Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

DIY Monday: Christmas Gifts in a Jar!

Δυόμιση εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, έχουμε μπει για τα καλά πλέον στο κλίμα των ημερών!

Και μια από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι αναμφισβήτητα η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα... Μια πολύ όμορφη, πρωτότυπη και χαριτωμένη ιδέα, είναι φέτος να επενδύσετε λιγότερα χρήματα και περισσότερη σκέψη και προσωπική δημιουργία στα δώρα που θα δώσετε!



Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα που θα αποτελέσουν μια μικρή pre-christmas δόση χαράς για τις φίλες σας!


Για κάθε δώρο θα χρειαστείτε:


 

- Ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι (τα πήρα από τα Jumbo, για λιγότερο από 2 €)
- Βαμβάκι
-Διάφορα σοκολατάκια και candy canes
- Μικροπράγματα, ανάλογα με το θέμα του δώρου σας
- Κορδέλες και στολιδάκια για την διακόσμηση

Η ιδέα είναι πολύ απλή και "κλεμμένη" από το Pinterest: Γεμίζετε το βάζο σας με ό,τι μικροπραγματάκι ανταποκρίνεται στο θέμα που επιλέξατε, το στολίζετε, βάζετε και μια καρτούλα για να το κάνετε ακόμα πιο προσωπικό και voila! Εγώ επέλεξα να το στολίσω πολύ απλά με ένα κομμάτι λινάτσα, κόκκινη κορδέρλα, ένα κόκκινο στολίδι και μια κόκκινη κάρτα καμπανούλα, αλλά εσείς μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε!

*Manicure in a Jar!

Το πρώτο δώρο έχει σαν θεματική το μανικιούρ, και είναι ιδανικό  για την φίλη σας που λατρεύει τα περιποιημένα νύχια. Σαν βάση χρησιμοποίησα βαμβάκι, που είναι χρήσιμο στο manicure, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί  και μια όμορφη και μαλακή βάση, σαν χιόνι! Στο Internet μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα και οικονομικά σετάκια με μανό και εργαλεία manicure- pedicure, όπως το Mini Manicure Nail Kit και το Nail Polish Kit από Beauty UK, τα οποία τα βρίσκετε πολύ φτηνά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dome.gr. Έβαλα επίσης ένα σετ με αυτοκόλλητα για τα νύχια από την L' Oreal σε μαύρο και χρυσό, που είναι ιδανικό για τις μέρες των γιορτών, Τέλος, κάθε nail addict θα λατρέψει την γυάλινη λίμα από την εταιρία Mont Bleu, που όχι μόνο είναι πανέμορφη, αλλά είναι και ό,τι καλύτερο για τα νύχια. Το σετ ολοκληρώνει ένα cute and girly τσιμπιδάκι για τα φρύδια, πάλι από την εταιρία Mont Bleu, ένα χριστουγεννιάτικο κεράκι Yankee Candles και φυσικά σοκολάτες και ζαχαρωτά!

*Spa in a Jar!



To επόμενο δώρο θα ταιριάξει τέλεια στην φίλη που λατρεύει το pampering και την περιποίηση του προσώπου! Και τι καλύτερο από κάποιες από τις αγαπημένες μάσκες της Apivita, που θα γίνουν σίγουρα και δικές της αγαπημένε; Δύο μάσκες Express Beauty με αλόη και πρόπολη και ένα ζευγάρι eye patches με τριαντάφυλλο, είναι η τέλεια ευκαιρία να μυηθεί στις μάσκες της Apivita και να ανακαλύψει μικρούς θησαυρούς! Και επειδή οι μέρες των γιορτών απαιτούν πολύ λάμψη,  δύο μάσκες και ένα scrub στην καινούρια, πανέμορφη συσκευασία της Apivita, θα της δώσουν όλη την λάμψη που χρειάζεται το δέρμα της. Scrub με μύρτιλο για αρχή για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, μια καθαριστική μάσκα με με ροζ άργιλο για καθαρισμό και μια μάσκα λάμψης με ρόδι θα γίνουν οι αγαπημένοι της σύμμαχοι για τις γιορτές! Και εννοείται ότι προσέθεσα ένα κεράκι για να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο όσο κάνει το beaute της και μερικές σοκολάτες για έξτρα γλύκα!

*Pampering in a Jar!


Το τελευταίο δώρο θα πάει στη φίλη που έχει μεγάλη ανάγκη από Pampering! Τις πιο μοσχομυριστές bath bombs θα τις βρείτε στην Fresh Line και θα κάνει το μπάνιο της φίλης σας απόλαυση! Η συγκεκριμένη είναι από την σειρά Διώνη και μοσχομυρίζει τριαντάφυλλα, αλλά και το σταφύλι είναι μια δοκιμασμένη και αγαπημένη εναλλακτική που πάντα απολαμβάνω! Ένα travel size αφρόλουτρο και body lotion θα ολοκληρώσουν την διαδικασία του μπάνιου, και τα Hugo Naturals από το iHerb είναι μια εξαιρετική ιδέα! Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω τα travel size body butters από την Aloe Plus, τα οποία μυρίζουν συγκλονιστικά- ειδικά το apple & cinnamon είναι μια από τις πιο πετυχημένες μυρωδιές που έχω πετύχει σε body butter! Και επειδή η κανέλα έχει την τιμητική της, συμπεριέλαβα και ένα υπέροχο χειροποίητο και φυσικό σαπουνάκι από την εταιρία Blessing, food for the body με άρωμα κανέλας. Τέλος,το λατρεμένο λαδάκι για τα μαλλιά από την Macadamia, θα γίνει και το δικός της αγαπημένο και θα δώσει στα μαλλιά της τη λάμψη και την θρέψη που χρειάζονται! Και τι είδους pampering in a jar θα ήταν χωρίς ένα κεράκι και σοκολάτες και ζαχαρωτά;


Ελπίζω να βρήκατε τις παραπάνω ιδέες όμορφες, πρωτότυπες και χαριτωμένες και να εμπνευστείτε ώστε να δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσωποποιημένα δώρα γεμάτα σκέψη, που θα τα κάνει να χαμογελάνε κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν και σας σκέφτονται!

10 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία ανάρτηση, και πάρα πολύ ωραίες οι επιλογές σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω, τί όμορφο θέμα!!!
    Μπράβο, Σισσάκι!!!
    Να κάνεις κι άλλα τέτοια!!
    ;-)
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Stay tuned girl γιατί το θέμα της Παρασκευής θα σε ανταμείψει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά Σίσσυ δεν υπάρχει!! Υπέροχη η ιδέα σου για δωροβαζάκια γεμάτα καλούδια!!!! Φυσικά ξεχώρισα το δεύτερο!!! Και εννοείται πως πάω να πάρω βαζάκια σήμερα κιόλας! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Constantina: Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η ιδέα! Να τα κάνεις και θα ενθουσιαστούνε σίγουρα όσοι τα λάβουνε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααα, τέλεια ιδέα!!!!!!! μου άρεσε πολύ!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλή η ιδέα σου! Και πολύ ωραίο το περιεχόμενο στα βαζάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Maria Ag: Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena