Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Urban Decay Naked Basics Palette!

Στο σημερινό ποστ μιλάμε για ακόμα μια παλέτα σκιών με την οποία έχω πάθει εμμονή και πιστεύω ότι αξίζει να γνωρίσετε! Δεν είναι καινούριο μου απόκτημα, αλλά μιας και είδα ότι σας άρεσε το ποστ με την Chocolate Bar Palette, είπα να σας μιλήσω και για μια ακόμη λατρεμένη παλέτα σκιών,  την Naked Basics από την Urban Decay!


Και μπορεί να είχε γίνει ένας χαμός με τις παλέτες Naked όταν κυκλοφόρησαν, αλλά να πω την αμαρτία μου ποτέ δεν μπήκα σε σοβαρό πειρασμό να τις αποκτήσω, μιας και τις θεωρούσα κάπως υπερτιμημένες... Με έτρωγε όμως η περιέργεια να δοκιμάσω τις σκιές της Urban Decay για τις οποίες όλοι λέγανε τα καλύτερα. Και η χρυσή τομή, υπήρξε για μένα η Naked Basics!


Πρόκειται για μια παλέτα με έξι σκιές, όλες σε πολύ βασικές, γήινες και nude αποχρώσεις, που ξεκινάνε από το λευκό και καταλήγουν στο μάυρο. Προσωπικά, δεν βρίσκω τίποτα πιο σικ, απλό και ασφαλές, από το να επιλέξω nude μακιγιάζ στα μάτια, μαύρο eyeliner και έντονα χείλη. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η παλέτα φτιάχτηκε για μένα!


Την έχω πραγματικά κατευχαριστηθεί και αποτελεί απαραίτηο συστατικό του καθημερινού μου μακιγιάζ. Η υφή των σκιών είναι βουτυρένια, η διάρκειά τους εξαιρετική, η απόδοσή τους πολύ ικανοποιητική και οι αποχρώσεις τους πολύ βασικές, πετυχημένες και ευκολοφόρετες. Το μόνο μου παράπονο, είναι ότι στην δική μου πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, οι δεύτερη και τρίτη σκιά (foxy και wos) ίσα που αχνοφαίνονται. Κατά τα λοιπά, τις έχω αγαπήσει και είναι μια παλέτα, που πιστεύω ότι αξίζει να αποκτήσει όποια αγαπά τέτοιου είδους αποχρώσεις ή απλά θέλει κάτι πολύ βασικό για να ξεκινήσει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ!
 

8 σχόλια:

  1. Την εχω και εγω και ειναι τελεια, τη φοραω σχεδον καθε μερα! Οσο για τις υπολοιπες naked (1,2,3) συμφωνω εν μερει μαζι σου, γιατι σπανια θα σου αρεσουν και θα μπορεις να χρησιμοποιησεις και τις 12 αποχρωσεις της παλετας. Παρολα αυτα εχουν φοβερη αποδοση και εξαιρετικη διαρκεια, οπως αλλωστε και η Naked Basics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω μαζί σου!
    Αν και δεν την έχω αποκτήσει ακόμα.. Φαίνεται τόσο ωραία!
    Πολύ καλή και η παρουσίαση σου. :-)
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Eva: Ακριβώς έτσι σκέφτηκα και εγώ! Θα προτιμούσα μια παλέτα με μια μειξη αποχρώσεων και απο τις τρεις (απληστια, I know), που νομίζω θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα και θα άξιζε σίγουρα τα χρήματά της! Είναι πάντως, μια από αυτες τις αγορές που σίγουρα δεν μετανιώνεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @gewrgia: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη η παλετα ειναι η αγαπημένη μου :) φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιο review, αν δοκιμαζα μια αυτη θα ηταν η 3 ...παντως δεν ξερω πχ εχω της the balm την voyage που εχει ιδια τιμη και ενω δεν λεω ειναι πολυ καλες οι σκιες ομως την ιδια ποιοτητα εχουν και της sleek οι σκιες, οποτε λεω αραγε αξιζουν τοσα λεφτα που κανουν? Φιλακια ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα χαρώ να γίνεις μέλος στο Blog Μου μπορεί να δεις κάτι που να σε ενδιαφέρει ή που δεν γνώριζες πρίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena