Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Gift Guide & Giveaway! [closed]

It's Christmas time ladies! It's the most wonderful time of the year!!!

Mια από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι να ανταλλάσσουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και όση χαρά αντλούμε από το να παίρνουμε δώρα, άλλη τόση αντλούμε από το να δίνουμε δώρα και να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα σ' αυτούς που αγαπάμε!


Έτσι λοιπόν, σήμερα σας παρουσιάζω μερικές από τις δικές μου αγαπημένες επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα που καλύπτουν όλα τα γούστα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία!

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην προσφέρω και εγώ μερικά δώρα σε εσάς, που μου προσφέρετε τεράστια χαρά κάθε φορά που διαβάζετε τα ποστς μου, μου αφήνετε σχόλια, μου στέλνετε μηνύματα και δείχνετε εμπιστοσύνη στις επιλογές μου! Δύο δώρα περιμένουν δύο τυχερούς, οπότε διαβάστε μέχρι το τέλος με προσοχή και σκεφτείτε ποιο από τα δώρα που προτείνω σας αρέσει περισσότερο...

* "The Mini Box of Love" Berrylicious!




Ένα πανέμορφο, χαριτωμένο και πάρα πολύ οικονομικό δώρο είναι το "The Mini Box of Love" Berrylicious! Θα το βρείτε μόλις 6,50 € στο ηλεκτρονικό κατάστημα Eyewish.gr και έρχεται στην πιο χαριτωμένη συσκευασία ever, ενώ μπορείτε να το κρεμάσετε και στο χριστουγεννιάτικό σας δέντρο. Περιέχει ένα αφρόλουτρο 50ml με άρωμα Raspberry and Blackberry,  μια ενυδατική κρέμα σώματος 50ml με άρωμα Strawberry and Cream  και ένα σφουγγαράκι μπάνιου σε σουπερ girly χρώμα! Μυρίζουν και τα δύο υπέροχα- ειδικά το Strawberry and Cream είναι ονειρεμένο- και αποτελεί το τέλειο δώρο για την φίλη σας, την αδερφή σας, την κόρη σας ή την μητέρα σας! Το καλύτερο; Κοστίζει όσο ένας καφές στα Starbucks!

* The DIY Gift!


Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυάλινο βάζο, διάφορα μικροπράγματα, σοκολατάκια και ζαχαρωτά, και έτοιμο το πιο πρωτότυπο και προσωπικό δώρο που μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το σχετικό ποστ, όπου σας δείχνω τρεις διαφορετικές προτάσεις, μια για κάθε γούστο!

* Τhe Super Girly Set!


Η εταιρία Mont Bleu έχει τις πιο όμορφες και ποιοτικές γυάλινες λίμες, αλλά και υπέροχα κοριτσίστικα πραγματάκια που όλες ζηλεύουμε... Έχω δοκιμάσει γυάλινες λίμες και από άλλες εταιρίες (όπως π.χ η Peggy Sage) και η ποιότητά τους δεν συγκρίνεται... Δεν χαλάνε με τίποτα, είναι ό,τι καλύτερο για τα νύχια και είναι απλά πανέμορφες! Συνδυάστε μια γυάλινη λίμα με ένα super cute και girly bag hanger (αυτά τα μικρά γκατζετάκια που χωράνε και στο πιο μικρό τσαντάκι και χρησιμοποιούνται για να κρεμάμε τις τσάντες μας παντού) και ένα χαριτωμένο τσιμπιδάκι για τα φρύδια και έχετε ένα ιδανικό σετ, πολύ όμορφο, χαρούμενο και κοριτσίστικο!

*Τhe Ultimate Perfume!


Ο έρωτάς μου με το συγκεκριμένο άρωμα, ήταν έρωτας με την πρώτη μυρωδιά πριν περίπου ένα χρόνο! Το Caudalie The des Vignes είναι ένα από το πιο ιδιαίτερα αρώματα  και δεν υπάρχει περίπτωση να το φοράω και να μην με ρωτήσουν ποιο άρωμα είναι... Έχει ένα μοναδικό αρωματικό αποτύπωμα (περιέχει νότες γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, νερολί, τζίντζερ τσάι, σταφύλια, μέλι κλπ) και η διάρκειά του είναι απλά τέλεια! Είναι αντάξιο πολύ ακριβότερων και high-end αρωμάτων και αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο, μιας και έρχεται και σε μια πολύ όμορφη συσκευασία! Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το βρείτε και πολύ οικονομικά! Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmellon- το οποίο έχει εξαιρετικές τιμές σε πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων- θα το βρείτε γύρω στα 16,50 €-  που όπως θα διαπιστώσετε και μετά από την σχετική έρευνα, είναι και η καλύτερη τιμή της αγοράς . Τα δε μεταφορικά του Pharmellon,είναι τα χαμηλότερα από όλα τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, μόνο 1 €!Έτσι, με  μόλις 17,50 € αγοράζετε ένα άκρως ιδιαίτερο άρωμα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όποια το λάβει!

* Ι Love... "The Best of the Best" Gift Box



Το πιο πλήρες, μοσχομυριστό, οικονομικό και... χορταστικό σετ δώρου, είναι αναμφισβήτητα το  Ι Love... "The Best of the Best" Gift Box. Στο Eyewish.gr θα το βρείτε μόλις 16,50 €, ενώ περιλαμβάνει έξι full size προϊόντα, σε διαφορετικά αρώματα, το ένα καλύτερο απ΄ το άλλο, για να καλύψει κάθε γούστο! Το σετ περιέχει ένα αφρόλουτρο 500 ml (!) Mango & Papaya, ένα body butter 200 ml Coconut & Cream, ένα body splash Strawbbery & Cream, μια κρέμα χεριών 75 ml Raspberry and Blackberry,  ένα lip gloss Strawberry & Cream και ένα απίστευτα χαριτωμένο και πρακτικό σκουφάκι για το μπάνιο. Όπως καταλαβαίνετε, η τιμή για όλα τα παραπάνω είναι απλά εξαιρετική, δεδομένου ότι στα The Body Shop, 15 € κοστίζει μόνο ένα body butter 200 ml! Το συγκεκριμένο σετ είναι μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς τέσσερα διαφορετικά αρώματα και να απολάυσει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης και pampering!

* The Shiseido Sparkling Party Palette



Η πιο γιορτινή και λαμπερή παλέτα είναι η Sparkling Party Palette από την Shiseido! Περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό- και όχι μόνο- μακιγιάζ: δύο σκιές, ένα eyeliner, ένα ρουζ, ένα highlighter και ένα προϊόν για μάγουλα και χείλη! Με την γνωστή ποιότητα της Shiseido, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το εορταστικό μακιγιάζ, αλλά και μια πολύ εύχρηστη παλέτα για ταξίδια. Ένα δώρο που θα αγαπήσει όποια θέλει λάμψη στο μακιγιάζ, αλλά και στην καθημερινότητά της!

*The Shisiedo Experience Center Experience


Ένα δώρο που δεν κοστίζει απολύτως τίποτα, αλλά σίγουρα θα απολαύσει ο παραλήπτης του! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απολύτως δωρεάν! Παίρνετε ένα τηλέφωνο στο 210 3235141 και κλείνετε ένα ραντεβού στο Shiseido Experience Center στο Σύνταγμα. Εκεί μπορείτε να απολάυσετε hand massage, δωρεάν μακιγιάζ από τις εξειδικευμένες make-up artists, αλλά και ανάλυση του δέρματός σας και διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας σας σε συνεργασία με τις αισθητικούς της Shiseido! Αν λοιπόν, φέτος το budget σας είναι απίστευτα μειωμένο και δεν έχετε τα χρήματα να κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να του κλείσετε ένα ραντεβού κάποια ημέρα και ώρα που ξέρετε ότι είναι διαθέσιμο, και να του το προσφέρετε ως δώρο! Είναι μια απλή σκέψη, που όμως σίγουρα θα εκτιμήσει ο παραλήπτης και φυσικά θα απολαύσει την εμπειρία του Shiseido Experience Center! Και εννοείται, μην ξεχάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού και για σας!

* The Sparkling Gift Set


Ένα πολύ όμορφο και λαμπερό gift set από την εταιρία Mont Bleu που είναι όχι μόνο πανέμορφο, κοριτσίστικο και γεμάτο λάμψη, αλλά και πολύ πρακτικό! Περιέχει μαι γυάλινη λίμα, ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ένα καθρεφτάκι, όλα διακοσμημένα με swarovski! Ποια δεν θα τα ήθελε στο νεσεσέρ της;

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να σας αφήσω χωρίς ένα δωράκι και από το Sissisplace! Ή μάλλον, δύο δωράκια!

Giveaway No1:  Το πρώτο θα το βρείτε στην σελίδα μου στο Facebook, οπότε τσεκάρετέ το οπωσδήποτε πριν πάρετε μέρος στο εδώ Giveaway!

Giveaway No2:  Μια τυχερή από εσάς, θα αποκτήσει όποιο από τα παραπάνω δώρα θέλει! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε ποιο προτιμάτε και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα!

a Rafflecopter giveaway
 
Καλή επιτυχία και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλες σας!

UPDATE:

Η νικήτρια του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού είναι η Μαρία Κ!

Συγχαρητήρια! Η Shiseido Sparkling Party Palette είναι δική σου! Σου έχω στείλει mail για να μου δώσεις τα στοιχεία σου ώστε να σου στείλω το δώρο σου το συντομότερο δυνατόν! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο SaveAndWin.gr που προέβαλε τον διαγωνισμό του Sissisplace και μας πληροφορεί πάντα για τους καλύτερους διαγωνισμούς!

21 σχόλια:

  1. τελεια δωρα....ευχαριστουμε....καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, τί όμορφα πραγματάκια!!!
    Εγώ ξέρεις... εξαιρούμαι από τον διαγωνισμό, αλλά μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία σε όλους!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Σισσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές γιορτές με Υγεία και χαμόγελα!!
    Google+ :Νάντια Κόλλια (δεν το δέχεται στη φόρμα και το έγραψα εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειααααααα +βιβη βιβιαν το love gift box θα ηθελα!!!!καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια όλα τα δωράκια, αλλά την παλετούλα της Shiseido θα ήθελα πιο πολύ!!!
    gfc: maria
    google: Μαρία Μανασή
    twitter: @MarakiMan
    fb: Μαρία Μανασή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ ♥
    Καλές γιορτές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ι Love... "The Best of the Best" Gift Box

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελεια ολα σας ευχαριστουμε χρονια πολλα καλες γιορτες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελεια δωρα, ευχαριστουμε και καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα δωράκια είναι ένα και ένα!πολύ πρωτότυπες, πολύχρωμες, χρηστικές ιδέες...ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό και τις προτάσεις δώρων σε αγαπημένα μας πρόσωπα! εύχομαι γιορτές γεμάτες υγεία, αγάπη και γαλήνη στην ψυχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. teleio dwro.!!!!!!!!!!! euxaristoume polu.!!!!!!!! kales giortes me ygeia, xara kai elpida.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!! FACEBOOK: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena