Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Shiseido Ultimune Review!

 Shiseido Ultimune: Ένας μοναδικός ορός από την Shiseido. Και είναι μοναδικός γιατί δεν υπόσχεται ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη ή αντιμετώπιση των ατελειών. Δεν υπόσχεται τίποτα συγκεκριμένο.

Και εκεί ακριβώς αναρωτιέσαι, γιατί να αγοράσω κάτι που δεν υπόσχεται τα θεαματικά αποτελέσματα που υποστηρίζουν ότι επιφέρουν άλλα serums.


Ο λόγος, φίλη μου, είναι απλός. Γιατί τα κάνει όλα.

Ο ορός Ultimune δρα στα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το "ανοσοποιητικό σύστημα" του δέρματος. Αυτό που κάνει λοιπόν, είναι να δρα από μέσα προς τα έξω, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το δέρμα να μπορεί να "αυτοδιορθώνεται" σε  όλα τα επίπεδα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την άμυνά του σε οτιδήποτε το βλάπτει και το αλλοιώνει.


Και ναι, ήμουν πολύ δύσπιστη όταν τον πρωτοδοκίμασα. Και γι΄αυτό εξάλλου δεν σου μίλησα γι' αυτόν, παρά μόνο τώρα, που έχω τελειώσει μια συσκευασία και έχω ήδη αγοράσει ακόμα μια.

Έχει την πιο εύκολα απορροφήσιμη και ελαφριά υφή, και εξαφανίζεται με το που το απλώνω στο πρόσωπό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε ότι βαραίνει το δέρμα σας ή του δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα. Συστήνεται να το φοράτε σε καθαρό δέρμα πριν την κρέμα σας ή ακόμα και πριν το serum σας, αν δεν θέλετε να το αποχωριστείτε. Προσωπικά το φοράω κάθε βράδυ έχοντας αντικαταστήσει το βραδινό μου serum.

 Το δε άρωμά του είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αναζωογονητικό, και δεν είναι τυχαίο που το επιμελήθηκε ένας αρωματοποιός. Με αυτόν τον ορό η Shiseido θέλησε να δημιουργήσει ένα προϊόν που να δρα και σε επίπεδο αισθήσεων. Όταν βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, μην παραλείψετε να το μυρίσετε, και θα με θυμηθείτε!


Έχοντας κάνει συστηματική χρήση του εδώ και τέσσερις περίπου μήνες μπορώ να πω με σιγουρία ότι είναι το καλύτερο serum που έσω δοκιμάσει ποτέ- και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πολλά. Αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή και αυτή η αίσθηση βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Πλέον το δέρμα μου είναι αισθητά πιο λείο και απαλό, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και όχι μόνο όταν το φοράω.

Αυτό όμως που είναι πιο εντυπωσιακό, είναι η βελτίωση γενικά της επιδερμίδας μου: πλέον βγάζω πολύ πιο σπάνια σπυράκια, έχουν μειωθεί οι κοκκινίλες, δεν έχω παρατηρήσει ξεφλούδισμα λόγω κρύου και γενικώς η επιδεμίδα μου "συμπεριφέρεται" εξαιρετικά! Φυσικά παίζει ρόλο και το ότι την περιποιούμαι καθημερινά, είμαι όμως πεπεισμένη, ότι αν έλειπε το Ultimune, η εικόνα της δεν θα ήταν σήμερα αυτή που είναι.

Η επιδερμίδα μου δεν είναι τέλεια. Και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει. Όμως, χάρη στο Shiseido Ultimune την έχω δει να βλετιώνεται όλο και περισσότερο. Αναμφισβήτητα είναι ένα high-end προϊόν που κοστίζει λίγο παραπάνω απ ό,τι τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι όμως για μένα μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινή μου ρουτίνα, που αξίζει να το αγοράζω 2-3 φορές τον χρόνο όταν έχει εκπτώσεις.

Δοκιμάστε το, και το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί γι' αυτό!

7 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα...Στην αρχή κι εγώ ήμουν πολύ δύσπιστη γιατί είναι αρκετά ακριβό. Αλλά μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω βάλει στην επιδερμίδα μου :)
    Και η μυρωδιά του είναι όντως ονειρεμένη! Πολύ ωραίο το review σου, απλό & περιεκτικό!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @lila: Αχ, αυτή η μυρωδιά... Προσωπικά, όταν βάζει εκπτώσεις στοκάρω σε ό,τι μου αρέσει και δεν πονάει το κεφάλι μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ήρθε η ώρα να το πάρω! Το βλέπω παντού απλά πάντα σκέφτομαι την τιμή του...Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @jovanna: Ελπίζω ότι όλο και κάποια προσφορά θα κάνουν για την γιορτή της γυναίκας, οπότε είναι ευκαιρία! Σ΄ευχαριστώ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θελω πολυ να το δοκιμασω αλλα μονο σε εκπτωσεις χεχε πολυ ωραιο review ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Kate: Σ' ευχαριστώ πολύ! Και εγώ μόνο σε εκπτώσεςι ψωνίζω... Γιατί να δώσω περισσότερα χρήματα σε κάτι που μπορώ να αποκτήσω σε πολύ χαμηλότερη τιμή? xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα κυρίες μου! Έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς το lift dynamic?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena