Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Collective Haul! #sissitravels

Στο σημερινό και τελευταίο #sissitravels ποστ, θα μοιραστώ μαζί σας τις αγορές μου από τα Duty Free και το εξωτερικό! Προσπάθησα να είμαι συγκρατημένη και δεν πήρα πάααρα πολλά πράγματα, αλλά βρήκα καταπληκτικές προσφορές και θα ήταν κρίμα απλά να τις προσπεράσω!



Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο ποστ, στα Hellenic Duty Free Shops πέτυχα μια εξαιρετική προσφορά: αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν, έπαιρνες ένα ίσης ή μικρότερης αξίας στην μισή τιμή!

Τα προϊόντα Victoria's Secret ήθελα να τα δοκιμάσω εδώ και καιρό, αλλά μιας και δεν υπάρχουν σε καταστήματα εκτός του αεροδρομίου, δεν είχα την ευκαιρία να αγοράσω κάτι... Έτσι, όταν τα είδα στα Duty Free Shops ενθουσιάστηκα και αφού τα μύρισα ΟΛΑ επέλεξα να αγοράσω ένα σετ με έξι συνολικά προϊόντα ( τρια body lotions και τρία body mists) σε τρία διαφορετικά αρώματα... Το Love Spell το είχα ξαναμυρίσει και με είχε κερδίσει με το φρουτένιο του άρωμα, ενώ με εντυπωσίασε και το Pure Seduction με το άρωμά του να είναι λίγο πιο έντονο. Το Passion Struck μυρίζει και αυτό πάρα πολύ ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε... Το συγκεκριμένο σετ ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσω τρια διαφορετικά αρώματα και να αποκτήσω έξι επιπλέον προιόντα στην συλλογή μου!


Εκμετταλευόμενη την προσφορά πήρα επίσης το διαχρονικά αγαπημένο μου Dior J' adore, και έτσι τα δύο αυτά, μου βγήκαν αρκετά οικονομικά! 

Ένα από τα μεγάλα μου παράπονα για το εξωτερικό, είναι ότι πάντα βρίσκω τέλειες προσφορές, που στην Ελλάδα ούτε να τις φανταστούμε δεν μπορούμε! Έτσι, πέτυχα όλες τις mascara και όλα τα κραγιόν -40% και πολύ απλά δεν γινόταν να το προσπεράσω! Επέλεξα να αγοράσω δύο αρκετά ακριβά προϊόντα από Dior: την αγαπημένη μου Diorshow Extase Mascara, και ένα κραγιόν σε σκούρα μωβ απόχρωση! Τέλος, μιας και ήταν ο μήνας των γενεθλίων μου, αποφάσισα να κακομάθω λίγο τον εαυτό μου, αγοράζοντας ακόμα ένα Touche Eclat, μιας και το προηγούμενο μου είχε τελειώσει...


Τέλος, δεν μπορούσα να μην επισκεφτώ τα Lush... H wishlist μου ήταν τεράστια, αλλά οι bathbombs που είχαν αυτή την περίοδο καθόλου δεν με ενθουσίασαν και έτσι είχα καταλήξει σε τέσσερα πραγματάκια, από τα οποία πήρα μόνο τα δύο. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω ένα από τα διάσημα στερεά σαμπουάν τους και το Seanik μου το σύστησε η πωλήτρια, λέγοντάς μου ότι προσφέρει όγκο και είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά. Μύριζε και εξαιρετικά, δεν χρειάστηκα πολύ για να το βάλω στο καλαθάκι μου. Ήθελα επίσης, ένα massage bar, και το Soft Coeur με κέρδισε με την διακριτική μεν, γλυκιά δε, μυρωδιά του.

Και ως γνωστό Face Mask Freak, είχα βάλει στο μάτι την διάσημη μάσκα προσώπου Mask of Magnaminty, που είναι μια καθαριστική μάσκα που περιέχει μεταξύ άλλων μέντα και είχα ακούσει για αυτήν πολύ καλα reviews. Δυστυχώς όμως δνε υπήρχε η μικρή συσκευασία των 125 gr και όντας ήδη αρκετά ακριβή, δεν ήθελα να επενδύσω στην τεράστια ποοσότητα χωρίς να την έχω καν δοκιμάσει... Έτσι, ζήτησα να μου βάλουν ένα δείγμα για να δω αν μου αρέσει και σε κάποιο επόμενο- ελπίζω- ταξίδι να την αποκτήσω. Τέλος, ήθελα κολασμένα να πάρω και το καθαριστικό προσώπου Let the Good Times Roll, γιατί μυρίζει α-πι-στευ-τα! Πραγματικά θα έπρεπε να βγάλουν κάποια σειρά περιποίησης σώματος με αυτό το άρωμα, που αν το μυρίσετε θα με θυμηθείτε! Η πωλήτρια όμως μου εξήγησε ότι δεν θα ήταν κατάλληλο για το δέρμα μου, μιας και είναι κάπως λιπαρό και έτσι το άφησα και αυτό με βαριά καρδιά...


 Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα ψώνια μου, μιας και απέκτησα προϊόντα που ήθελα εδώ και καιρό! Ειδικά τα Lush ήθελα τόσο πολύ να τα δοκιμάσω... Μακάρι να ερχόντουσαν και στην Ελλάδα!

 Πέιτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω και αν θα θέλατε να δείτε review για κάποιο προϊόν από αυτά!

8 σχόλια:

  1. Με γεια με γεια!! Αχ θέλω κι εγώ πολύ να δοκιμάσω προϊόντα Lush!! Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 'γεια! Με 'γεια!
    (Εγώ το...καημένο(!), μόνο το J' adore έχω δοκιμάσει!!!)
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με γεια σου!!!

    πολύ όμορφες αγορές!
    να τα χαρείς όλα!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Demy: Μακάρι να είχαμε Lush στην Ελλάδα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @syros2js: Εύχομαι π[ολύ σύντομα να τα δοκιμάσεις όλα! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena