Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Greek Beauty Brands #2: Agema!

Συνεχίζοντας να γνωρίζουμε ελληνικές εταιρίες που φροντίζουν την ομορφιά μας (δείτε το πρώτο ποστ της σειράς εδώ), ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Agema, την πιο ιδιαίτερη ελληνική εταιρία που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα...

Δεν ξέρω αν μπορώ να πω με σιγουριά ότι την αγαπώ, μιας και έχω δοκιμάσει μόνο ένα προϊόν της, αλλά σίγουρα είναι μια ξεχωριστή εταιρία με πολύ ιδιαίτερη φιλοσοφία που αξίζει να γνωρίσουμε!


Η Agema, έχει την έδρα της στην κοιλάδα της Δωδώνης στα Γιάννενα. Αυτό που υποστηρίζει ότι περιέχουν τα προϊόντα της, είναι όχι μόνο απολύτως φυσικά συστατικά, από βότανα και φυτά της κοιλάδας της Δωδώνης, αλλά και την ιδιαίτερη ενέργεια που φέρει αυτός ο χώρος από την αρχαιότητα... Τα προϊόντα συσκευάζονται σε μια "θήκη" από ειδική λάσπη για να προστατεύονται φυσικά και ενεργειακά, η οποία ξεραίνεται και σταθεροποιείται.

Διαβάστε τι λέει η εταιρία για το άνοιγμα κάθε προϊόντος.

"Διαδικασία χρήσης του προϊόντος πριν την αφαίρεση του εξωτερικού περιβλήματος της "λάσπης".

Η συσκευασία από συγκεκριμένο φυσικό χώμα-λάσπη διατηρεί το προϊόν φυσικά και ενεργειακά προστατευμένο. Όλες οι δονήσεις του παρεμένουν ισχυρές, αμετάβλητες και ανεπηρέαστες.
Πριν "σπάσετε" την χωμάτινη συσκευασία για να κάνετε χρήση του προϊόντος που έχετε επιλέξει, καλό είναι ν'ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
  • Μείνετε για λίγα λεπτά σ' ένα χώρο δικό σας, χωρίς θόρυβο ή άλλο είδος απόσπασης της προσοχής σας.
  • Κρατήστε ανάμεσα στις παλάμες σας την χωμάτινη συσκευασία και περάστε την πρόθεσή σας.
  • Συντονιστείτε με τα πραγματικά σας θέλω, ζητείστε και αφεθείτε να λάβετε.
  • Θυμηθείτε... η AGEMA είναι ο "διαβιβαστής" της καθαρής, αληθινής ενεργειακής Πηγής της κοιλάδας της Δωδώνης.
  • Σπάσετε με τα χέρια την χωμάτινη συσκευασία (μπορείτε να βρέξετε το χώμα για μεγαλύτερη ευκολία).
  • Ρίξτε το χώμα στις γλάστρες σας.
Μετά το άνοιγμα του προϊόντος καλό είναι να φυλάσσεται σε χώρο που να προστατεύεται από πιθανή χρήση άλλων ατόμων. Έχει ήδη την δική σας ενέργεια και πρόθεση. Είναι ΔΙΚΟ σας."

 Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην ενέργεια που μεταφέρουν τα προϊόντα, την οποία θεωρούν εξίσου σημαντική με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Έχουν μια πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία χωρίζονται σε ανδρικά και γυναικεία, καθώς το καθένα φέρει διαφορετικό ενεργειακό φορτίο και συστατικά ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε φύλου!



Το προϊόν που δοκίμασα εγώ, είναι το Body Elixir για γυναίκες, ένα  λάδι για το σώμα το οποίο υπόσχεται ότι δίνει λάμψη, λειαίνει, αναζωογονεί, αναπλάθει και φωτίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από περιβαλλοντικές φυσικές και ενεργειακές επιρροές, καταπολεμά την ξηρότητα και δίνει στην επιδερμίδα συμπαγή εικόνα.

Οι εντυπώσεις μου πραγματικά είναι οι καλύτερες... Το Body Elixir έρχεται σε μια γυάλινη συσκευασία που δίνει μια αίσθηση της πολυτέλειας. Έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Η σύστασή του είναι μεν υδαρής, αλλά δεν είναι διαίτερα ξηρό, γι' αυτό και η εταιρία προτείνει να το χρησιμοποιούμε μετά το βραδινό μας ντουζ σε βρεγμένη επιδερμίδα, πριν σκουπιστούμε, για να απλωθεί και να απορροφηθεί καλύτερα.

Το αποτέλεσμα του στην επιδερμίδα είναι απλά μαγικό... Έχω χρησιμοποιήσει πολλά (πάρα πολλά για να είμαστε ειλικρινείς) λαδάκια για το σώμα. Κανένα όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και δεν αφήνει την επιδερμίδα μου τόσο απαλή, ελαστική, ενυδατωμένη και "μωρουδιακή", όσο το Body Elixir.

Δεν είναι ένα πολυχρηστικό λάδι που  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και μαλλιά, δεν μπορείτε να το βάλετε και να βγείτε βόλτα και σίγουρα δεν είναι ιδαίτερα οικονομικό. Αν, όμως, θέλετε να κακομάθετε τον εαυτό σας και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα, το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί και θα αισθανθείτε την διαφορά και υπεροχή του σε σχέση με άλλα λαδάκια για το σώμα που μπορεί να είναι πιο οικονομικά.

Συνολικά βρίσκω την φιλοσοφία της Agema απολύτως ιδιαίτερη και μοναδική και σίγουρα υπόσχεται κάτι που καμία άλλη εταιρία δεν  υπόσχεται... Δεν ξέρω αν πιστεύω απολύτως την μεταφερόμενη ενέργεια από την Δωδώνη στον άνθρωπο μέσω του προϊόντος,  δίνουν όμως τα προϊόντα της μια απίστευτη αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας, που σίγουρα με κάνει να θέλω να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα ιδιαίτερα προϊόντα...

Εσείς τι λέτε; Δεν αξίζει να δώσω μια ευκαιρία στο Scrub Μαλλιών, την Αύρα σε υγρή μορφή και την Μάσκα Σώματος; Γιατί όταν η Agema λέει ότι έχει ιδιαίτερα προϊόντα, το εννοεί...

8 σχόλια:

  1. Με έχεις ιντριγκάρει!!
    Από την περιγραφή σου φαίνεται και με το παραπάνω η αξία που δίνουν στη φύση και σε όλα τα καλά της!
    Καλό μήνα, κούκλα!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προιόν με έχει εντυπωσιάσει πολύ, και κυρίως η συσκευασία του..
    αξίζει πραγματικά να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα προϊόντα μπορούμε από την συγκεκριμένη εταιρείας..
    πολύ όμορφα και ενδιαφέρον post, φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον post! Σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στα προϊόντα της! Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Eίναι πραγματικά από τις πιο ιδιαίτερες εταιρίες που έχω συναντήσει! Καλό μήναααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @nazh: Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Νομίζω ότι η Agema είναι μοναδική στο είδος της! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @kelly: Αν βρεις κάτι ενδιαφέρον, μην ξεχάσεις να το μοιραστείς μαζί μας! Καλο μήνα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουαου φαινεται τοσο ενδιαφερον αυτο με την λασπη το ειχα ξαναδει καπου αλλα δεν ηξερα οτι γραφει και αυτα τα ωραια πραματακια χεχε πιστευω στην ενεργεια του καθενος και γενικα στην θετικη και την αρνητικη, πολυ ωραιο review θα ηθελα να δοκιμασω κατι ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Kate: Έχει αναμφισβήτητα μοναδική και άκρως ενδιαφέρουσα φιλοσοφία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena