Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Secret Sharing Sunday!

Στο σημερινό ποστ, μοιραζόμαστε ένα μυστικό που θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε καθαρές τις συσκευασίες των προϊόντων μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε!



Όσες απλώνουμε foundation και concealer με τα δάχτυλά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λερώσουμε τις συσκευασίες των υπόλοιπων προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε... Το αποτέλεσμα είναι να φαίνονται όλα βρώμικα και αντιαισθητικά, με αποκορύφωμα φυσικά τις ματ συσκευασίες όπως αυτές των nars...

Στις δε γυαλιστερές συσκευασίες είχα δοκιμάσει τα πάντα- σκέτο νεράκι, ντεμακιγιάζ ματιών, ντεμακιγιάζ προσώπου... Τίποτα όμως δεν με ικανοποιούσε αρκετά, είτε γιατί δεν καθάριζε τόσο καλά όσο θα ήθελα, είτε γιατί έπαιρνε πολύ χρόνο...

Η λύση λοιπόν που βρήκα, είναι απίστευτα απλή, γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομική! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι... μωρομάντηλα! Καθαρίζουν τα πάντα στο λεπτό, είναι άκρως οικονομικά και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και με πολλούς ακόμα τρόπους!

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το σημερινό ποστ και να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

6 σχόλια:

  1. πολύ χρήσιμη ιδέα, την εφαρμόζω κι εγώ για καθαρισμό άλλων πραγμάτων δεν το είχα σκεφτεί για τις συσκευασίες του μακιγιάζ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @despina: Τα μωρομάντηλα πραγματικά έχπυν τόσες πολλές χρήσεις! Δεν λείπουν ποτέ από το κομοδίνο μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ιδέα! Αν και εδώ και καιρό χρησιμοποιώ βούρτσες αντί για τα δάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @barefoot duchess: Kαλά τα πινέλα, αλλά σαν τα δάχτυλα δεν έχει αγαπημένη- με την θερμότητα που αναπτύσσεται
    απλώνεται καλύτερα το υλικό στο δέρμα και δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωτήρια τα μωρομάντηλα! Κι εγώ τα χρησιμοποιώ για να καθαρίσω τις συσκευασίες των προϊόντων αλλά και για τα χέρια μου κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ για να μην τα κάνω όλα χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Maria: Συμφωνώ απόλυτα! Είναι πολυεργαλείο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena