Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Blush Professional 88 Colour Earth Tones Eyeshadow Palette!

Όλες αγαπάμε τις ακριβές, high-end, απίστευτης ποιότητας σκιές, αλλά κακά τα ψέματα, δύσκολα μπορούμε να αποκτήσουμε μια πολύ μεγάλη συλλογή από αυτές... Όσες  είστε σαν εμένα, και θέλετε ποικιλία και όλη την γκάμα των χρωμάτων στην συλλογή σας, keep reading, γιατί αυτό το ποστ σας ενδιαφέρει!

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι οι σκιές είναι ένα προϊόν μακιγιάζ, στο οποίο μπορείς κάπως να την "σκαπουλάρεις" και να έχεις ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, ακόμα και με πολύ οικονομικές σκιές... Έτσι, προτιμώ να ξοδέψω κάποια χρήματα παραπάνω για το τέλειο foundation, concealer, μάσκαρα ή κραγιόν, παρά για τις σκιές μου!

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια άκρως οικονομική επιλογή, που θα σας προσφέρει τεράστια ποικιλία σκιών, χωρίς όμως να ξοδέψετε μια περιουσία!

Ο λόγος για την παλέττα 88 Colour Earth Tones Eyeshadow Palette,με τις 88 σκιές σε γήινες αποχρώσεις από την εταιρία Blush Professional!


 Οι γήινες αποχρώσεις είναι μια πολύ ασφαλής και συμφέρουσα επιλογή, αφού ταιριάζουν σε όλα τα μάτια, σε όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας και μπορούν να διαβαθμιστούν ώστε να δώσουν είτε ένα πρωινό και απαλό αποτέλεσμα, είτε ένα υπέροχο βραδινό!

Γι' αυτό λοιπόν και επέλεξα μια παλέτα σε γήινες αποχρώσεις με 88 (!) σκιές, που μπορούν να δημιουργήσουν άπειρα μακιγιάζ!

Η 88 Colour Earth Tones Eyeshadow Palette έχει αποχρώσεις από το λευκό μέχρι το μαύρο και κυριολεκτικά θα σας σώσει, είτε ξεκινάτε τώρα το μακιγιάζ και θέλετε να πειραματιστείτε, είτε απλά ψάχνετε μια καλή, αλλά και οικονομική παλέττα, που θα σας λύσει τα χέρια! Η απόδοση των σκιών είναι αξιοπρεπέστατη, η διάρκειά τους πολύ καλή- αν συνδυαστούν και με primer, μένουν στην θέση τους για ώρες- και  και η ποικιλία ψρωμάτων τεράστια με matte αλλά και shimmery σκιές για όλα τα γούστα! Είναι λίγο πιο powdery απ' όσο θα θελα (δεν μπορώ να το μεταφράσω ακριβώς στα ελληνικά), αλλά τίποτα το τραγικό που δεν σου επιτρέπει να τις δουλέψεις καλά.



Και το καλύτερο; Η τιμή της είναι μόλις 11 €, ενώ μαζί με τα έξοδα αποστολής (3 €) βγαίνει στα 14 €! Καταπληκτική τιμή για 88 αξιοπρεπέστατες σκιές! Σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τις Urban Decay, τις Too Faced ή τις Mac σκιές μου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς- 88 σκιές από κάθε μια από αυτές τις εταιρίες, πόσο θα μας κόστιζε (μην κάνετε τον υπολογισμό- αγοράζεις μηχανάκι)!

Κυκλοφορεί και σε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς με πιο έντονα χρώματα, μόνο ματ σκιές, μεταλλικές σκιές κλπ. Επίσης από την ίδια εταιρία κυκλοφορούν παλέτες (άκρως οικονομικές και αυτές) με ρουζ, με concealers, αλλά και με κραγιόν τις οποίες δεν έχω βέβαια δοκιμάσει, αλλά φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες...

Value for money, αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά και να τους δώσετε μια ευκαιρία!

12 σχόλια:

  1. πολύ όμορφη παλέτα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σίσσυ, μπορείς πολύ εύκολα να της σκαπουλάρεις με πιο οικονομικές σκιές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @katerina: Έτσι ακριβώς! Ας ξοδεύουμε τουλάχιστον στοχευμένα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή απόδοση οι σκιές! Και πάντα είναι βολικό να'χεις μια τέτοια παλέτα, ειδικά για να πειραματίζεσαι με νέα looks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Marianna: Aκριβώς! Η ποικιλία είναι ιδανική γαι δοκιμές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχω ακριβώς την ίδια παλέτα , απο sammydress με 5 ευρώ , και γράφει πολύ καλά!
    είναι πολύ καλή τιμή τα 14 ευρώ για μια παλέτα που είναι βολική γιατί έχεις όλα τα χρώματα μαζί σου!

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @fay: Mη μου λες για το Sammydress γιατί συγχίζομαι... Έχω κάνει μια παραγγελία εδώ και ένα μήνα και ακόμα δεν την έχουν στείλει! Έξαλλη είμαι! Και έχω πάρει καταπληκτικά πραγματάκια, αλλά η καθυστέρησή τους είναι απαράδεκτη! Ενώ η σγκεκριμένη, εκανε να μου έρθει ούτε 10 μέρες! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει τόσο πολύ όταν υπάρχουν εταιρίες που δίνουν αξιοπρεπές αποτέλεσμα με λίγα χρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνονται οτι έχουν πολύ καλή απόδοση χρωμάτων!!! Έχω πάρει και εγώ μία παρόμοια με 176 χρώματα απο την Sedona Lace, γρήγορη αποστολή και υπέροχα χρώματα με πολύ καλή απόδοση. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Maria: Έτσι ακριβώς! Προφανώς δεν έχουν την ποιότητα των πιο high-end σκιών, αλλά είναι μια καταπληκτική οικονομική εναλλακτική! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Natts: Θα κοιτάξω οπωσδήποτε και την Sedona Lace! Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια! Έχω κι εγώ μία από ebay που έχει 78 αποχρώσεις, αλλά μοιάζει πολύ με τη δική σου εξωτερικά :)
    Μάλλον θα υπάρχει και αυτή στο ebay ή σε κάποια παρόμοια sites...
    Εμένα η δική μου έχει και άλλες αποχρώσεις, όχι μόνο γήινες, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ συχνά λόγω του ότι με δυσκολεύει στη χρήση σαν συσκευασία.
    Το καλό είναι ότι όταν την κρατάω αισθάνομαι σαν ζωγράφος έτοιμος να δημιουργήσει-με την παλέττα στο χέρι!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @lila: Xαχαχα! Συμφωνώ απόλυτα στην αίσθηση ότι είσαι ζωγράφος! Αξία ανεκτίμητη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena