Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Frezyderm Ac-norm review!

H Frezyderm τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια δυναμική είσοδο στην αγορά των δερμοκαλλυντικών... Το καλοκαίρι μας άφησε άφωνες με το αντιηλιακό της, και πρόσφατα μας εντυπωσίασε με την ολοκληρωμένη της σειρά για την καταπολέμηση της ακμής Ac-norm...

H συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 18 (!) προϊόντα και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση σε κάθε ανάγκη του ακνεϊκού δέρματος, είτε μιλάμε για ήπια, μέτρια ή σοβαρή ακμή! Και εννοείται ότι όσες έχετε σοβαρό πρόβλημα ακμής πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας, αλλά όσες έχουμε λιπαρό δέρμα και βλέπουμε εκέινα τα 7-8 σπυράκια να βγαίνουν και να ξαναβγαίνουν, χαλώντας μας την διάθεση και την εικόνα του προσώπου μας, αισθάνομαι ότι έχουμε πλέον έναν σοβαρό σύμμαχο!

Εννοείται ότι δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω το κάτιτίς μου από αυτή την σειρά και  επέλεξα τα δύο προϊόντα που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση: την Ac-Norm Tinted Cream και την Ac- Norm  Peel-Off Mask!


H Ac-Norm Τinted Cream, είναι μια κρέμα με χρώμα, η οποία όμως, όχι μόνο καλύπτει τις ατέλειες, αλλά βοηθάει και στην αντιμετώπισή τους! Έρχεται στην γνωστή sleek συσκευασία της Frezyderm, σε μαύρο χρώμα- όπως και όλη η σειρά Ac-Norm- με αντλία για να εξασφαλίζεται η προστασία του προϊόντος, αλλά και η εύκολη χρήση του. Βγαίνει σε μια μόνο απόχρωση, η οποία υποτίθεται ότι κάπως "προσαρμόζεται" σε όλες τις επιδερμίδες. Όταν την πρωτοδοκίμασα στο χέρι μου, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι έχει έντονα κίτρινους υποτόνους και φοβήθηκα ότι θα φαίνεται περίεργη πάνω στο δέρμα μου. Παρ' όλα αυτά, ταίριαξε αρκετά καλά στην επιδερμίδα μου (φυσικά και μου είναι ελαφρώς σκούρα όπως οποιαδήποτε κρέμα με χρώμα κυκλοφορεί) και οι κίτρινοι υποτόνοι βοηθάνε στο να "εξουδετερωθούν" οι κοκκινίλες καλύτερα και να φαίνεται το δέρμα πολύ πιο ομοιόμορφο. Η κάλυψη που προσφέρει είναι αξιοπρεπέστατη και θα την χαρακτήριζα μέτρια, ενώ το τελείωμά της, αν και υποστηρίζει ότι είναι απολύτως ματ, πιστεύω ότι χρειάζεται και πούδρα, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα! Την φοράω καθημερινά αντί για make-up ή bb cream, ενώ προτιμώ να την απλώνω με το σφουγγαράκι Real Techniques, και το αποτέλεσμα είναι υπέροχη κάλυψη και πολύ φυσικό τελείωμα, σαν να μην φοράω τίποτα! Μου αρέσει πολύ όχι μόνο το αποτέλεσμά της, αλλά και το γεγονός ότι ταυτόχρονα βοηθάει την επιδερμίδα μου να "καθαρίσει". Υποστηρίζει ότι περιέχει και αντιηλιακά φίλτρα, αλλά δεν αναφέρει SPF, οπότε είμαι κάπως επιφυλακτική ως προς αυτό τον ισχυρισμό. Για μένα θα είναι μια πολύ καλή καλυπτική κρέμα για όσες έχουμε λιπαρό ακνεϊκό δέρμα, αφού όχι μόνο καλύπτει αξιοπρεπέστατα, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα μας!

Η Ac-Norm Peel-Off Mask είναι μια καθαριστική- αποσυμφορητική μάσκα για το λιπαρό- ακνεϊκό δέρμα. Υποστηρίζει ότι "κολλάει" πάνω σε σμήγμα, ρύπους και νεκρά κύτταρα και καθώς την αφαιρείτε σαν φιλμ, αφαιρείτε και όλα τα παραπάνω, αφήνωντας το δέρμα σας έξτρα απαλό, καθαρό και λαμπερό! Είναι μια από τις πιο ωραίες μάσκες που έχω δοκιμάσει! Βρίσκω την διαδικασία του "ξεφλουδίσματος" της μάσκας άκρως απολαυστική και βλέπω το δέρμα μου μετά την χρήση της να είναι πολύ λαμπερό, πεντακάθαρο, εξαιρετικά απαλό και "αποσυμφορημένο". Την μάσκα θα την συνέστηνα σε οποιαδήποτε έχει λιπαρή επιδερμίδα, ακόμα και αν δεν υποφέρει από ακμή, μιας και τα αποτελέσματά της είναι υπέροχα! Προσοχή όμως να μην την αφήσετε πάρα πολύ ώρα, γιατί μετά η αφαίρεσή της γίνεται ελαφρώς επίπονη! Επίσης, όσες έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, καλό θα ήταν να την χρησιμοποιείτε με μέτρο, γιατί η αφαίρεσή της μπορεί να σας ερεθίσει το δέρμα, ειδικά να την αφήσετε να "παραστεγνώσει"...


Τα προϊόντα της σειράς Ac-Norm δεν περιέχουν Parabens ενώ είναι και δερματολλογικά ελεγμένα. H τιμή τους είναι πολύ λογική, ενώ αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα Frezyderm στο ηλεκτρονικό φαρμακείο iNatural , και θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Frezyderm στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Η Ac-Norm Tinted Cream κοστίζει 14,20 €  και η  Ac-Norm Peel-Off Mask  κοστίζει 11,43 €.

 Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική  ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την έκπτωση και να αποκτήσετε τα προϊόντα Frezyderm που θέλετε σε καταπληκτικές τιμές! Και ναι, εννοείται ότι θέλω να τα δοκιμάσω ΟΛΑ τα προϊόντα της σειράς, μιας και τα δύο παραπάνω μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή την σειρά;

6 σχόλια:

  1. Χμ... προ δεκαετίας που ήταν στο ξεκίνημά της είχα δοκιμάσει frezyderm ειδικά για ακμή και μου τη φούντωσε περισσότερο... αλλά η κρέμα με χρώμα θα ήθελα να τη δοκιμάσω αυτή ή της castalia. Πάντως ισχύει αυτό με τα αντιηλιακά φίλτρα, όλες οι κρέμες και τα make up ακόμη και αν δεν αναφέρουν δείκτη ένα 5-10 δείκτη τον έχουν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μachi: Κρίμα που δεν σου είχε ταιριάξει τότε... Λάβε βέβαια υπ' όψιν σου ότι η καινούρια σειρά Ac Norm έχει καινούριες συνθέσεις, οπότε μπορεί να σου ταιριάξει μια χαρά... Το ακλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ζητήσεις μερικά δείγματα από το φαρμακείο σου, και να την δοκιμάσεις! Δεν το ήξερα αυτό για τα αντιηλιακά φίλτρα! Πολύ ενδιαφέρον... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα, δεν τα είχα δει μέχρι τώρα. Τη μάσκα ειδικά θα την αποκτήσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δοκιμάζω αυτό τον καιρό αυτά τα προϊοντα..μέχρι στιγμης έχω μείνει άφωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Maria: Σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά σ΄αυτή την σειρά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @vasiliki; Χαίρομαι πολύ που συμπίπτουν τα γούστα και οι απόψεις μας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena