει έντονα εσπεριδοειδή καθώς περιέχει αιθέρια έλαια λεμονιού και μορτοκαλιού... Το απλώνετε το βράδυ σε βρεγμένη επιδερμίδα (όπως θα κάνατε με ένα λάδι σώματος), βάζετε τις μπυζαμούλες σας (δεν απορροφάται άμεσα και αν βάλετε ρούχα μπορεί να σας τα λερώσει) και κοιμάστε... Το πρωί σας εγγυώμαι ότι θα έχετε το πιο απαλό και ενυδατωμένο δέρμα που είχατε ποτέ! Είναι ιδανικό για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες και δεν συγκρίνεται με τίποτα απ' όσα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα- και πιστέψτε με, είναι πολλά αυτά! Έχει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από λαδάκια σώματος... Το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα και το πρωί το δέρμα μου είναι μωρουδιακό! Η μαμά μου, το χρησιμοποιεί και σαν κρέμα χεριών για το βράδυ, γιατί βρίσκει ότι κάνει απίστευτη δουλειά στα ταλαιπωρημένα της χέρια...


Όσες αγαπάτε τα σαπουνάκια θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε αγνά σαπούνια ελαιολάδου... Δοκίμασα το Σαπούνι Κατά της Κυτταρίτιδας  με μέντα και κόκκους από παπαρουνόσπορο. Μυρίζει απίστευτα φρέσκα και δροσερά, ενώ οι κόκκοι κάνουν ήπια απολέπιση κάτι που βοηθάει πολύ στην κυτταρίτιδα αλλά και το τοπικό πάχος! Επίσης το σαπούνι με κανέλλα και πορτοκάλι είναι ό,τι πρέπει για τον Χειμώνα, που λατρεύω τις ζεστές μυρωδιές... Στο site θα βρείτε πολλές ακόμα λαχταριστές εναλλακτικές, όπως σαπούνια cupcakes, με άρωμα σοκολάτα-καραμέλα κλπ.


Το Αφρίζον Scrub Προσώπου με Βρώμη και Πορτοκάλι μοσχομυρίζει σαν cake πορτοκαλιού! Καθαρίζει αποτελεσματικά το πρόσωπο, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο καθαριστικό προσώπου πιο πριν! Η βρώμη είναι ένα από τα πιο ευεργετικά προϊόντα για την επιδερμίδα και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που αφήνει!

Η Μάσκα Προσώπου Κυψέλη περιέχει ως πρώτο της συστατικό (και αυτό που αποτελεί την βάση του προϊόντος) το αγνό θυμαρίσιο μέλι... Περιέχει επίσης λευκή άργιλο, βανίλια και λεβάντα. Το μέλι είναι γνωστό για τις ενυδατικές, επουλωτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες, κάτι που καθιστά αυτή τη μάσκα ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Είναι πολύ πηχτή και γι' αυτό την αραιώνετε με λίγες σταγόνες νερό, ώστε να απλώνεται πιο εύκολα στο δέρμα, κάτι που την κάνει και να διαρκεί περισσότερο, ενώ η ποσότητά της είναι ήδη πολύ μεγάλη (280 gr)... Αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ανανεωμένο και την έχω πραγματικά αγαπήσει!


Τέλος, το Kερί για Mασάζ Κατά της Αυπνίας είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν: καίγεται κανονικά σαν κερί αρωματίζοντας τον χώρο και έπειτα όσο είναι λιωμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν λάδι για μασάζ, ενώ χάρη στα αιθέρια έλαια ylang-ylang και λεβάντα, βοηθάει και στην χαλάρωση...

Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι το εξής: Το άρωμα σε όλα τα προϊόντα, δεν είναι αποτέλεσμα χημικών αρωματικών, αλλά αποκλειστικά και μόνο αιθέριων ελαίων. Επομένως, μην περιμένετε μυρωδιές αντίστοιχες με αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά υπέροχες φυσικές μυρωδιές που μοσχοβολάνε όπως τα αντίστοιχα αιθέρια έλαια!

Η ποικιλία σε προϊόντα και αρώματα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και μπορείτε να βρείτε αυτό που  σας ταιριάζει...

Επίσης, οι τρόποι πληρωμής είναι πάρα πολλοί και καλύπτουν κάθε επιθυμία (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Τα προϊόντα Blessings, food for the body, είναι πραγματικά μια ευλογία της ελληνικής γης- το ελαιόλαδο- που μετρέπεται σε τροφή για το σώμα... Αξίζει να τα δοκιμάσετε!

14 σχόλια:

  1. φαίνονται τόσο όμορφα, και οι συσκευασίες είναι πολύ ωραίες και ρομαντικες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Chara: Έχουνε κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο με τα ίδια τα προϊόντα όσο και με τις συσκευασίες που είναι τόσο θελκτικές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται λαχταριστά και πολύ όμορφα :)
    Πολύ όμορφη και η περιγραφή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνονται υπέροχα! Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Claire: Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Προσπαθώ όσο μπορώ να σας τα περιγράφω όπως τα περιγράφω στις φίλες μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Marianna: Είναι απίστευτα προσεγμένα έως την παραμικρή λεπτομέρεια (βλ. οδηγίες χρήσης σε κάθε προϊόν)! Έχουν όντως κάνει εξαιρετική δουλειά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραία και προσεγμένα προιόντα!
    σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή και οι περιγραφές σου τέλειες!!
    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία η περιγραφή σου! σίγουρα αξίζουν μία δοκιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fay: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Mου αρέσει πολύ που έχουν προσέξει τόσο τα προϊόντα τους και δεν κάνουν προχειροδουλειές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Νatts: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Πραγματικά αξίζουν μια δοκιμή! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena